Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egoblogger_admin

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     A minap megláttam azt az Audit amely igen felkeltette az érdeklődésemet a 2010-es Tuning show-n. Az ató nagyon sok módosításon esett keresztül. A 19" es RH felniktől kezdve a matt fekete fényezésig igen sok extrát látni az autón. Én egy eléggé erősen…..
              Freddy Ismét akcióban! A népszerű horrorfim készítői kihozták a legújabb részét eme kis sorozatnak. A filmben szintén a rémálmoké lesz a főszerep. Quentin és Jess az utolsó két túlélője az álmoknak, mert barátaik akiről eddíg…..
  Minden idők egyik legjobb fps játékát készítétte el az Infinity Ward. A modern Warfare 2 a modern háború eseményeit mutatja be igen realisztikusan. A cselekmény igen sokszínű és a grafika is gyönyörű. A fegyverek és a karakterek kidolgozottsága is gyönyörű, a…..
Konkrétan rovat létrehozására nincs lehetőséged, de erre találtuk ki a menü szerkesztési lehetőséget, amit a Beállítások -> Tartalom menüpont alatt érsz el, ahol cimke alapján (Tag/Rovat) tudsz megadni menüpontokat. Ha a látogató arra kattint, akkor csak azok a posztok…..
egoblogger_admin 2010.07.25 00:33:42
                Woody és barátai nagy kaland előtt álnak, ugyanis barátjuk Andy már az egyetemre készül, ezért nem játszik velük többet. A kis csapat nagy dilemma előtt áll, hogy vajon a padlásra kerülnek-e, vagy a szemétbe. De minden…..
        Bagdad 2003-as megszállása idején Roy Miller tiszthelyettes és osztaga tömegpusztító fegyvereket keresnek az informátorok által megadott helyeken. Életük kockáztatásával hatolnak be a hol orvlövészeket, hol más veszélyeket rejtő helyekre, de mindig…..