Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GyőriKex

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember hajlamos azt hinni, hogy mai világunkban már a hullaevéshez hasonló cselekmények ha néha elő is fordulnak, de elég ritkák. Pláne eszünkbe sem jut, hogy amikor a bevásárláskor a pénztárban fizetünk, amikor a buszon utazva mellénk ül valaki, vagy amikor egy régi…..
IDDQD Cérnapixelek for the win 2016.06.12 06:02:44
A blog egyik régi olvasója impTimi, aki egyrészt elképesztő nagy Doom-rajongó (na vajon honnan vette a nevét), másrészt a keresztszemes hímzés Paganinije. Néhány munkája John Romero asztalán díszeleg, és a második Pixelconon én is gazdagabb lettem egy Wizard of Wor-szörnnyel. Most meg még négy…..
GyőriKex 2016.06.12 07:59:16
Azoknak, akik éppen rossz helyen vannak (lásd refrén). ..
Bréking! Annyira durva, hogy muszáj volt azonnal megosztanom veletek.Ebben a videóban minden benne van. Vegyük sorra, hogy min röhögök stabilan 10 perce:1) Soho PARRRÉÉÉÉ (0:03)2) Náksi higanymozgása (0:11)3) Betty Love varázsló mozgása (0:18)4) Az egész produkciót…..
Nem, nem. Nem a szaros pénznemről van itt szó, hanem végre most már a Tescós Sikersorozatot is bevonták a buliba és bevezették rá az Eurós csomagolást! Diego küldte a bizonyítékot, hogy csak 499 forintért vehetjük meg az egyébként ingyenes játékot. Az is érdekes még, hogy anno…..
Streetlife0 nevű kommentelő szenzációsat alkotott! :) Nagy köszönet érte!A kép is bizonyítja, mennyire nagyszerű és szellemes kommentárok vannak a blogon, főleg a "vérző busz" teóriák kegyetlen jók voltak! :) Így tovább!Sokkal jobban nyomjátok mint én!Szeretném újra…..
Ilyen nincs... Olyan már velem is volt egyszer, hogy üres volt a pálya, azaz senki sem tartózkodott ott, de hogy egy ez? Viktor írta a következőket Nemrég felraktam a mesterlövészt Vistára, hogy kipróbáljam „legendás” játékot. Ekkor jöttek a furcsaságok. Elindítom az…..