Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pfpf

302 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggel 5:50-kor kezdődött, és még mindig tart a Nemzeti Hírtévé első ingyencirkusza, a Nap, Amikor Mindent Sikerült Elbaszni, azaz mostantól NAMSE. Nem elég, hogy a műsorfolyamot néha ad hoc jelleggel megszakítja egy húszperces önfaszszopás, a Nemzeti Hírtévé születéséről…..
Ha valaki felhatalmazná, Peter Jackson akár ingyen is elvállalná egy szédületes „Ki vagy, Doki?”-epizód elkészítését, derült ki a rendező Entertainment Weeklynek adott interjújából. A Time Warner popkulturális magazinjának hasábjain kiderül, hogy Jackson a karácsony…..
Játék minden napra Jack Smith 2012.10.09 12:00:00
   Az utóbbi Papa's játékoknál többen (köztük én is) hiányolták az újdonságokat. Örömmel jelentem, hogy részben teljesítették a kívánságainkat a készítők A legnagyobb változás a játék alapsztorijában történt. Ebben a játékban ugyanis, már nem éttermet kell…..
Játék minden napra 40xEscape 2012.10.08 12:00:00
   A mai egyszerű logikai játékban csak annyi a dolgunk, hogy kinyissunk egy ajtót 40-szer. Szerintem ezt és a hasonló játékokat is úgy lehet a legjobban értékelni, hogy összevetjük az ötletes, jó pályák számát az egysíkú, unalmas pályák számával. Nos, nekem eredményként…..
Játék minden napra Infectonator 2 2012.10.02 12:00:00
   Újra itt az ideje, hogy támogassuk a zombikat és ne irtsuk őket. A mai játékban nem kisebb a cél, mint hogy az egész világon elterjesszünk egy vírus, amitől az emberek zombikká válnak. Az elején minden városra, falura csak egy adag vírus jut és később is csak az…..
Játék minden napra Shape Fold 2012.10.01 12:00:00
   A Shape Fold egy puzzel játék. Az alapfelállás akár klasszikusnak is mondható: Adott egy alakzat, amit a megadott elemekből ki kell rakni. Ebben a játékban az egész meg van bolondítva egy kicsit, mert az elemek forgópontokon csatlakoznak egymáshoz.   A játék grafikája és…..
   Ha a The Most Wanted Bandito-ban egy hírhedt banditát kell megkeresnünk, de az a baj, hogy őt nem lehet csak úgy megtalálni, tehát fel kell keltenünk az érdeklődését, hogy ő találjon meg minket, ehhez pedig nincs más dolgunk, mint egyre feljebb kerülni a körözési listán.…..
Játék minden napra Pheus and Mor 2012.09.24 12:00:00
   A ma játékban egy kutyát és egy kis fiút kell eljuttatnunk minden pályán egy ajtóhoz. A pályákon sok akadály található és a legtöbbet csak kettejük együttműködésével győzhetjük le. A főszereplőink képességei eltérőek. A fiú fürgébb és nagyobbakat tud ugrani. A…..
Játék minden napra Eye-Q Test 2012.09.20 12:00:00
   Az Eye-Q Test alapötlete nagyon egyszerű, de én jól szórakoztam vele. A játékban csak annyi a feladatunk, hogy a kockákat színsorrendbe pakoljuk. Általában minden pályán van min. 1-2 fix kocka, ezekhez kell igazítanunk a többit.   Azt hiszem nem nagyon kell elemeznem a…..
   Mára egy p&c játékot ajánlok nektek. A Creatively Complicatedben ki kell jutnunk egy barlangból, ehhez több logikai, matematikai feladatot is meg kell oldanunk.   Bár az alapfeladat sablonos, a feladványok érdekesek és koránt sem könnyűek. A zene és a grafika is…..
Játék minden napra Huebrix 2012.09.18 12:00:00
   A Huebrixsben a színes kockákkal ki kell tölteni a fehér kockákat. A kockákat csak folyamatos vonalban lehet lerakni és a számuk is limitálva van. További nehezítésként a játékban speciális mezők is szerepelnek. Például vannak olyan mezők, amelyekből csak egy irányba…..
Játék minden napra Takeover 2012.09.17 12:00:00
   Azt hiszem a Takeover történetére felesleges túl sok szót fecsérelnem. Tömören összefoglalva egy régen egységes birodalmat kell újraegyesítenünk rengeteg harc árán. A játék a gyakorlatban úgy zajlik, hogy különböző egységeket vásárolhatunk a várainkban, tornyainkban…..
Játék minden napra Robin Steel 2012.09.13 12:00:00
   Robin Steel egy nap kigondol egy egyszerű, de nagyszerű(?) tervet. Ez a terv azt tartalmazza, hogy betör egy gazdag házba, elkezd futni, ugrálni, csúszni és közben minden értéket összeszed, amit csak tud. Ugye, hogy egyszerű?   Nem egy nagy durranás a játék, de egy rövid…..
Játék minden napra StickyLinky 2012.09.11 12:00:00
   A StickyLinky egy egyszerű, felüdítő logikai játék. Annyi a feladatunk, hogy megadott számú nagyobb teremtményt gyűjtsünk össze. A nagyobb teremtményeket a (min. 5 db) kisebbek összevonásával lehet létrehozni. A játék akár időre is mehetne, de a készítők a másik…..
   A NoNoSpark újabb darabjában folytathatjuk a teremtő munkát, most Noét és a hozzákapcsolódó történetet kell "megvalósítanunk". A szabályok és a feladatok változatlanok. A kis négyzeteket a sorok és oszlopok elején található számok szerint kell kitölteni, illetve üresen…..
   A City Siege Sniper nevéből is kitalálhattátok már, hogy a mai játék a City Siege univerzumban játszódik, ez annyit jelent, hogy a környezet és az alapfeladat maradt ugyanaz. Tehát ellenséges katonák elraboltak több turistát és nekünk ki kell őket szabadítanunk. Ennyivel kb…..
   A mai játék egy elkeseredett király, elkeseredett "lépéseit" dolgozza fel. Szegény királlyal az történt, hogy mind a 10 lányát elrabolták és egy toronyba zárták. A királynak nincs más választása, mint, hogy megkérje legjobb lovagját, hogy törjön be az ördögi toronyba…..
Játék minden napra Pour The Fish 2012.09.03 12:00:00
   A Pour The Fishben egy cső beszippant egy halat, aki így száraz hely(ekre) jut. Nekünk az a dolgunk, hogy vizet juttassunk hozzá homokba vájt alagutakon keresztül. Persze a pályák előrehaladtával elkezd bonyolódni a játék, mert egy idő után mérgező vízre, szörny halakra,…..
Szerintem Felháborító! 2012.08.30 12:48:08
A gyerkőcöm iskolát váltott. Hétfőn volt a sárvári Tinódi gimnázium Idegenforgalmi, Vendéglátó szakközépiskolában a pótfelvételi, felvették. Innen indult a kálváriánk, ugyanis új diákigazolványra van szükségünk. Még aznap délelőtt elmentünk Celldömölkre az…..
pfpf 2012.08.30 18:10:45
@Aszusz: Igen a régi sem volt hibátlan, de sok szempontból jobb, mint a mostani...
Szerintem a régi pont azért volt jobb, mert azzal az iskolatitkár szívott és nem a szülő. És ezt nem azért mondom, mert utálom az iskolatitkárokat, hanem mert ők ezért (is) kapják/kapták a fizetésüket. Ne érts félre, nincs benne negatív szándék, egyszerűen csak ...
Játék minden napra Trafficator 2 2012.08.30 12:38:00
   Még a mobilok hőskorában volt egy mobil játék, ami nagyon hasonlított a Trafficator 2-re. Abban a jelzőlámpákat kapcsolgathattuk, ebben az autókat állíthatjuk meg és indíthatjuk el. Figyelnünk kell, hogy egy úton csak 5 autó várakozhat. És a járókelőkre is ügyelni kell,…..
Játék minden napra Politricks 2012.08.27 12:00:00
   A Politricks egy új megoldást prezentál a nemzeti adósság rendezésére. Ez a játék azt tanácsolja, hogy fogjunk egy bikát, egy politikust, egy ugrálóbotot és úgy kombináljuk, hogy a politikusnak adjuk az ugrálóbotot és a bika pedig öklelje fel a politikust. Miközben a…..
Játék minden napra Airborne Wars 2012.08.24 12:00:00
   Az Airborne Warsban pofonegyszerű a feladatunk, "csak" el kell foglalni az ellenség laktanyáit, bunkereit, reptereit.    Tudjátok már régóta várok az Airborne Warshoz hasonló játékot. Tudom, hogy volt már katonai témájú "bázis elfoglalós" játék, de az vagy a jövőbe vagy a…..
   Ritka az interneten a jó billiárd játék és a Biliard Blitz Pool Skool sem a csúcskategóriába tartozik, de nem rossz. Az alapfeladat természetesen az, hogy golyókat rakjunk el a lyukakba, de mindegyik pálya egy kicsit más. Van, amelyikben mandinerrel vagy időre kell elrakni a…..
Játék minden napra Ten Castle 2012.08.20 12:00:00
   A Ten Castle egy hagyományos puzzel játék, amiben lehetőségünk van 10 várat kirakni, akár háromszor is. Most kérdezhetitek, hogy mi értelme 3-szor is kirakni egy puzzlet, nos, azért, mert 3 játékmód van a játékban. Az első, a valóban hagyományos játék, amiben a darabok a…..
Játék minden napra Fruit Defense 2012.08.17 12:00:00
   A Fruit Defense egy elég pofátlan nyúlás vagy újrafelhasználása a Plant vs. Zombies-nak. Kisebb dolgokban van eltérés, de még az alapsztori is hasonló: Meg kell védenünk a kertünket a kártevő lényektől. A védelemhez növényeket használhatunk fel és az ellenséges…..