Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pestabácsi

0 bejegyzést írt és 155 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BBC információi szerint több mint 200 ember vesztette életét, és 450-en megsebesültek a robbantássorozatban. Négy városban nyolc robbantás történt, szállodáknál és templomoknál. Három katolikus templomot és három szállodát ért szinte egyidejű robbantásos támadás húsvétvasárnap délelőtt Srí…..
Pestabácsi 2019.04.22 20:18:43
@Le a spammerekkel: Templomokban, istentiszteleteken gyilkoltak meg közel 300 ártatlan embert (időközben kiderült) iszlám terroristák. Akár részvéttel is lehetnél .
Paprikáskrumpli élmény krumpli, kolbász, sőt, paprika nélkül  csupa egészséges alapanyagból...
Pestabácsi 2019.03.15 13:30:47
@Jossarian: Mit nem mond, sápadtarcú testvérem! Csak nem rasszista?
    Elvont filozófusok mániája-e az ógörög, vagy legyen-e az iskolai oktatás része? Ha már ezt a kérdést értette a kedves olvasó, kiderül, hogy tud is néhány szót görögül… A magyar nyelvbe rengeteg jövevényszó került be az „ókor angoljából”. Az ógörög nyelv különböző dialektusaiból évszázadok…..
Pestabácsi 2018.08.21 17:13:41
@drbale: Aranynak azért könnyen ment, hiszen ő zseni volt.))
Pestabácsi 2018.08.21 17:21:37
@czerka: Nem emlékszem, hogy tünde nyelven születtek volna olyan alapvetések, amelyek máig meghatározzák az európai (nyugati) kultúrát és gondolkodást. (Homérosz, Platón, Arisztotelész, etc.)
46 éve történt az Egyesült Államok egyik legsúlyosabb gátkatasztrófája. Senki nem hitte, hogy éppen pár nappal egy biztonsági ellenőrzés után az áradat elmoshatja a völgyet, ahol minden a szénbányászatról szólt...
 2017-ben több csatornamunkás halt meg India szerte a föld alatt, mint ahány katona Kasmírban, ahol állandóak az összecsapások. Mindezt annak ellenére, hogy a biztonságukat elvileg régóta törvényi szabályozás védi...
 A patkányok előre sejtették a katasztrófát. A polgármester még akkor sem, amikor a lakók már rosszul voltak a gázszagtól...
Voltaképpen csoda, hogy a black friday death toll még csak 10 halálesetet mutat 2006 óta, hiszen a nevezetes napon rendre kicsúszik az irányítás a boltok biztonsági személyzetének kezéből. Van. hogy csak a paprikaspray bújik ki a kabátzsebből, de az is előfordul, hogy az árufeltöltőt egyszerűen…..
57 évvel ezelőtt történt Csehország legborzasztóbb vasúti katasztrófája - máig tisztázatlan körülmények között. 17:45 körül az aprócska vasútállomáson egy kétségbeesett biciklis iramodott az éppen induló vonat után.....
Odavagy a sütikért? Kedvenc ízeidet most alakbarát formában is élvezheted. Ráadásul csupa olyan hozzávalóból, amelyek a bőrödet is ragyogóvá teszik...
Pestabácsi 2017.03.23 10:17:45
A múlt hónapban 13 millió oldal, eddig titkos CIA anyag vált kutathatóvá és nyilvánosan elérhetővé az interneten. Az egyik dokumentum olyan incidensről számol be, ami akár a harmadik világháború kitöréséhez is vezethetett volna...
Pestabácsi 2017.02.28 19:19:54
@Rajzok a diliházból: Mindenben jobbak voltak, és most is azok. Pl. Amerikában nem volt kommunizmus, nem öltek meg a 20.században tízmilliókat a GULAG -okban. Az egyik szabad ország volt, miközben a másikban a legbrutálisabb diktátorok gyilkolták saját népüket. Szóval napestig sorolhatnám. Ezzel nem állítom persze, hogy az USA hibátlan, de ha nem lettek volna itt Európában, még mindig szovjet gyarmat lennénk mi is, de az egész kontinens is.
Tegnap a vietnámi kormány megnevezte azt a 11 személyt, akiket véleményük szerint felelősség terhel az ország történetének legnagyobb természeti katasztrófájáért. 2016 tavaszán vagy 100 tonna döglött halat vetett partra a víz pár nap alatt Vietnám 4 tengerparti tartományában. A katasztrófát okozó…..
Ha a munkahelyeden volna egy hatalmas sütő, te se néznél bele, mielőtt bekapcsolod?..
A filmtörténet legbizarrabb halálesetei felvetik a kérdést: miért is nem vetik a rendezőket, producereket, gyártásvezetőket előzetesen pszichológiai alkalmassági vizsga alá? Cápa- és oroszlántámadás, hőguta, tűzveszély, életveszélyes allergén anyagok - csak néhány azok közül a veszélyek közül,…..
Pestabácsi 2017.01.25 18:01:10
Visszafordítható-e még a kizsákmányolás spirálja? A 2013-as év gigakatasztrófái nem törték meg a bangladesi textilipar térhódítását, és a rabszolgamunkára épülő üzemek megrendelői pedig továbbra is szemet hunynak a katasztrofális munkakörülmények fölött. Megdöbbentő képek az illegális gyárak…..
Nem hiába nézzük meg a bolti termékeken a szavatossági időt. Sajnos azonban ez sem óv meg minket feltétlen. Véletlen katasztrófák és szándékos mérgezések: az élelmiszeripari tömegtermelés árnyoldalai következnek..
Pestabácsi 2016.12.08 09:14:45
A japán Fukuokában a lakosok egy szép novemberi kedden arra ébredtek, hogy eltűnt egy jókora szakasz az ötsávos útból. Az önkormányzat egy hét alatt teljesen helyreállította a kárt, azaz eltüntették a 27 méter széles és 15 méter mély krátert, visszaállították 800 háztartásban a közműszolgáltatást. A…..
Pestabácsi 2016.11.18 12:35:16
28 éves, és 14 ingatlan tulajdonosa egy ausztráliai pizzafutár. Nem hagyott rá senki nagy vagyont és a lottón sem nyert. Elárulja neked a titkát! Ha sváb vagy, te is imádni fogod!..
Pestabácsi 2016.11.08 19:01:00
A családja és a rugby volt a mindene, de egyetlen nap alatt vesztette el az egész családját. A rövid vakációról hazatérve már csak azon gondolkozhatott, kit hova temettessen el...
Keressük azokat a külföldi államférfiakat, hadvezéreket, akik Magyarország történetében I. Szulejmánhoz fogható szerepet játszottak, hogy az ő emlékük előtt is szobrokkal, kultúrközpontokkal, templomokkal tiszteleghessünk. Nincs könnyű dolgunk!..
Pestabácsi 2016.09.21 12:36:34
Dúl a Facebook cenzúra. Tegnap a közösségi háló már harmadszor tiltotta le Udo Ulfkotte német veterán újságíró oldalát. Ulfkotténak több mit 30000 követője van, akik nem értik, mi történt. A bűne annyi, hogy tényeket közöl a menekülthullám hatására növekvő európai bűnözésről...
Pestabácsi 2016.07.05 13:58:46
Elég ijesztő érzés, ha új közegbe kerülünk, ahol senkit és semmit nem ismerünk. Még felnőttek is elanyátlanodnak ilyenkor, hát még három, vagy két és fél éves gyerekek! Sokat segíthetünk a kicsiknek azzal, ha egy olyan kulturális háttérrel indítjuk őket útnak, amivel otthonosabban mozognak majd az…..
Pestabácsi 2016.06.22 14:39:31
@Liesz: ?
Kedves Magyar Telekom! Magyar nőként köszönjük, hogy megvéd bennünket Kovács Ákostól, és a nemi egyenjogúsággal összeegyeztethetetlen kijelentéseitől. Az alábbiakban szeretnénk feltenni néhány kérdést, hogy jobban megértsük, miért is jó ez nekünk. Önök…..
Pestabácsi 2015.12.17 19:43:16
@Свобода: Ó , Mester, taníts bennünket, ostobákat!
Beszüntetné az ENSZ az újszülött mentő inkubátorokat, mivel a szervezet gyermekjogi bizottsága szerint „sérti a gyermek identitásának megismeréséhez való jogát”. A bizottság abszurd módon "mély aggodalmát fejezte ki a szabályozás hiánya és az egyre növekvő számú…..
Egyre több hír jelenik meg arról, hogy nyugati újságírók magukat közel-keleti polgárnak kiadva hamis szíriai okmányokat vásároltak az interneten keresztül. A művelet valójában pofon egyszerű, bárki képes rá, aki minimális arab tudással rendelkezik, vagy van olyan segítője, aki beszéli a nyelvet. És…..
Pestabácsi 2015.09.24 10:38:36
A Nyugatnak egyébként is megvan a maga baja a kamaszaival, a muszlim bevándorló áradat és a globális dzsihád azonban minden eddiginél komolyabb veszélyekkel fenyeget...
Pestabácsi 2015.09.17 14:24:10