Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teve11

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Krisztián rendelt egy Gillette pengecsomagot, és levele szerint kapott egy wannabe Gillette-et.  Nem örült. Nem győzzük elégszer mondani, hogy a neten mindenfélét árulnak mindenféle helyeken. Ami a webshopok szerencséje, az a mienk is: könnyedén szerezhetünk információkat boltokról, termékekről,…..
Na, mit hozott Orbán Jézuska kedves magyar választópolgár? Kordont egész Ifa platónyit, zsuppkocsiba gyűrt ellenzéki képviselőket, elvezetett Gyurcsány Ferencet, brahiból Police Tours társasutazásra benevező MSZP-s képviselőket, utcabált ahol együtt lépett fel a Bóvli, a…..
Egy vicces hirdetéssel reagált a Samsung Steve Jobs azon vádjaira, hogy az antennaprobléma nem csak az Apple-t, hanem az egész piacot érinti. A Samsung Galaxy S hirdetése a brit sajtóban jelent meg ma. Hello!..
teve11 2010.07.31 09:44:23
@iMan: Hát nem tudom a fiamnak 3gs é van Ő sem a erősített meg abba, hogy sokáig megy töltés nélkül. Hidd el sokat telefonálok volt 3g is meg gs is egyszerüen lemerült a sima 3g üzemidőre jobb volt.
Nagyon jó készülék az apple igényes komoly szoftverrel. De én úgyérzem inkább divat telefon, nincs a helyén kezelve. Vicc hogy egy iphone 4 árából 2db galaxy s megvehető. A lényeg a sok "ingyenes" program ami letölthető hozzá. Szerintem mint telefon nem különb a konkurenseknél.