Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sweet.kaida

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tudniillik úgy esett egy ideje, hogy van ez az univerzális hipcsiszupcsi villany- és gázsütőnk.hogy esett hogy nem, csináltam amcsicsokissüticskét. nem tudom, mi a rühes lófaszáért kell annyi gombot mert csillámtekerentyűt rátennei, hogy úgy néz ki, mint egy agyonbaszott…..
Basszamega Bassza meg a minden! 2010.11.15 13:26:48
Hogyazakurvakibaszottéletbasznaseggbetefasszopó!Milyen kibaszott szép kezdés egy hosszú kihagyás után! nemde? Történt ugyanis, hogy most már kibaszott elegem van mindenből, főleg ebből a tetves telibeszart melóból, amiben köcsög három éve szopom katonásan a faszt. Persze…..
Egy ideje megkértek rá, hogy írjak egy bejegyzést ide. Erre a kibaszott blogra. Hát tessék! Basszátok meg! Dolgozom, mint jómunkásemberhez illik, mert mér’ ne, szülni nem tudok pénzt, hogy bassza meg a Teremtő! Egy geciszar optikai cégnél vagyok, mint optikai eladó, és ebben…..
Basszamega Hali-Gali! 2010.07.25 13:28:00
Kezdeném rögtön avval (nem kertelek) hogy bassza meg a sirpalee amiért azt mondta, hogy kell ilyen köcsög üdvözlő szöveget írni. Mi a fasz vagyok én? Telefon? Hogy mikor bekapcsolsz, akkor kinyögök egy ilyent, hogy: Szia! Felkeltél? És ha jó napom van akkor még pittyegek is hozzá?…..