Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tudományos Rendőrség PJT, Tejfalussy András, aquan

1 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbiakban egy párbeszédet olvashattok, ami olvasóink megkeresésére jött létre: A napokban a tévében láttunk valamit, az illetőt Kulcsár Gyulának hívják és amivel foglalkozik az a CULEVIT  daganat megelőző, gyógyulást elősegítő tabletta és van ennek egy por…..
Tudományos Rendőrség PJT, Tejfalussy András, aquan 2018.09.19 10:06:14
A rákos betegségek hazai elszaporodásának a szervezet elektrolit háztartását elrontó Nemzeti Stop Só, Menzareform, és az ezeket a magyarokra rákényszerítő Chips adó és hamis élelmiszertörvény az eltitkolt legfőbb oka. Lásd "A Só mítosz" című tanulmányt a Modus Vivendi Magazin huszonkilencedik számában (2014. július) www.rewoland.com/wp-content/uploads/2014/07/MVM-2014-julius.pdf

MEGTALÁLTUK AZ IVARTALANODÁS OKÁT! ======================================BECSAPTÁK A LAKOSSÁGOT a „szűréses víztisztítók hatékonyságával” és a SÓMENTES DIÉTÁVAL ÉS „TENGERI SÓVAL” kapcsolatban. Az ÁLTISZTA VIZET, A SÓSZEGÉNY (nátriumhiányos, kálium dús) ételt fogyasztó IVARTALANODIK és HALÁLOSAN BETEG, RÖVIDEBB ÉLETŰ lesz, négy nemzedék alatt ki lehet PUSZTÍTANI őket így véglegesen, az ÁLLATOKON ÉS EMBEREKEN VÉGHEZVITT „ETETÉSI KÍSÉRLETEK” MÉRÉSI ADATAI BIZONYÍTJÁK, de eltitkolták az orvosaink, gyógyszerészeink előtt. BIOTERRORIZMUS, ahol üzletelnek az elrontott étkezéssel népirtással (mások ingatlanai ezúton megszerzésével). RÉSZLETESEBB TÁJÉKOZTATÁS, az otthoni mérésekkel védekezési lehetőség ismertetése a www.tejfalussy.com honlapon és azon belül működő korábbi honlapokon található az
AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG által végzett kutatási és fejlesztési munka eredményei alapján. A megoldás ügyében személyesen érdeklődni A „TÍZSZEREZŐ ÖNVÉDELMI RENDSZER” (MAGYARVÉDŐ ÚJ MOZGALOM) aktivistáinál is lehet a magyar.nemzetbiztonsagi.pj@mail.com e-mail címen és a +36 (20) 218 1408).
Bp., 2018. 09. 19. Tejfalussy András kutatómérnök
(kód: info.att.180919)
emailben kaptam, jópár felkiáltójelet kiszedtem, mert irritált.. a poszt közepén a gyógyszerészek reakciója erre az elmebetegre. AMBROSIUS László írása : "NaCl" ! Döbbenetes ami itt és most folyik 2010. 11. 17. Az emberek nem törődnek ezzel, fel sem fogják és el sem hiszik....pedig…..
Tudományos Rendőrség PJT, Tejfalussy András, aquan 2018.09.09 09:49:25
VEGYI FEGYVER ELLENÜNK A KÁLIUM

A kálium műtrágyák és ételízesítőként használt káliumos sók (lásd internet kosher BONSALT) lassan, de biztosan népirtó vegyi fegyverek: 1950-ben Nobel díjat kaptak a túladagolt kálium betegítő, életrövidítő és ivartalanító hatásait mérésekkel bebizonyító tudósok. Azóta „Nemzeti stop só program, Menzareform, Chips adó” csalásokkal a normális ötszöröse fölé növelték a napi kálium-, és ötöde alá csökkentették a napi konyhasó fogyasztást. Tudják, hogy a káliummal is műtrágyázott legelőn a birka kosok 4. nemzedéke teljesen nemzőképtelen lett, s hogy embernél ehhez kb. 4x25=100 év kell. A Nobel díj óta folyamatosan csökkentik a magyarok nemzőképességét a káliummal műtrágyázott növényekkel és a hiányos konyhasó pótlással, s 1980 óta a patkányméreg kálisóval „sós íz pótlással” is. A nemzetközi szabadalmaim szerinti fitotronos „Antirandom Biomonitoros mérés” közvetlenül is láthatóvá tette a műtrágyával túladagolt kálium sejtmérgező hatását. Nemrég az izraeli HAAREC lap 2050-re (a káliummal mérgezően műtrágyázó mindegyik országnál) a „nyugati férfiak” teljes nemzőképtelenségét prognosztizálta. Kína és az iszlám országok és Izrael sem műtrágyáznak, s nem is „sóznak” sejtmérgezően káliummal. Vagyis a „keleti népek” tovább szaporodhatnak és „bemigrálhatnak” a káliummal kiirtott népek helyére. Magyarország is az övék lehet. Lásd
www.tejfalussy.com/ 8., 10., 61. videó és 1., 58., 101., 102. email könyv. (Az egészségvédő víz- és sópótlás az 1. email könyvben van leírva!) Mindenkit kérek, segítsen ezekről valamennyi veszélyeztetett magyart tájékoztatni!

Budapest, 2018. 09. 09. Tisztelettel: Tejfalussy András
(akaliumnepirtovegyifegyver180909)
Alimento Mint az emberek a sót... 2014.06.20 16:32:36
Vannak emberek, akik szükségét érzik, hogy valamitől rettegjenek. Ha nincs más, akkor erre remekül megfelel egy olyan hétköznapi dolog is, mint a közönséges konyhasó. Gondolom sokat találkoztak már a népirtásra felhasznált, kálium-kloridos só történetével, ami újabban ismét felbukkant több helyen…..
Tudományos Rendőrség PJT, Tejfalussy András, aquan 2018.06.18 21:16:59
Hozzászólás a alimento.blog.hu/2014/06/20/mint_az_emberek_a_sot blogbejegyzéshez:

Az alábbi hatás mérési bizonyítékok a cikkíró hozzá nem értését és vagy rosszindulatú félretájékoztatási törekvését bizonyítják. Csak a magyar lakosság egészségét védőket gúnyolni és becsmérelni tudja? Nem tudja, hogy ha napi 3 liter Ringer oldattal, desztillált vízzel, 27 gramm konyhasó és 0,36 gramm kálium jut be a vérbe, akkor egyik komponens sincs túladagolva, és az egészséges szervezetnek nincs több káliumra szüksége? A Ringer oldat szerinti étkezési víz, konyhasó és kálium dózisoknál elektrolitzavar ("vízmérgezés"), konyhasómérgezés, és káliummérgezés sincs! Nem tudja, hogy a hazai kálisóval (REDI SÓ-val) sózást engedélyezési klinikai kísérlet során éhgyomorra szájon át egyszerre bejuttatott, s a vérbe, kb. másfél órán belül bejutott, szájon át bejuttatott 0,8 gramm kálium tízből mind a tíz embernek 50%-osra csökkentette a vizeletkiválasztását, a kétszeresétől pedig kb. 1 órán át mérgező lett a vérükben a káliumtartalom? Nem tudja, hogy ugyanezt írja le az Intenzív betegellátás elmélete és gyakorlata c. könyv Hyperkalaemia fejezete is, azt, hogy 20-40 mval (0,8-1,6 gramm) kálium egy órán belül a vérbe juttatása is már mindenkinél mérgező? Azt sem tudja, hogy a Belgyógyászat alapvonalai című orvosi tankönyv Hyperkalaemia fejezete szerint, a szájon át 24 óra alatt bejuttatott 5-8 gramm kálium-kloridtól (2,2-3,5 gramm káliumtól) az előtte egészséges felnőtt EKG-je láthatóan torzul, vagyis rontja a szívműködését? Nem tudja, hogy a rendszeresen, de nem halálosan túladagolt kálium a negyedik nemzedéknél nemzőképtelenséget okoz? Nem tudja, hogy ezért írja az izraeli Haarec lapban egy tudós, hogy 2050 után csak keleti férfi lesz nemzőképes? Azért írhatja, mert nem műtrágyáznak mérgezően káliummal és nem sóznak mérgezően a kálisóval, őket nem adagolják túl a káliummal. Nekünk meg izrael állami kóser tanúsítvánnyal árusítják legjobb étkezési sóként a patkányméreg kálisót, lásd internet! A Talmud és a 2 Mózes 23/20-33. szerinti ingatlanszerzési célú „lassanként fajirtás” bűnügyének, a káliummal sejtmérgezésnek a további biológiai hatás mérési stb. bizonyítékait lásd: www.tejfalussy.com, 101. emai könyv és 10. és 61.
Tudományos Rendőrség PJT, Tejfalussy András, aquan 2018.06.18 21:18:12
Nyilvános közérdekű bejelentés útján feljelentés Dr.Darák Péter Kúria elnökhöz, iratjel: Papp-Lajos-igaza-180618

Feljelentem fajirtást bűnpártolási váddal az ügyészeket, akik a Dr. Papp Lajos szívsebész professzor úr által optimálisnak nyilvánított étkezési víz, nátrium, kálium pótlástól ezer %-kal eltérő dózisokat is engednek alkalmazni (Reformkonyha, Nemzeti Stop Só Program, Menzareform, Chips adó és Bonsalt)

Dr.Papp Lajos ny.egyetemi tanár szívsebész akadémiai nagydoktor úrnak igaza van, amikor étkezéshez is a Ringer infúziós oldattal vérbe juttatott víz, kálium és konyhasó dózisokat javasolja élettanilag általánosan optimálisként:

A testnedvek egy része elektrolit, ami a sejtek ion transzportjához az áram vezetést biztosítja. Ez az elektrolit csupán négy komponensből áll. Tiszta vízből, nátriumból, káliumból és kloridból. Az ember vérszérumában közismert az optimális arányuk, mert ezen anyagokat a infúziós Ringer oldattal ugyanilyen optimális (dózis-) arányban juttatják be a vérbe: Minden 1 liter Ringer oldat, desztillált vízben feloldva, 9 gramm konyhasót, és 0,12 gramm káliumot tartalmaz. Mivel egy felnőtt vérében csak 0,2-0,4 gramm kálium pótlása szükséges naponta, ennek megfelelően a Ringer oldat egy nap (1x24 óra) alatt 3 liter desztillált vízzel mindösszesen csak 0,36 gramm káliumot juttat be a vérbe, miközben 27 gramm nátrium-kloridot, konyhasót!

A szervezet igyekszik kompenzálni az ettől elérő víz, konyhasó és kálium pótlást, de nem akármekkora eltérést és nem akármeddig tud kompenzálni. Bármelyik vérelektrolit komponensnek a fenti optimálistól hosszabb ideig több száz százalékkal eltérő „pótlásának” egészségrontó hatása van. A vese képtelen időben eltávolítani a gyorsan, nagy mennyiségben bejuttatott káliumot. Például az USA-ban kálium túladagolással állítják le az elítéltek szívét és a szívműtétekhez is a túladagolt káliummal állítják le a szívet. Az ehhez előírt kálium mennyiség olyan sok (volt?), hogy a sikeresen műtöttek 10%-ának a szívét nem lehetett újraindítani a túladagolt kálium következtében. (Valójában elektromos árammal célszerű leállítani a műtéthez a szívet!) A hazánkban „Fekete Angyalként” elhíresült kórházi ápolónő is kálium túladagolással sorozat gyilkolt, az orvosok orra előtt. De egy poznani ápoló is kálisóval gyilkolta le az intenzív osztályon általa megerőszakolt fiatal nőket. A „Fekete Angyal” csak azért bukott le, mert egy kollégája, akinek előadta, hogy „megy megölni” egy beteget, feljelentette. A poznani ápolót az intenzív osztályon alkalmazott EKG buktatta le, miután egy meghalt lány szülei nem hagyták annyiban, hogy a lányuk a halála előtt panaszkodott nekik, hogy az ápoló megerőszakolta őt. (A káliummal szívleállítás a halál után kimutathatatlan a vérből, mert elfedi a vérbe bejuttatott, mérgezően sok, halálos kálium dózis nyomát a pusztuló sejtekből kiáramló sokkal több kálium. Az emberi test káliumkészletének kb. 98%-a az élő sejteken belül van, s ez beszabadul a vérbe a halál után. Az ápoló azon bukott meg, hogy számítógép rögzítette a kálium túladagolás EKG torzító hatását.)

Hangsúlyoznom kell, hogy nem csak a vérbe (akárhonnan) bejutó víz, konyhasó és kálium arányok számítanak, hanem ezen anyagok konkrét mennyiségei is. A tízszeresen túladagolt káliumot nem lehet az optimálisnál tízszer nagyobb konyhasó dózissal semlegesíteni. De pl. az optimálisnál tízszer több vízzel sem.

1950-ben Nobel díjat kapott mellékvesekéreg kutatók is bebizonyították a folyamatosan túladagolt kálium és hiányosan pótolt konyhasó életrövidítő és nemzőképesség tönkretevő hatását. A kálium túladagolással növelt káliumtartalmú sejtközi elektrolit folyadék sejtmérgező hatását közvetlenül is látható módon megjelenítették a növényeknél a nemzetközi szabadalmaim szerinti sokváltozós Antirandom hatás mérések. Egy izraeli lapban (Haarec) az izraeli kutatók eldicsekedtek vele, hogy a nemzetközi nemzőképesség romlási statisztikák szerint, 2050-után csak a keleti férfiak lesznek nemzőképesek. Az általuk (is) titkolt tényleges oka a nyugati férfiakat káliummal műtrágyázott és kálisóval sózott élelmiszerekkel nemzőképtelenné degenerálás. A keleti országok nem, vagy csak elhanyagolható mértékben műtrágyáznak káliummal. Ezek „keleti népeit” nem biztatják fel Izrael állami kosher tanúsítványos BONSALT kálisóval, lásd internet, patkányméreggel „sózásra” úgy, ahogy itt minket!

Jelenleg Magyarországon legalább 4,7 gramm kálium napi fogyasztására kényszerítik a magyarokat és napi legfeljebb 5 gramm konyhasót engednek bejuttatni az élelmiszerekkel. Újságírók is ezt reklámozzák (lásd *melléklet). Népirtással is kiürítenek ingatlanokat a helyünkre törekvő „keletieknek”. A bizonyítékokat lásd:
www.tejfalussy.com / Video 8., 10., 61. és Email könyv 1., 58., 101., és MEHNAM és GTS-Antirandom rovatok.

Budapest, 2018. június 18.

Tejfalussy András okl. vill. mérnök, a kálisóval országmérgezést korábban országgyűlési megbízottként is vizsgáló méréstani szakértő
 Kód: NepirtoNahianyKtobbletTunetei2  EGÉSZSÉGMENTÉSI, NYILVÁNOS KÖZÉRDEKÛ BEJELENTÉS!( A MAGYAR ÁLLAM ÉS ÖNKORMÁNYZATOK HELYETT IS A PTK 484-487. §. ALAPJÁN)   A NOBEL-DÍJAS KUTATÓK MELLÉKVESEKÉREG-MÉRÉSEI BEBIZONYÍTOTTÁK, HOGY A HAGYOMÁNYOS,…..
Tudományos Rendőrség PJT, Tejfalussy András, aquan 2018.03.16 01:07:21
MIRŐL FIGYELEM ELTERELÉS A VÁLASZTÁSI CIRKUSZ?

Izraelben nemrég hamis okokra hivatkozva közzétették, hogy a kutatóik a nyugati férfiak 2050-re nemzőképtelenné válását várják az ivartalanodási nemzetközi statisztikák eddigi menete alapján.
Kiderítettem a tényleges okát. Egyértelmű biológiai hatás vizsgáló mérések bizonyítják. Az étkezéssel túladagolt kálium és az akadályozott konyhasópótlás a tényleges oka. Nobel díjat kaptak a biológiai kutatók 1950-ben, akik hatásmérésekkel bebizonyították. Azóta káliummal műtrágyázzák a nyugati országok élelmiszer növényeit. A kosok negyedik nemzedéke is nemzőképtelenné lett a káliumműtrágyával növelt káliumtartalmú legelőn! Azért jósolják 2050-re a nemzőképtelenséget, mert akkor esedékes a mérgezettek negyedik nemzedéke. Hazánkban 1960 óta műtrágyáznak mindenhol káliummal. Azóta évente egy nagyvárosnyi ingatlant ürítenek ki vele. Kínában és a többi keleti országban műtrágyaként és étkezési sóként sem használtak mérgező mennyiségű káliumot. Tehát ők 2050-től olcsón felvásárolhatják, megszállhatják a vegyi fegyverként használt káliummal kiürített magyar ingatlanokat.
Az izraeliek hamis okokra alapozott népkipusztulási jóslatát és a kipusztulás eltitkolt, valódi okát bizonyító konkrét biológiai hatás méréseket lásd a
www.tejfalussy.com honlapomon (8, 10. és 61. videók, 1., 52., 58. és 101. email könyvek és pl. MEHNAM 944).
Az Izraeliták Szövetsége 1910-ben rendelte el, hogy a zsidóság teljesen foglalja el és igázza le Magyarországot és Galíciát. Ehhez 2010-ben a hazai országgyűlés megszavazta, hogy az izraeliek cégei liberalizáltan ide települhetnek. Velük akárhány nem magyar izraelita betelepülhet. Nemrég az ukrán-orosz zsidók vízummentes itt tartózkodását is engedélyezték. Az itt szült gyerekeik nevére ők is felvásárolhatják hazánk területeit, ingatlanait. Eddig csak a Jobbik lépett fel ellene. Mindegyik más választási párt elhallgatta.

Verőce, 2018. március 15. Tejfalussy András oknyomozó mérnök

(Kód: szelbernadetthezis180315)

feladó: András Tejfalussy <tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com>
címzett: szel.bernadett@parlament.hu
másolatot kap:Vona Gábor <vona.gabor@jobbik.hu>
titkos másolat: . . . .
dátum: 2018. március 15. 19:42
tárgy: Szél Bernadetthez: MIRŐL FIGYELEM ELTERELÉS A VÁLASZTÁSI CIRKUSZ?
küldő: gmail.com
Tudományos Rendőrség PJT, Tejfalussy András, aquan 2018.03.16 01:09:19
MIRŐL FIGYELEM ELTERELÉS A VÁLASZTÁSI CIRKUSZ?

Izraelben nemrég hamis okokra hivatkozva közzétették, hogy a kutatóik a nyugati férfiak 2050-re nemzőképtelenné válását várják az ivartalanodási nemzetközi statisztikák eddigi menete alapján.
Kiderítettem a tényleges okát. Egyértelmű biológiai hatás vizsgáló mérések bizonyítják. Az étkezéssel túladagolt kálium és az akadályozott konyhasópótlás a tényleges oka. Nobel díjat kaptak a biológiai kutatók 1950-ben, akik hatásmérésekkel bebizonyították. Azóta káliummal műtrágyázzák a nyugati országok élelmiszer növényeit. A kosok negyedik nemzedéke is nemzőképtelenné lett a káliumműtrágyával növelt káliumtartalmú legelőn! Azért jósolják 2050-re a nemzőképtelenséget, mert akkor esedékes a mérgezettek negyedik nemzedéke. Hazánkban 1960 óta műtrágyáznak mindenhol káliummal. Azóta évente egy nagyvárosnyi ingatlant ürítenek ki vele. Kínában és a többi keleti országban műtrágyaként és étkezési sóként sem használtak mérgező mennyiségű káliumot. Tehát ők 2050-től olcsón felvásárolhatják, megszállhatják a vegyi fegyverként használt káliummal kiürített magyar ingatlanokat.
Az izraeliek hamis okokra alapozott népkipusztulási jóslatát és a kipusztulás eltitkolt, valódi okát bizonyító konkrét biológiai hatás méréseket lásd a
www.tejfalussy.com honlapomon (8, 10. és 61. videók, 1., 52., 58. és 101. email könyvek és pl. MEHNAM 944).
Az Izraeliták Szövetsége 1910-ben rendelte el, hogy a zsidóság teljesen foglalja el és igázza le Magyarországot és Galíciát. Ehhez 2010-ben a hazai országgyűlés megszavazta, hogy az izraeliek cégei liberalizáltan ide települhetnek. Velük akárhány nem magyar izraelita betelepülhet. Nemrég az ukrán-orosz zsidók vízummentes itt tartózkodását is engedélyezték. Az itt szült gyerekeik nevére ők is felvásárolhatják hazánk területeit, ingatlanait. Eddig csak a Jobbik lépett fel ellene. Mindegyik más választási párt elhallgatta.

Verőce, 2018. március 15. Tejfalussy András oknyomozó mérnök

(Kód: szelbernadetthezis180315)

feladó:
András Tejfalussy <tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com>
címzett:
szel.bernadett@parlament.hu
másolatot kap:
Vona Gábor <vona.gabor@jobbik.hu>
titkos másolat:
. . . .
dátum:
2018. március 15. 19:42
tárgy:
Szél Bernadetthez: MIRŐL FIGYELEM ELTERELÉS A VÁLASZTÁSI CIRKUSZ?
küldő:
gmail.com
30 nagy postászsáknyi levél érkezik a Vatikánba minden hétén a Szentatyának címezve. De ki kezeli a több ezer levelet, s ami talán érdekesebb: ki válaszolja meg őket? Ferenc pápa az emberközeli egyházat képviselve igyekszik minden levelet maga megválaszolni, de kétségtelen,…..
Tudományos Rendőrség PJT, Tejfalussy András, aquan 2018.01.21 19:17:46
KÖZÉRDEKBŐL MEGKÜLDÖM AZ ALÁBBI NYILVÁNOS KÉRDÉST FERENC PÁPÁHOZ:
Szükségesnek tartom nyilvánosan megkérdezni Ferenc pápát: valóban ő csókol kezet a pénzvilág uralkodóinak az internetes
youtu.be/CMNo6JPLH5U felvételen? Nem titkos felvételről van szó. Villognak benne a vakuk! A legfőbb vezetők bármit megtehetnek? .A mai technika mellett pénzért bárkiről tudnak rossz hírét keltő hamis iratokat, hasonmást, trükkfelvételt készíteni. Rólam például a hazai köztársasági elnökök is ezt tették. Írtak egy levelet, amiben elmebeteg gondnokság alá helyezettnek hazudnak, holott sosem voltam, Az 1998-as hamis iratot ma is érvényben tartják, hogy érvénytelenítsék az országgyűlési szakvéleményeim hitelesnek tekintését. Azért, mert a nemzetközi szabadalmaim szerinti tudományos biológiai hatás mérések alapján észrevettem és szakértőként feljelentettem, hogy a miniszterek nemzőképtelenné teszik a magyar embereket az élelmiszerekkel 1950 óta mérgezően túladagoltatott káliummal. A mérgező kálium érzelem mentesítő hatású is, így a káliummal mérgezett nép nem lázad fel. 1950-re teljesen bebizonyította a mérgező kálium életrövidítő és ivartalanító hatását három Nobel díjas biológus mellékvesekéreg kutató. A kálisóval műtrágyázott legelőn tartott kos-birkák 4. nemzedéke nemzőképtelen lett. A mérgező káliummal négy nemzedéken át folytatott mérgezés végleg megszünteti a férfiak nemzőképességét. A „nyugati férfiak nemzőképtelenségét” ezért várhatja épp 2050-re egy izraeli tudós, aki a valódi okát, a mérgező káliumot elhallgatja. (A „keleti férfiakat” nem mérgezik kálisóval műtrágyázott növényekkel). Embernél a negyedik nemzedék 4x25=100 év. Tehát 100 év kell, hogy a nyugati országok teljes területe a mérgeztető bűnözőké legyen, akik eladhatják a „keleti migránsoknak”! A bizonyítékokat közzétettem a honlapjaimon. Lásd: huntv.info/tv/ferfi-nemzokepesseg-megszuntetese
Magyarország, 2018-01-21.
(nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc
www.tejfalussy.com

(Iratjel: Ferencpapasvideorol180121)
8:40 Mocsok a köbön 2017.04.22 12:29:50
(Rab László csöndben elmagyarázza, mi fog történni 2018-ban.) Ellenzéki barátaink választási arányosításban és előválasztásban reménykednek, és abban, hogy le lehet győzni a Fideszt békés, tisztességes eszközökkel is. Mind-mind illúzió. Miközben Bolba Márta evangélikus lelkész, a…..
Tudományos Rendőrség PJT, Tejfalussy András, aquan 2017.12.09 14:30:51
HAZÁNK KIÁRUSÍTÓI KÁLIUMMAL IVARTALANÍTJÁK A MAGYAR FÉRFIAKAT: Izraeli tudósok „a nyugati férfiak 2050-re várható, teljes nemzőképtelenségét valószínűsítik”.

A mérgező kálium az eltitkolt valódi oka! Reális a 2050, mert Nobel díjas kutatók 1950-ben tették közzé a mérgező kálium fajirtó hatását! A kálium műtrágyázás a kíséretekben a 4. nemzedéket tette nemzőképtelenné! A káliummal mérgezést a WHO is szervezi! Már Izrael állami Star kosher tanúsítványos étkezési sóként is árusítják a mérgező kálisó BONSALT-ot! Kipusztítanak vele! Miért pusztítanak minket? Azért, hogy eladhassák a népirtással kiürített ingatlanainkat a betelepülő keleti népeknek! A kálium fajirtó hatásai konkrét hatás mérési bizonyítékai is megtekinthetők a HIHETŐMAGAZIN
www.tejfalussy.com honlapon! Lásd: Email könyv 1. és 101. és 10. Videó!

Megbízás nélküli kárelhárító ügyvitel keretében, jogos védelemként, mint fajirtó terroristák elleni feljelentést Orbán Viktor miniszterelnök kezéhez is megküldte: Sydo Tejfalussy András Béla Ferenc okl. vill. mérnök, oknyomozó hatásmérés tudományi szakértő feltaláló. Mindenki továbbítsa legalább 10 magyar családhoz! Aki ezt a figyelem felhívást nem veszi komolyan és nem terjeszti, nem érdemli meg, hogy éljen! Verőce, 2017.12.07. (Iratjel: OVnepmentofeljelentoropirat171207jj1)

feladó: András Béla Ferenc Sydo Tejfalussy<magyar.nemzetvedelmi.pjt@gmail.com>
címzett: "orban.viktor" <orban.viktor@parlament.hu>;
miniszterelnok@me.gov.hu; "ME - Érkeztetők (noreply)" <erkeztetok.noreply@me.gov.hu>; erkeztetok@me.gov.hu
másolatot kap: miniszter@hm.gov.hu;
ferenc.kalmar@mfa.gov.hu
titkos másolat: . . .
dátum: 2017. december 8. 21:47
tárgy: HAZÁNK KIÁRUSÍTÓI KÁLIUMMAL IVARTALANÍTJÁK A MAGYAR FÉRFIAKAT: Izraeli tudósok „a nyugati férfiak 2050-re várható, teljes nemzőképtelenségét valószínűsítik”. Megbízás nélküli kárelhárító ügyvitel keretében, jogos védelemként, mint fajirtó terroristák elleni feljelentés Orbán Viktor miniszterelnök kezéhez is megküldve! (Iratjel: OVnepmentofeljelentoropirat171207jj1j)
küldő: gmail.com

feladó: Érkeztetők (ME) <erkeztetok@me.gov.hu>
címzett: András Béla Ferenc Sydo Tejfalussy <magyar.nemzetvedelmi.pjt@gmail.com>
dátum: 2017. december 8. 21:47
tárgy: Válasz
küldő: me.gov.hu
biztonság: A(z) gov.hu nem titkosította az üzenetet További információ

Tisztelt Levélíró!
Elektronikus levele megérkezett a Miniszterelnökségre.

Üdvözlettel:
Miniszterelnökség

Ezen üzenet és annak bármely csatolt anyaga bizalmas, jogi védelem alatt áll, a nyilvános közléstől védett. Az üzenetet kizárólag a címzett, illetve az általa meghatalmazottak használhatják fel. Ha Ön nem az üzenet címzettje, úgy kérjük, hogy telefonon, vagy e-mail-ben értesítse erről az üzenet küldőjét és törölje az üzenetet, valamint annak összes csatolt mellékletét a rendszeréből. Ha Ön nem az üzenet címzettje, abban az esetben tilos az üzenetet vagy annak bármely csatolt mellékletét lemásolnia, elmentenie, az üzenet tartalmát bárkivel közölnie vagy azzal visszaélnie.
Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki Orbán Viktor kormányfő 16 éve. A társadalom elöregedésétől egész Európában tartanak.   2001: Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést…..
Tudományos Rendőrség PJT, Tejfalussy András, aquan 2017.11.12 15:19:17
Kód: feljelentesi-kotelezettsegrol-ertesites-171112email2

FONTOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSEK SZEMÉLYESEN
ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK ÚRHOZ

1./ FELJELENTÉSI KÖTELEZETTSÉGE BETARTÁSÁRA KÉRÉS

"KEDVES OLVASÓ, HA ÖN HATÓSÁG TAGJAKÉNT, VAGY HIVATALOS SZEMÉLYKÉNT OLVASSA HONLAPUNKAT HIVATALI ELJÁRÁSA SORÁN, AKKOR FELHÍVJUK A FIGYELMÉT, HOGY AZ OLDALON OLYAN KÖZHITELES NYILVÁNTARTÁSI ADATOKON NYUGVÓ BIZONYÍTÉKOK VANNAK, AMELYEK TUDOMÁSRA JUTÁSA FOLYTÁN a Be. 171. §-ának (2) bekezdése alapján kell eljárjon a Büntetőtörvénykönyv 137. §-a szerinti hivatalos személyként ! A Be. 171. §-ának (2) bekezdése szerint a hatóság tagja és a hivatalos személy köteles a hatáskörében tudomására jutott bűncselekményt - ha az elkövető ismert, annak megjelölésével - feljelenteni. A feljelentéshez csatolni kell a bizonyítási eszközöket, ha ez nem lehetséges, a megőrzésükről kell gondoskodni. E rendelkezésből az következik, hogy az irreleváns információk kiszűrésének az időpontját követően a releváns adathalmaz további elemzése is szükséges ahhoz, hogy a feljelentés megtételéről történjen intézkedés... Alkotmánybíróság 333/B/2002 AB határozata Alkotmánybíróság 333/B/2002 AB határozata ...KÜLÖN HÍVJUK FEL A FIGYELMET a Tisztességes eljárás védelméről szóló 2009. CLXIII. törvényre ( Link), amely a korrupciót feltáró hivatali alkalmazottak védelméről és díjazásáról is rendelkezik."

Honlap: HIHETŐMAGAZIN, 
www.tejfalussy.com
2./ Lásd melléklet-1: Kód: muszlim-kontra-zsido-elvek-171112a
3./ Lásd melléklet-2: Kód: bankszovetsegi-mti-hitegetes-idezte-elo-a-magyar-emberek-eladosodasat-060131

Verőce, 2017. november 12.
Jogos védelemként (Btk.), Orbán Viktor miniszterelnök segítésére, károsultakat mentő közérdekű bejelentésként előterjeszti, és az internet útján is közzéteszi:
(nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc (személyi szám.: 1-420415-0215, an.: Bartha Edit) magánhonvédő oknyomozó mérnök feltaláló megbízás nélküli kárelhárító ügyvivő (Ptk.), Magyarország 2621. Verőce, Lugosi u. 71.
Kód: muszlim-kontra-zsido-elvek-171112a

INKÁBB MOHAMEDÁN, VAGY ELMEBETEG RABLÓGYILKOS ZSIDÓ?

Felháborító, amivel a „muszlimok” a befogadó országok lakosait fenyegetik, de még rondább ZSIDÓ elvek is vannak az Ószövetségben és a Talmudban. Ezek konkrét fajirtási módszereket is előírnak! Például a szennyezett ivóvízzel és (kálisóval mérgezett és vagy konyhasó hiányos) egészségrontó kenyérrel észrevétlenül életrövidítést és ivartalanítást. A zsidók által elfoglalni tervezett valamennyi területen. Ma is így irtják a nem zsidókat. Nálunk is. A fajirtáshoz előírt módszereiket lásd 2 Mózes 23/20-33, 5 Mózes 7/1-26, Talmud, Taanith 10 a. lap és Talmud, Baba kamma 93 b. lap stb! Elég hozzá, ha bejöhetnek! Tudni kell, hogy a vörösiszap katasztrófa okozta zűrzavar közben a hazai Országgyűlés "liberalizálta" akárhány izraeli cég, és velük akárhány nem magyar, izraeli és egyéb országi zsidó Magyarországra betelepülését. Nemrég az ukrán-orosz zsidók vízum nélküli itt tartózkodását is megengedték. Mindezt anélkül, hogy a külföldi zsidók betelepülésének, itt élésének az engedélyezésére népszavazás feljogosította volna az országgyűlést és a kormányt. Ettől kezdve, ezek a nem magyar származású zsidók az itt született gyerekeik nevére bármit felvásárolhatnak. Például a sózás rontási (lásd „Nemzeti Stop só, Menzareform, Chips adó”) és ivóvíz szennyezési módszerekkel és tudatosan szervezett devizahitel-csalásokkal eladósítással kiürített magyar ingatlanokat is. Utóbbi csalásukról lásd a mellékelt közérdekű bejelentésemben látható egyértelmű bizonyítékot!

Melléklet: Közérdekű bejelentés a hitelkárosultak jogos védelmére, a csaló bankárok és jogászok ellen, Orbán Viktor miniszterelnök kezéhez, konkrét okirati bizonyíték (és jogszabályok) alapján. (Ügyirat kód: bankszovetsegi-mti-hitegetes-idezte-elo-a-magyar-emberek-eladosodasat-060131)

Budapest, 2017. november 12.

Tejfalussy András oknyomozó mérnök feltaláló (www.tejfalussy.com)

A fenti hiányzó mellkleteket majd közzétesszük a HIHETŐMAGAZIN www.tejfalussy.com honlapon!
Hosszú ideig tartotta – talán a számos jel ellenére is – magát az a vélekedés, hogy a Fideszen belül két erő, két éles ellentétben álló szellemiség feszül egymásnak. Az egyik oldalon az ifjú titánok, akik elvek nélkül, gátlástalanul teszik a dolgukat, ami nagyjából a pénzek professzionális szintű…..
Tudományos Rendőrség PJT, Tejfalussy András, aquan 2017.04.18 15:06:38
KÁRELHÁRÍTÁSI KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT A MINDENKORI ORSZÁGGYŰLÉSHEZ ÉS KORMÁNYOKHOZ: FELELŐS SZAVAZÁS KELL!!!

Azok fizessék vissza az államadósságot, akik rászavaztak a kormánypárti képviselőkre és nem léptek fel az eladósítási csalások ellen! Vagy csak azokra hárítsák át a kormány által okozott államadósságot, akik bejegyeztették magukat a szavazásnál, vagy meg kell tiltani a névtelenül akárkikre szavazást és érvényesíteni kell a kormányra jutott pártokra szavazók személyes felelősségét, az általuk megválasztottak károkozási cselekményeiért személyes felelősségük alapján!

Budapest, 2017. 04. 18.

Tejfalussy András oknyomozó mérnök feltaláló
jogos védelem keretében megbízás nélküli kárelhárító
www.tejfalussy.com

(Kód: felelosszavazaskell170418-youtube-facebook)

---------- Továbbított levél ----------
Feladó: András Tejfalussy <tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com>
Dátum: 2017. április 18. 9:14
Tárgy: Államadósság visszafizetési felelősség elhárító közérdekű bejelentés a TRANSPARENCY INTERNATIONAL-hoz:
Címzett: info@transparency.hu
Másolatot kap: Elnok@kuria.birosag.hu
www.tejfalussy.com/regiweboldalak/www.aquanet.fw.hu/szoveg/AllamadossagVisszafizetesiFelelossegetElharitas.htm

2017. 04. 18-án közérdekű bejelentésként a TRANSPARENCY INTERNATIONAL-hoz benyújtva, miután
az eredeti címzettjei mindmáig sem válaszoltak. E-mail: info@transparency.hu. Tisztelettel: Tejfalussy András

Iratjel: Transparency-Internetionalhoz-allamadossag-atharitas-elutasitasi-kozerdeku-bejelentes-170418
Nem elég, hogy a sót káliummal "fertőzik" (persze ez nem igaz, a valóság kevésbé krimiszerű), újabban arról olvasni, hogy a sóban - az EU utasítására - méreg, valamiféle cianid (!) található: Számomra is csak pár hónapja derült ki mi a helyzet Magyarországon a sóval…..
Tudományos Rendőrség PJT, Tejfalussy András, aquan 2014.03.02 11:16:32
Tejfalussy András okl. vill. mérnök (sz.szám: 1-420415-0215) AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG gmk va. (1036 Lajos u. 115.), Cégbíróság által kijelölt végelszámoló, Ptk. Megbízás nélküli ügyvitel* keretében közérdekű feljelentéseivel, bejelentéseivel, javaslataival kárelhárító méréstani szakértő (www.tejfalussy.com, +36-202181408, tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com).
MEHNAM-info / Jogjavítás / Vitarovat Kód: kdnp-szakminiszterek-osszeeskuvese-140302

KDNP-SZAKMINISZTEREK ÖSSZEESKŰVÉSE A NEM ZSIDÓK MÉRGEZTETÉSÉRE?

Mint Dr. Kovács Pál által felkért interpelláció előkészítő méréstani szakértő kiderítettem, hogy a Dr. Kovács Pál és társa által az étkezési kálium túladagolás ellen 1992-ben benyújtott interpellációra az orvosi végzettségű dr. Surján László (aki most Európai Parlamenti képviselő) egészségügyi miniszterként teljesen hamis választ adott az Országgyűlésben (sorszáma: 8253), s ezzel számos magyar egészségromlását, életrövidülését, meddővé válását okozta és okozza. Kérem a KDNP-t, hogy indítsák meg Surján Lászlóékkal szemben a törvényes büntető eljárást! Az alábbiak méréstani és bűnügyi bizonyítékait lásd a www.tejfalussy.com és www.aquanet.fw.hu tudományos honlapokon pl.: www.tejfalussy.com/regiweboldalak/www.aquanet.fw.hu/szoveg/kaliuminterpell92.htm .

Az Országgyűlésben dr. Surján László és két minisztertársa azzal akadályozta meg az interpelláció bizottsági vizsgálatát, hogy a nem hozzáértő képviselőkkel elhitették, hogy „A nemzetközi irodalmi adatok szerint a káliummérgezés csak 18 gramm/nap vagy ennél nagyobb mennyiség szájon át bevitele esetén következhet be, ugyanis a kálium egyensúly a szervezetben a vese és a verejték útján szabályozott”. Dr. Surjánék tudatosan csaltak, az alábbi tudományos mérési bizonyítékok szerint is:

Az NaCl konyhasó helyett sózásra ajánlott káliumsók (REDI-Só) hatását ellenőrző hatás-kalibráló mérések során, pl. amit az Országos Élelmezési és Táplálkozás Tudományi Intézet (OÉTI) részére a Pécsi Orvostudományi Egyetemen végeztek, a tiszta vízben oldott 2 gramm REDI-Só 0,88 gramm káliumtartalmának a szájon át bejuttatása is felére csökkentette 10 előtte egészséges felnőtt ember mindegyike veséjének a vizeletkiválasztását, 4 gramm REDI-Só 1,76 gramm káliumtartalma pedig az 5 mmol/liter mérgezési küszöbnél (lásd a vérvizsgálati laboratóriumi jelenlegi 5,1 mmol/liter kálium határértéket) magasabbra, 5,5 mmol/literig növelte mindegyikük vérszérumában a káliumot.

A Belgyógyászat alapvonalai 2. (Magyar-Petrányi) tankönyv szerint egészséges embernek is torzul az EKG-je, ha szájon át 24 óra alatt 5-8 gramm kálisónál (2,2-3,6 gramm káliumnál) többet juttat be. Az Intenzív betegellátás elmélete és gyakorlata c. (Varga Péter és tsai) tankönyv szerint pedig, ha 24 óra alatt 280 mval (11 gramm), vagy 1 órán belül 20-40 mval (0,8-1,6 gramm) káliumnál (bárhonnan) több jut be a vérbe, 5 mmol/liter feletti veszedelmes káliummérgezésre lehet számítani.

Kiegészítések a félreértések elkerüléséhez: 1./ A Magyar Petrányi könyvben hamis a 7 mmol/liter kálium mérgezési küszöb! A hyperkalaemia veszély 5 mmol/liter vérszérum káliumszint felett is fennáll, nem csak a 7 mmol/liter felett! 2./ Minden orvos hivatalból tudja az étellel, itallal túladagolt kálium (és vagy hiányosan pótolt konyhasó) életrövidítő, vese-, szív- és idegmérgező, keringésrontó, daganatkeltő, ivartalanító, életrövidítő hatását, ugyanis ezek hatás kalibráló élettani mérésekkel, állat- és emberkísérletekkel bizonyításáért is kapta 1950-ben a Nobel díjat három mellékvesekéreg kutató (Kendall, Reichstein és Hench). Lásd: Technika a biológiában 8., Dr. Szabó Dezső: „A mellékvesekéreg biológiája” (Medicina könyvkiadó Budapest, 1976. Szerkesztette Dr. Csaba György). *3./ A Talmud előírja, a zsidóknak, hogy sózott kenyérrel + desztillált vízzel gyógyítsák magukat, miközben a zsidók által elfoglalni akart területeken tervszerűen irtják a „bálványimádókat”. (A Talmud bálványimádóként kezelendőnek nevezi a Jézus után tévelygőket is), a zsidók adott helyen elszaporodásának, vagyis „ingatlan igényének” megfelelő mértékben, lásd: 2. Mózes 23. 20-33, 5 Mózes 7., 2, 22, és Talmud Baba kamma 93 b. lap és Taanith 10 a. lap).

Verőce, 2014. 03. 02. Tejfalussy András
A tévében is reklámozott, vény nélkül kapható gyógyszereket egyesek hajlamosak inkább gyógyhatással is rendelkező cukorkának tekinteni, mint komoly gyógyszernek. Tény, hogy a nagyon markáns hatással rendelkező szerek csak orvosi vény ellenében vásárolhatóak meg a patikákban,…..
Tudományos Rendőrség PJT, Tejfalussy András, aquan 2014.03.02 10:53:52
Tejfalussy András okl. vill. mérnök (sz.szám: 1-420415-0215) AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG gmk va. (1036 Lajos u. 115.), Cégbíróság által kijelölt végelszámoló, Ptk. Megbízás nélküli ügyvitel* keretében közérdekű feljelentéseivel, bejelentéseivel, javaslataival kárelhárító méréstani szakértő (www.tejfalussy.com, +36-202181408, tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com).
MEHNAM-info / Jogjavítás / Vitarovat Kód: kdnp-szakminiszterek-osszeeskuvese-140302

KDNP-SZAKMINISZTEREK ÖSSZEESKŰVÉSE A NEM ZSIDÓK MÉRGEZTETÉSÉRE?

Mint Dr. Kovács Pál által felkért interpelláció előkészítő méréstani szakértő kiderítettem, hogy a Dr. Kovács Pál és társa által az étkezési kálium túladagolás ellen 1992-ben benyújtott interpellációra az orvosi végzettségű dr. Surján László (aki most Európai Parlamenti képviselő) egészségügyi miniszterként teljesen hamis választ adott az Országgyűlésben (sorszáma: 8253), s ezzel számos magyar egészségromlását, életrövidülését, meddővé válását okozta és okozza. Kérem a KDNP-t, hogy indítsák meg Surján Lászlóékkal szemben a törvényes büntető eljárást! Az alábbiak méréstani és bűnügyi bizonyítékait lásd a www.tejfalussy.com és www.aquanet.fw.hu tudományos honlapokon pl.: www.tejfalussy.com/regiweboldalak/www.aquanet.fw.hu/szoveg/kaliuminterpell92.htm .

Az Országgyűlésben dr. Surján László és két minisztertársa azzal akadályozta meg az interpelláció bizottsági vizsgálatát, hogy a nem hozzáértő képviselőkkel elhitették, hogy „A nemzetközi irodalmi adatok szerint a káliummérgezés csak 18 gramm/nap vagy ennél nagyobb mennyiség szájon át bevitele esetén következhet be, ugyanis a kálium egyensúly a szervezetben a vese és a verejték útján szabályozott”. Dr. Surjánék tudatosan csaltak, az alábbi tudományos mérési bizonyítékok szerint is:

Az NaCl konyhasó helyett sózásra ajánlott káliumsók (REDI-Só) hatását ellenőrző hatás-kalibráló mérések során, pl. amit az Országos Élelmezési és Táplálkozás Tudományi Intézet (OÉTI) részére a Pécsi Orvostudományi Egyetemen végeztek, a tiszta vízben oldott 2 gramm REDI-Só 0,88 gramm káliumtartalmának a szájon át bejuttatása is felére csökkentette 10 előtte egészséges felnőtt ember mindegyike veséjének a vizeletkiválasztását, 4 gramm REDI-Só 1,76 gramm káliumtartalma pedig az 5 mmol/liter mérgezési küszöbnél (lásd a vérvizsgálati laboratóriumi jelenlegi 5,1 mmol/liter kálium határértéket) magasabbra, 5,5 mmol/literig növelte mindegyikük vérszérumában a káliumot.

A Belgyógyászat alapvonalai 2. (Magyar-Petrányi) tankönyv szerint egészséges embernek is torzul az EKG-je, ha szájon át 24 óra alatt 5-8 gramm kálisónál (2,2-3,6 gramm káliumnál) többet juttat be. Az Intenzív betegellátás elmélete és gyakorlata c. (Varga Péter és tsai) tankönyv szerint pedig, ha 24 óra alatt 280 mval (11 gramm), vagy 1 órán belül 20-40 mval (0,8-1,6 gramm) káliumnál (bárhonnan) több jut be a vérbe, 5 mmol/liter feletti veszedelmes káliummérgezésre lehet számítani.

Kiegészítések a félreértések elkerüléséhez: 1./ A Magyar Petrányi könyvben hamis a 7 mmol/liter kálium mérgezési küszöb! A hyperkalaemia veszély 5 mmol/liter vérszérum káliumszint felett is fennáll, nem csak a 7 mmol/liter felett! 2./ Minden orvos hivatalból tudja az étellel, itallal túladagolt kálium (és vagy hiányosan pótolt konyhasó) életrövidítő, vese-, szív- és idegmérgező, keringésrontó, daganatkeltő, ivartalanító, életrövidítő hatását, ugyanis ezek hatás kalibráló élettani mérésekkel, állat- és emberkísérletekkel bizonyításáért is kapta 1950-ben a Nobel díjat három mellékvesekéreg kutató (Kendall, Reichstein és Hench). Lásd: Technika a biológiában 8., Dr. Szabó Dezső: „A mellékvesekéreg biológiája” (Medicina könyvkiadó Budapest, 1976. Szerkesztette Dr. Csaba György). *3./ A Talmud előírja, a zsidóknak, hogy sózott kenyérrel + desztillált vízzel gyógyítsák magukat, miközben a zsidók által elfoglalni akart területeken tervszerűen irtják a „bálványimádókat”. (A Talmud bálványimádóként kezelendőnek nevezi a Jézus után tévelygőket is), a zsidók adott helyen elszaporodásának, vagyis „ingatlan igényének” megfelelő mértékben, lásd: 2. Mózes 23. 20-33, 5 Mózes 7., 2, 22, és Talmud Baba kamma 93 b. lap és Taanith 10 a. lap).

Verőce, 2014. 03. 02. Tejfalussy András
Körülbelül egy éve meglepő jelenségnek lehettek tanúi a gyógyszertárban vásárlók: egyesek kilószámra vásárolták a konyhasót (nátrium-klorid) a patikában - az élelmiszerbolti árnál jóval drágábban. Bár ez ma már nem jellemző, a patikai só iránti érdeklődést felfokozó tanok ma is terjednek: a…..
Tudományos Rendőrség PJT, Tejfalussy András, aquan 2014.03.02 10:41:12
Tejfalussy András okl. vill. mérnök (sz.szám: 1-420415-0215) AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG gmk va. (1036 Lajos u. 115.), Cégbíróság által kijelölt végelszámoló, Ptk. Megbízás nélküli ügyvitel* keretében közérdekű feljelentéseivel, bejelentéseivel, javaslataival kárelhárító méréstani szakértő (www.tejfalussy.com, +36-202181408, tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com).
MEHNAM-info / Jogjavítás / Vitarovat Kód: kdnp-szakminiszterek-osszeeskuvese-140302

KDNP-SZAKMINISZTEREK ÖSSZEESKŰVÉSE A NEM ZSIDÓK MÉRGEZTETÉSÉRE?

Mint Dr. Kovács Pál által felkért interpelláció előkészítő méréstani szakértő kiderítettem, hogy a Dr. Kovács Pál és társa által az étkezési kálium túladagolás ellen 1992-ben benyújtott interpellációra az orvosi végzettségű dr. Surján László (aki most Európai Parlamenti képviselő) egészségügyi miniszterként teljesen hamis választ adott az Országgyűlésben (sorszáma: 8253), s ezzel számos magyar egészségromlását, életrövidülését, meddővé válását okozta és okozza. Kérem a KDNP-t, hogy indítsák meg Surján Lászlóékkal szemben a törvényes büntető eljárást! Az alábbiak méréstani és bűnügyi bizonyítékait lásd a www.tejfalussy.com és www.aquanet.fw.hu tudományos honlapokon pl.: www.tejfalussy.com/regiweboldalak/www.aquanet.fw.hu/szoveg/kaliuminterpell92.htm .

Az Országgyűlésben dr. Surján László és két minisztertársa azzal akadályozta meg az interpelláció bizottsági vizsgálatát, hogy a nem hozzáértő képviselőkkel elhitették, hogy „A nemzetközi irodalmi adatok szerint a káliummérgezés csak 18 gramm/nap vagy ennél nagyobb mennyiség szájon át bevitele esetén következhet be, ugyanis a kálium egyensúly a szervezetben a vese és a verejték útján szabályozott”. Dr. Surjánék tudatosan csaltak, az alábbi tudományos mérési bizonyítékok szerint is:

Az NaCl konyhasó helyett sózásra ajánlott káliumsók (REDI-Só) hatását ellenőrző hatás-kalibráló mérések során, pl. amit az Országos Élelmezési és Táplálkozás Tudományi Intézet (OÉTI) részére a Pécsi Orvostudományi Egyetemen végeztek, a tiszta vízben oldott 2 gramm REDI-Só 0,88 gramm káliumtartalmának a szájon át bejuttatása is felére csökkentette 10 előtte egészséges felnőtt ember mindegyike veséjének a vizeletkiválasztását, 4 gramm REDI-Só 1,76 gramm káliumtartalma pedig az 5 mmol/liter mérgezési küszöbnél (lásd a vérvizsgálati laboratóriumi jelenlegi 5,1 mmol/liter kálium határértéket) magasabbra, 5,5 mmol/literig növelte mindegyikük vérszérumában a káliumot.

A Belgyógyászat alapvonalai 2. (Magyar-Petrányi) tankönyv szerint egészséges embernek is torzul az EKG-je, ha szájon át 24 óra alatt 5-8 gramm kálisónál (2,2-3,6 gramm káliumnál) többet juttat be. Az Intenzív betegellátás elmélete és gyakorlata c. (Varga Péter és tsai) tankönyv szerint pedig, ha 24 óra alatt 280 mval (11 gramm), vagy 1 órán belül 20-40 mval (0,8-1,6 gramm) káliumnál (bárhonnan) több jut be a vérbe, 5 mmol/liter feletti veszedelmes káliummérgezésre lehet számítani.

Kiegészítések a félreértések elkerüléséhez: 1./ A Magyar Petrányi könyvben hamis a 7 mmol/liter kálium mérgezési küszöb! A hyperkalaemia veszély 5 mmol/liter vérszérum káliumszint felett is fennáll, nem csak a 7 mmol/liter felett! 2./ Minden orvos hivatalból tudja az étellel, itallal túladagolt kálium (és vagy hiányosan pótolt konyhasó) életrövidítő, vese-, szív- és idegmérgező, keringésrontó, daganatkeltő, ivartalanító, életrövidítő hatását, ugyanis ezek hatás kalibráló élettani mérésekkel, állat- és emberkísérletekkel bizonyításáért is kapta 1950-ben a Nobel díjat három mellékvesekéreg kutató (Kendall, Reichstein és Hench). Lásd: Technika a biológiában 8., Dr. Szabó Dezső: „A mellékvesekéreg biológiája” (Medicina könyvkiadó Budapest, 1976. Szerkesztette Dr. Csaba György). *3./ A Talmud előírja, a zsidóknak, hogy sózott kenyérrel + desztillált vízzel gyógyítsák magukat, miközben a zsidók által elfoglalni akart területeken tervszerűen irtják a „bálványimádókat”. (A Talmud bálványimádóként kezelendőnek nevezi a Jézus után tévelygőket is), a zsidók adott helyen elszaporodásának, vagyis „ingatlan igényének” megfelelő mértékben, lásd: 2. Mózes 23. 20-33, 5 Mózes 7., 2, 22, és Talmud Baba kamma 93 b. lap és Taanith 10 a. lap).

Verőce, 2014. 03. 02. Tejfalussy András