Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szekuriti Blogger

42 bejegyzést írt és 326 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan-lassan kezemben a diplomám, remélhetőleg hamarosan el tudok helyezkedni a szakmámban is, és a másik blogom havonta kb. 100000 ember olvassa. Ez a blog még egy elköszönő bejegyzésre vár, melyben majd leírom az egész szakmai történetem, de előtte még van egy tartozásom, mert…..
Mandiner blog Szomszédok tükre 2011.04.13 07:01:00
  Nemrég hunyt el Komlós Juci, a Nemzet Színésze, akit simán titulálhatnánk az ország Lenke nénijének, hiszen a kiváló színésznő több mint 12 éven keresztül alakította a Szomszédokban a tűzről pattant nagymamát. A sorozatot – ki tudja, hányszori ismétlés…..
Most megint egy olyan dolog miatt írtam meg ezt a bejegyzést, ami már rég böki a csőrömet. A Fidesz Rendőrséggel kapcsolatos politikájáról, hozzáállásáról lesz szó. Már az elején leszögezném, hogy a jelenség nem csak a mostani kormányzó pártot érinti, hanem az elődei is…..
  Nagyjából a templom tetejéről lőhették. Jobbra beficcen az Anker-ház, középen a bazilika kupolája, a bal felső komplett háztömb pedig ma már hiányzik. Mármint fizikailag, szerintem jobb hogy a Gödör és egy kis zöld placc van a helyén. A képet Sadia szúrta ki a…..
Az RG Studió Magyarok a Facebookon infografikája utána íme, egy újabb magyar vonatkozású Facebook infografika a hárommilliomodik magyar csatlakozásának alkalmából!   A Facebook magyarországi felhasználóinak a száma elképesztő sebességgel nő. Alig lépte át idén januárban…..
Szekuriti Blogger 2011.04.10 09:14:36
Az Eduline idén is elkészítette a felsőoktatási felvételi összesítését, érdemes megnézni.Mire vágyik egy mai fiatal, mi szeretne lenni?Tapasztalható is némi javulás, meg nem is a hamburgersütőként vagy szalagmunkásként dolgozó alibivégzettségűek részlegén: tavalyhoz…..
Szekuriti Blogger 2011.04.06 12:05:01
@laspalmas: remélem senki, mert ma itt is az van, hogy mindegyik szerelő 1 javításból akaqr 1 hónapig megélni már lassan

eddig kétszer hívtunk mosógép szerelőt, érdekes, minden alkalommal 15000 forint volt

most beszart a mosógép, néztem az árakat: vadiúj csilli-villi mosógép 60-75000 forint

vaterán 3-6 éves mosógépek 10-15000 forint, most vettün egyet 12000-ért, szerintem egy ideig jó lesz

szóval ennyit a szakmunkásokról is
Szekuriti Blogger 2011.04.06 17:13:17
@Meridian74: Mondom 15 alatt nem javítanak meg semmit. Ez a saját és ismerőseim tapasztalata.
A kecskeméti "szanatórium": A fényképeken a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet látható, Kecskeméten. A Bors szerint akár ide is kerülhet Stohl. Szerintük ide többnyire azok kerülnek, akik vétlen bűncselekményt követnek el, bár akkor nem…..
Kerekes Vica már szerepelt blogomban, de mivel az egyik nagy kedvencemről van szó és az olvasók is kedvelik, így következzen tőle egy újabb darab. Nem is akármilyen, hiszen a rendkívül csinos, emellett tehetséggel is jócskán megáldott színésznő a Szlovák Televízió Nesmrteľní…..
Szekuriti Blogger 2011.03.21 23:29:30
Közel három év után ma végérvényes, másodfokon lezárt Szoboszlai Barna bírósági ügye. 2008. július 1-én éjszaka három ittas férfi (aznap volt a segélyosztás) áramütést szenvedett egy kesznyétei ház kertjében, mivel a tulajdonos, Szoboszlai Barna a veteményes köré…..
Kemény nap volt ma, talán már a holnapi telihold érezteti a hatását, vagy nem tudom. A rendkívül erős termésből is kiemelkedik a maga nemes egyszerűségével és nagyfokú abszurditásával a Magyar Termék Nonprofit Kft.-hez kapcsolódó "baki". A múlt heti Heti Válasz…..
Szekuriti Blogger 2011.03.17 22:07:28
@Gery.Greyhound: Nem megy a Greyhound.hu !
Ma került ki az Indexre Plankó Gergő cikke, az Ahol megszűnt Magyarország címmel. A cikk nagyon érdekes és aktuális problémát ír le, erről már én is többször írtam a tavalyi év során.Az előzmények: Gyöngyöspatán a Jobbik nagygyűlést hívott össze, és ezután 2000…..
 „Az érdeknek az erény éppoly alkalmas eszköze, mint a bűn.”  (La Rochefoucauld)   Hosszabb emlékezetű olvasók talán még emlékeznek az ún. harci kutya törvényre, melyben a derék honanyák és honatyák meg kívánták oldani az állattani taxonómia…..
Szekuriti Blogger 2011.03.04 10:24:20
Wikipédia:

A dohányfüst a tüdőrákot indukáló tényezők legfontosabbika. A fejlett világban a halálos tüdődaganatok 90%-át a dohányzás okozza. Az Egyesült Államokban a dohányzás okolható a tüdőrákok 87%-áért (90% férfiakban, 85% nőknél). A dohányzó férfiakban a tüdőrák kialakulásának kockázata 17,2%, míg a dohányzó nőkben ez az érték 11,6%. A nem dohányzó populációban a tüdőrák kialakulásának kockázata jóval alacsonyabb: férfiakban 1,3% nőknél 1,4%. A dohányfüst több mint 4000 káros anyagot tartalmaz, ezek közül több mint 60 bizonyítottan rákkeltő. Ilyen például a nitrózamin, a benzopirén és a radioaktív radon gáz. Mindemellett a dohányban lévő nikotin csökkenti az immunrendszer válaszát a daganatos sejtburjánzásra.

Minél tovább dohányzik valaki, annál nagyobb eséllyel lesz tüdőrákos. Tény, hogy a nem dohányzók jobb prognózisra (hosszabb túlélésre) számíthatnak, mint a dohányzók, illetve azok, akik a diagnózis felállításakor is dohányoznak.

A passzív dohányzás a tüdőrák kialakulásának egyik jelentős oka nem dohányzókban. Amerikai, brit, európai és ausztráliai tanulmányok alátámasztják, hogy a passzív dohányzás növeli a rák kialakulásának kockázatát. A legújabb kutatások igazolják azt a feltételezést is, hogy a passzív dohányzás kártékonyabb az aktív dohányzásnál.

hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCd%C5%91r%C3%A1k
Ma Orbán Viktor és miniszterei bejelentették a megszorító csomagjaikat. Mivel ez nem egy politikai blog és engem amúgy sem érdemel a politika, csak egy dolgot emelnék ki. Hadd idézzek az Index.hu cikkéből: A korkedvezményes nyugdíj felszámolása a szakszervezetek szerint összesen…..
Szekuriti Blogger 2011.03.02 07:04:22
@Nzoltan: Igen, egyetértek. Akkor ha "befogtad a pofádat", megbotoztad azt, akit kellett, és komolyan támaszkodni lehetett rád, akkor jutalmad a koraibb nyugdíj volt többek között. Itt nem utáljuk a rendőröket, magam is számos rendőrt ismerek a rendőri munka minden válfajából.
Szekuriti Blogger 2011.03.02 07:06:58
@watchfun: Igazad van, teljesen. Itt mindkét félnek igaza van ebben a részben, de sajnos hozzá kell szokni, hogy az állam nem garantálhat semmit. Nem garantálhatja a nyugdíjat, a megtakarított mnyp összegedet, és még jó sok dolgot sem, lehet, hogy 10 év múlva bevezetnek egy magas ingatlanadót, és akkor az ország tizedének elveszik élete munkája, a háza/lakása. Ilyen idők járnak, ez politika.
Már a Magyar Posta sem a régi – hol vannak azok az idők, mikor a postás még biciklivel mászott ki a címzetthez, ne adj’isten, még be is csöngetett, ha ajánlott küldeményt kellett kézbesíteni! Tanulság: törékeny, könnyen rongálódó cuccot inkább személyesen adjunk…..
A tilalom helyes, de csak akkor leszünk igazságosak a dohányosokkal, ha módszeresen szankcionáljuk az egyéb súlyosan egészségtelen termékeket is. Egy fideszes törvényjavaslat szerint júniustól tilos lesz dohányozni az összes aluljáróban és a tömegközlekedési eszközök…..
Emlékeztek -e még a Sinterre és a Vámpírra? Talán ez a közismert neve annak a Mónika-show videónak, ami pér éve nagy sikert aratott a videómegosztókon. Mit is mond a nő, a Vámpír? Azt, hogy sittesekkel fenyegeti őt a Sinter, meg pitbull-kutyákkal. Aztán 2008-ban az Ózdi TV…..
A Pekingbe látogató turistáknak az éttermek döbbenetes száma tűnik fel elsőre. Egy átlagos környéken száz méteres sugarú körben olykor 30-40 étterem is fellelhető. Itt is, mint minden világvárosban, nagyjából mindenféle étterem ill. etnikum konyhája megtalálható. Úgy…..
Szekuriti Blogger 2011.02.27 18:58:15
Több mint egy hónappal a West Balkánban történtek után úgy tűnik, hogy néhány dolog megváltozott. Mintha az embereknek csak most esett le az, hogy ha áthágjuk a szabályokat, fittyet hányunk az előírásokra, akkor annak néha súlyos következményei lehetnek. Csak néha, de akkor…..
Jó dolgunkban civilizációs hanyatlást vizionálunk, vezetőink diktátorokkal fényképezkednek és csodálják a Kelet látszólagos erejét, miközben az egész világ olyan szeretne lenni, mint a mi hanyatló Nyugatunk. (Fotó: AFP/via Index) Sokan emlékszünk még arra, hogy tavaly a…..
Subba Cicaharc a palacsintázóban 2011.02.22 01:27:00
Szekuriti Blogger 2011.02.22 16:46:14