Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stoonfield

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bivalyerős védő csatlakozik a nagy terveket szövögető Miskolci Jegesmedvékhez. A 26 éves Matt Waddell a finn másodosztályból érkezik. 2004-ben csapatával megnyerte az amerikai egyetemi bajnokságot, az NCAA-t. Egyetemi évei után az ECHL-ben szerepelt, ottani remek teljesítményének…..
stoonfield 2010.08.06 16:43:46
@B-mac: Ne írjuk le a Szegedi hokit , legutóbb az OBI/B-t nyerték úgy,hogy az alap szakaszba tök utolsók lettek.(ilyenkor szoktak egy csapat mentális erejéről beszélni:))
A felsorolásba megemlítettem volna még Kaposvárt és Jászberényt.Meg aztán mit lehet tudni? Gondoljunk csak arra ,hogy lett Dunaújvárosba hoki.
A miskolci fejlemények viszont tényleg zseniálisak !
A Ferencváros új alapokra helyezte jégkorongcsapatát. Csabai Gábor, az új szakosztály-igazgató kijelentette, csak az hokizhat az FTC-ben, aki mindent ennek tud alárendelni. Többen nehéz helyzetbe kerültek, mert a megszokott amatőr, félprofi viszonyok miatt munka mellett…..
A második kanadai játékosát is megszerezte a profi alapokra helyezett miskolci együttes. Andrew Derton védő után egy nagyon ponterős csatár érkezett Bob Dever csapatába. Az egyetemi évek után két szezont az ECHL-ben húzott le, majd az utóbbi négy évét európai kalandozással…..
stoonfield 2010.07.30 18:56:20
@sakic:@defó: nyugtával dícsérjük...
stoonfield 2010.07.30 20:54:25
@mordok: És amikor a súlylökő 1500at fut (tízpróba) ? Totálisan ellentétjei egymásnak.De láttam már Fazekas Robit 100m-n sprinterek között...!Kis túlzással célfotós befutó volt.A kisfilmen kiváló kori tudást ,dinamikusan végrehajtott erő növelő és láb gyorsító gyakorlatokat látunk,itt az állóképességgel sem lehet gond.Kérdés inkább csak a mentális rész lehet,ami majd éles helyzetbe derül ki,lásd: Cutour Derek esete!(nem a Tóth Marival)
A Mol ligás csapatok közül elsőként kezdte meg a jeges felkészülést a Fenestela 68 Brassó. A második Mol Liga-szezonjára készülő csapat a hét közepe óta jégen készül, írja a Székelyhon. A hazai játékosokkal és már bizonyított légiósokkal megerősített csapat…..
stoonfield 2010.07.25 22:18:51
@mL: Igazán nem kötekedni akarok , de Brassó mégis csak több mint 300ezres ipar város,a karcfalvi esetről tudtommal főleg a(szerintem felelőtlen) Kurkó tehet,a szövetségetekbe ami zajlik az pedig tipikusan posztkommunista ország béli történet! És ez nem politika, ez a valóság uraim .
Ausztriában nyilvánosságra hozták a másodosztály, a Nationalliga menetrendjét. Egy csapattal bővül a mezőny, a korábbi kétszeres bajnok és háromszoros Nationalliga-győztes ATSE Graz harminc év után tér vissza az osztrák jégkorong második vonalába. A graziak érkezésével…..
stoonfield 2010.07.25 12:00:37
@budaijegesmedve: Melyik a felszívódott bécsi csapat ?