Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szonnnja

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A homokóra a legnőiesebb alkat - szokták mondani. Igaz, ami igaz, a klasszikus 90-60-90-es méret irígylésre méltóan szexi tud lenni, a nők ölni tudnának érte, a férfiak meg megvesznek utána. Nem rég döbbentem rá, hogy én is ebbe a kategóriába tartozom, bár félreértés ne…..
Az infantilizmus szót általában negatív jelzőként értjük, de az öltözködésünket néha feldobhatja egy-egy aranyosan "infantilis" ruhadarab vagy kiegészítő, jó kedvre deríthet minket is és a környezetünkben lévők arcára is mosolyt csalhat. Mint minden esetben,…..
GreenShoes Stílushibák? 2011.07.14 12:07:00
Pár éve még a legnagyobb bakinak számított szandált zoknival felvenni bármilyen formában, ma egyre inkább divat. Lassan nem tudunk olyat hibát elkövetni az öltözködés terén, amelyre ne foghatnánk rá, hogy ez így stílusos, a sztárok is így viselik. Bár a szandálzokni nekem…..
GreenShoes Adjatok egy ollót! 2011.07.19 14:00:00
 Direkt nem szeretném nevesíteni azt a divatcéget, amelyről most írni fogok, mert a legutóbbi kis bakit nem számítva alapvetően elégedett vagyok velük, és a barátaimtól is pozitív véleményeket hallok róluk. Most azonban mégis meg kell fogalmaznom egy enyhe…..
A mellény pár éve jött divatba újra, azóta egyre kevesebben hordják. A rövidre szabott mellény amúgy sem tartozik az alap ruhadarabok közé, pedig remek kiegészítője lehet a hétköznapi öltözködésnek. Ráadásul, ha ügyesen kombináljuk, és mondjuk csak havonta párszor vesszük…..
GreenShoes Sugarbird-del indítunk 2011.04.15 13:02:00
 Se a blog nincs kész, se mi nem állunk készen arra, hogy elkezdjünk blogolni. De. A tegnapi Sugarbird bemutatót egyszerűen nem lehet szó nélkül hagyni. Így az ocsmány, felújítás alatt álló sablonban olvashatjátok első bejegyzésünket, ráadásul mindenfajta bemutatkozás…..
Szonnnja 2011.06.28 22:56:57
Én is végre rávettem magam, hogy blogbejegyzést írjak. Ehhez kellett az inspiráció, és a tegnapi (Effy Stonem-es) bejegyzésével szerzőtársam megadta a kezdő lökést. A Polyvore nagysikerű applikációjának köszönhetően könnyedén össze lehet állítani bármiféle női outfitet…..