Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ejszarny

48 bejegyzést írt és 1000 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan nem tudják, de most van a rántott csirke szezonja. Azért még biztosan vagyunk jónéhányan, akik emlékeznek arra, amikor egy tavaszi vagy kora nyári vasárnapi ebéd gyanánt anyánk vagy nagyanyánk elénk tette a frissen vágott, gyenge, rántanivaló csirkéből készült rántott csirkét. Például egy…..
ejszarny 2016.04.19 02:26:13
@A fickó: sajnos tenyleg hulyeseg ebben a formaban. valoszinuleg a hivatkozott forras is tevedhet. kis gondolkodas utan magad is belathatod: ha igazi, kapirgalos, parlagi tyukrol beszelsz -nem valami hodalyban neveltrol - akkor tul korai az idopont. aruld mar el nekem, hogy lenne mar rogton a nappali havazasok utan rantanivalo csirke az udvarrol? linkelem a csirke homesekletigenyet fiatal korban: www.bekesikelteto.hu/tablazat.jpg
ahhoz hogy most rantanivalo legyen a kapirgalos csirke (ami sokkal lassabban eri el a vagasmeretet) mikor kene udvarra engedned?
ha tartottal volna csirket valaha, nzilvan tudnad, hogy ilyentajban meg csak szoktatjak a kiengedeshez...
(mielott nagy arccal leugatnal mint a korabban ezzel kapcsolatban hozzaszolokat, jelenleg 20 tyuk van az udvarunkon, es 40 kilenc hetes csirket is nevelgetunk eppen...)
szoval szamolj kicsit, es talan rajossz, korai meg a kapirgalos rantott csirkehez.
(ha Magyar Elek rogton a havazasok utan friss csirket kajalt, az kurvaelet, h nem kapirgalos parlagi csirke volt)
Ha eddig bárkinek volt kétsége arról, hogy van-e értelme az szja egy százalékával szórakozni, az a múlt héten megbizonyosodhatott: nincs. Az ügyészség szerint ugyanis nem bűncselekmény, vagyis nem sikkasztás az, ha a parlagfűirtásra felajánlott zsetont parlagfűirtás helyett…..
ejszarny 2015.02.04 13:07:23
Belsőség Ecclestone beintett 2015.02.03 14:35:43
A Mercedes bajnok lett 2014-ben. Az utóbbi öt világbajnokságból négyet német pilóta nyert. Most pedig az egyik legrégebbi Grand Prix, amit 1950 óta csak két alkalommal nem rendeztek meg (1955, 2007) kiesik a naptárból. Ecclestone erősítette ezt meg a Rhein-Zeitung-hoz írt…..
ejszarny 2015.02.03 19:56:03
@Shadowbull: sot, tavaly is voltak remek csatak, pont a mercisek kozott is.
Egészen elképesztően monotematikus műsort hoztunk össze: csak autókról lesz szó. Gyors autókról. Az Égéstér 152. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Érdekes autókkal, hatalmas küzdelemmel. Mi sírva röhögtünk éppen. ..
A Time magazin minden évben sorra veszi azokat a találmányokat, amelyek az adott esztendőben a leginnovatívabbnak, vagy éppen a legszórakoztatóbbnak bizonyultak. A 25-ös listából szemeltünk ki tízet, amely a leginkább felforgatta a világot, vagy legalábbis elég érdekesek, hogy…..
ejszarny 2014.12.09 02:33:33
Mindig is tudtuk, hogy a magyar lányok a leggyönyörűbbek a világon. Gondoltam megosztom veletek is, hogy (szerintem) kik a legszebb kanapészörfös magyar csajok 2014-ben. A tavalyi poszt sikere után elkészítettem az idei év válogatását is. Természetesen minden lánytól kértünk…..
ejszarny 2014.11.13 15:38:18
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: objektiven figyelo magyarok. amugy nyugodtan nezd meg az orosz, japan, lengyel stb. noket. :P
ejszarny 2014.11.13 15:40:38
@Teddyke: igy is van :)
Lassan jön a hideg, újra zeng a hegy, de vajon mit szólnak hozzá a rendőrök? És mit venne a nepper? Az Égéstér 143. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Belsőség Így kell veszíteni 2014.06.18 10:45:58
Nem tudom, hányan figyelik olvasóink közül a MotoGP-bajnokságot, de remélem, minél többen, mert amit idén ezek a határtalan zsenik előadnak, az nem semmi. Kőkemény küzdelem, nem ritkán 330-as tempó felett de úgy, hogy a hátunkon feláll a szőr és nem lehet kibírni legalább egy…..
ejszarny 2014.06.18 15:34:23
@bono92: nezted a legutobbi futamot?
mert ha nem talaltal benne semmi erdekeset, izgalmasat, akkor hagyjuk a picsaba, nincs mit magyarazni...
nekem pl kifejezetten durva volt ahogy ricciardo utolso elotti korben felig a fuvon fekezve elozott...
es ugye utolso korben elozott gyozelemert, akkor volt durva baleset, illetve ezeken kivul is volt par szep elozes.
www.canalplus.fr/c-sport/c-formule-1/pid5576-videos.html?vid=1086467&sc_cmpid=FBSharePlayer
szted ebben semmi erdekes nem volt?
Kínai gazdák remek ötlettel álltak elő, hogy egészen biztosan organikus gyümölcsöket tudjanak a piacra termelni, azaz ne kelljen a növényeket kártevők ellen permetezni. Szúnyoghálót húztak a gyümölcsfákra! A "Dalangtan Red Bayberry Telep" Huangyan kerületben,…..
...akkor ne búsuljon, mert mindig lesznek helyek, ahová visszahúzódhatunk sírdogálni egy kicsit. Helyek, mint ez. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja.    ..
Ted Kravitz nem egy nyeretlen kétéves. Ted Kravitz egy olyan szakértő (a Sky Sports riportere) , kinek szavára, mondanivalójára érdemes odafigyelni. És Ted Kravitz mondanivalóját ezúttal a tények is alátámasztják: komoly a baj a RedBull Racing háza táján. Legfrissebb videójában…..
ejszarny 2014.03.01 13:58:57
@ommm: off, csak szeretnelek szavadon fogni: a szilveszteri adasban ha jol emlekszem igertetek olyasmit, hogy az eddigi egestereket becsomagoljatok es egyben letolthetove teszitek. lehet, h en voltam figyelmetlen, de meg nem talaltam sehol, ha megvan mar, legyszi tolj egy linket hozza, ha nem, legyel szives becsomagolni egy pakkba oket :) szeretnem leszedni mindet, de a regebbiek kozul nagyon sok egyszeruen nem hajlando lemaszni...
koszi...
on

total el vagyok keseredve, h kimi ferrariban ul... nem bizom a rohadt vorosokben, eleg sokszor bizonyitottak h az etika szerintuk mindennel hajlekonyabb...
a redbull meg remelem osszekapja magat, csapatszinten peldamutato amit kovetkezetesen vegigvittek az elmult evekben a jaguar megvasarlasa ota, es kimi mellett szerintem vettel es button akik jo fejek a bagazsban.
Az előző írásomban már jeleztem, hogy nehéz dolog a paleolit étrendet egységes rendszerként kezelni, mert valójában mindenféle elmélet tarkabarka összessége, ami még folyamatosan változásban van. Ennek megfelelően a következőkben olvasható kritikai gondolatok is csak korlátozottan általánosíthatóak.…..
ejszarny 2014.01.19 18:27:36
@Könnyen elkaptuk, uram!: jol ki is halt az emberiseg miutan feltalaltak a gabonatermesztest es a kenyerfeleket...
javarj, nem, inkabb 1000x anyni ember lett.
:DDDDDDD
Belsőség Muzsikál az M3 2014.01.13 18:54:02
Patrick Snijers, a belga rali-legenda, aki 1988-ban a BMW talán addigi legnagyobb rali-sikerét érte el, amikor megnyerte a Manx TT-t. Tudják, amit Man-szigetén rendeztek és melyet sok rali-pilóta túl gyorsnak titulált. Snijers nem. És kifújta az orrát az egész ERC-mezőnynek. Valahogy…..
ejszarny 2014.01.14 00:50:57
@mennyi?husz!: csak a sajat velemenyem, de szamomra ez volt az utolso szep bmw.
a masik szep kis szedan a xantia.
es ami hihetetlen: mindekettobol szep a kombi is :D
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
ejszarny 2014.01.08 01:47:31
@ommm: nem akarom mentegetni a csavokat egyaltalan, mert a jobbrol elozesert kapasbol fejberugnek barkit, de annyit azert kerdeznek oszinte valaszt varva, hogy miota jogsid van, hany autonak/autodnak "nezted meg hol a vege" ?
termeszetesen kozuton.
ejszarny 2014.01.08 02:00:58
@neménvagyok: nyilvan nem. orulok neki, h van olyan autos aki soha nem tett ilyet. gondolom a tobbi szabaly is mindig be van tartva.
szerencsere oylat sem olvastam meg soha totalcaron, ami ugy kezdodik, h ejjel a palyan, csalad nelkul...

en sajnos mentem mar tobbet 50/90/130-nal. :(
ejszarny 2014.01.08 02:12:34
@neménvagyok:
oke, nyilvan meg a kispokodnak se nezted meg soha a veget, soha egyetlen autonak sem, oke. hiheto.

viszont kicsit bicskanyitogato az a stilus, ahogy altalaban megnyilvanulsz eleg gyakran az elmult evekben, persze az, h ez nekem nem tetszik, az meg az en szemelyes problemam.
mindossze arra akartam ramutatni, ha az embernek maganak is vaj van a fejen, kisebb lendulettel alljon ki a napra.

es mondom, nem all szandekomban vedeni senkit aki azt muveli a palyan mint ezek.

csak annyi, h igyekszem eszben tartani, hogy en is voltam hulye es mentem gyorsan es hala istennek, h nem okoztam vele balesetet, plane nem maradando karosodast valakiben.
A mai nap találata nálunk, még akkor is, ha minden bizonnyal évtizedek óta a neten kering. Könnyes, múltba révedő szemmel néztük meg és le kellett vonnunk a következtetéseket: - a marketing-bullshit ugyanúgy működött 1990-ben, mint manapság- de némileg talán kevesebb…..
ejszarny 2014.01.03 21:43:43
@Etele12: omm faszsaga, nekem is mindig bassza az agyam ha olvasom. sajna mar papptibi is kezdi atvenni.
hogy a rendes, magyar "megkivanni"-val mi a bajuk, meg ommnak ugy altalaban a magyar nyelvvel, azt nem tudom.
120 ezer izzó világítja meg a London-Heathrow Repülőtér 5-ös terminálját, ami nagyon menő dolog, csakhogy az épület 2008-as átadása óta senki nem cserélt azokat. Azóta 60%-uk kiégett és nagyjából senki sem tudja, hogyan kellene majd kicserélni. Mármint természetesen nem…..
Belsőség Vége a dalnak? 2013.11.23 12:01:51
A Faluvégi Farolás után, hogy is mondjam, úgy éreztem, nem sikerült kijátszanom magam. Éreztem, nagyon jó lenne, ha mihamarabb drift-lehetőséghez jutnék. A fene sem gondolta volna, hogy még aznap este rámüzen FB-n Remetehegyi Leslie, hogy az egyik fordos csapat pár nap múlva…..
ejszarny 2013.11.23 17:24:54
@Béza Dániel: igazabol egy thumbnail kepen, 120x200px meretben is azonnal feltunik, ha dslr kep...
csak probald ki nyugodtan, nem a megapixel szamit, hanem az erzekelo merete. meg egy aps-c szenzor is vagy 20x akkora mint egy mobil erzekeloje...
Hatalmi harcok a GVH rekordbírsága mögött? Majd’ tízmilliárd forintos (!!!) büntetést szabott ki a Gazdasági Versenyhivatal a hazai nagybankok jelentős részére. A példátlan büntetés hivatalos indoklása szerint a bankok kartellként működve közösen akadályozták ügyfeleiket…..
ejszarny 2013.11.21 11:09:05
@♔batyu♔: "a devizahiteles buliért nem ülnek az akkori bankvezetők a sitten."
a fidesz engedelyezte a devizahitelezest, te igensotet.
amugy szted ha a bankok nagy resze kivonulna es maradna 1-2 nagyjabol allami, akkor lenne arverseny?
amugy az, ha pofatlan egy bank, az kormanyhiba, mivel engedi a szabalyozas, h ilyen legyen.
ugyanezek a bankok hugomeknal ugy mukodnek (anglia), h szamlavezetes ingyenes, van cashback boltban, sot, evente 2 ingyen automentes, csak h ott vezessen szamlat...
mondjuk amig ilyen sotet barmok uraljak a kozvelemenyt, addig nyilvan semmi nem valtozik, a kisember mindig szopatva lesz.
ejszarny 2013.11.21 15:58:44
@♔batyu♔: 2001-ben ki volt kormanyon, baszod?
Orbán Viktor egy zseni, ez eddig se volt vita tárgya. Ilyen gyorsan, ennyire agyhalottá silányítani egy nemzetet, ebben biztos nincsen párja. Igen furmányos dolog úgy okádni Brüsszelt, hogy a főnök - nem kis részben a haveroknak munkát adva - felhasználja a pénzét. Fű nem nőne…..
ejszarny 2013.09.07 04:45:09
@wmіkі: en szeretek ertelmesen vitatkozni, beszelgetni, de baszod, te annyira primitiv, idiota, faszbaromallat vagy, hogy egyszeruen nem erdemes.

"Nem megyek el Tapolcáról, főképp nem máshova, ahol vizet a mikrókkal összeszennyezték káros rezgésekkel. Az evolúció terjesztésével erkölcsi felmentést igyekeznek adni az emberiségnek arra hogy káros hullámokat használják, amik aztán mindenhová beépülnek. Itt Tapolcán még jó a víz, ezzel lehet a legjobban a vegan étrendet támogatni."
mi van, baszdmeg!?
"evolúció terjesztésével" ??
nem kell azt terjeszteni te szerencsetlen fogyatekos allat, az van es kesz.
"ahol vizet a mikrókkal összeszennyezték káros rezgésekkel"
aztakurva. evek ota idegesitenek az idiota hozzaszolasaid, de ez, ez valami fantasztikus produkcio.
pedig nekem semmi bajom a fogyatekos emberekkel (kiveve ha miniszterelnokok vagy gazdasagi miniszterek) egeszen addig amig nem kezdik azt hinni magukrol, hogy okosak, mert az ugye mar durva tevedes.
szerintem valodi csoda, hogy ennyire primitiv aggyal meg lelegzel.
Belsőség Kultúrsokk Kazanyban 2013.08.30 10:34:47
Ufából Tatárföldre érve sok minden megváltozott, és a változások többsége elég meglepő volt. Az első látható dolog, hogy a tatárok tényleg nem tévesztendők össze a mongolokkal - ha egy magyar városban látnánk ugyanezeket az arcokat, nem is tűnne fel a különbség. Jó, a…..
Miközben a Kékszalag lassan a végéhez ér, Zalaszentgrót és Zalabér között az úszó alkalmatlanságoké a főszerep, július 27-én immár 22. alkalommal rendezik meg a Puszika Oszika Csónaktúrát és flúgos futamot. 2012-ben minden csúcsot megdöntve mintegy 1000…..
ejszarny 2013.07.28 08:19:39
@Hiryu 2,0: alibánfa, kemendollar, zalaistvand kornyeken is van, raadasul ezrevel a reten :)
Szinte napra pontosan tíz éve búcsúztattuk Jenőt. Ebből az alkalomból a saját korábbi írásaimból készült, egyperces olvasásra nem éppen alkalmas összeállítással szeretnék a magam részéről megemlékezni barátomról, kollégámról. *** Knézy Jenő emléke ma már…..
ejszarny 2013.06.28 11:50:06
@Óz, a nagy varázsló: kurvara igazad van :D
es nem csak knezyre igazak ezek.
ezek a komcsi korszakos riporterek messze alltak az igazitol...
a szerzonek is ajanlom egy bbc-s f1 kozvetites megtekinteset.
es hat hogyne, a szerzo es knezy nelkul sosem lett volna magyar f1 futam nyilvanvaloan :}
ejszarny 2013.06.28 11:59:28
ejszarny 2013.06.28 12:02:31
@pudliho: sopronban egyszer olyan paraszt modon fikazta kosarmeccsen vegig a videkieket, hogy szabalyosan ugy kellett kimenekiteni a csarnokbol, ugy felbasztak rajta az agyukat a szurkolok. es egerszegen is tortent vele hasonlo :D