Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sorozatnéző

192 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A régi tartalommal és a folytatással a jövőben itt találkozhattok: http://tevenezo.blog.hu   Sajtóközleményeket még mindig ide küldhettek: sorozatnezo@gmail.com ..
Május 3-án, dupla epizódokkal érkezik az HBO-ra a Kaliforgia negyedik évadja, melyben a főszereplő, Hank Moody végre változtatni kényszerül korábban félresiklott életén. A provokatív jelenetekről azonban így sem fogunk lemaradni, ráadásul számos vendégsztárt is felfedezhetünk…..
Az év egyik legjobban várt sorozata, a Trónok harca az amerikai premier másnapján, április 18-án érkezik a magyar HBO-ra. Az első részt – szolgáltatótól függően – kódolatlanul* adja az HBO és az HBO HD. A hazai HBO történetében először nem csupán a világpremier…..
Társas játék címmel tizenhárom részes romantikus sorozatot készít a magyar HBO. A When Shall We Kiss című izraeli széria adaptációját Herendi Gábor és Fonyó Gergely rendezi. A világ vezető mozicsatornája, az HBO idén már huszadik éve hozza el a közép-európai régióba…..
Az év eddigi legnézettebb műsora lett a Csillag születik második adása – Dupla annyian látták, mint a tv2 Nagy duettjét. Az RTL Klub Csillag születik című műsorának második adása még az első adás sikereit is jelentősen túlszárnyalva, magasan a legnagyobb…..
Múlt héten elkezdődött a Csillag Születik harmadik évadja, ezen a hétvégén pedig már keresi az RTL Klub a második X-Faktor reménységeit. Bár a Csillag Születik még csak a válogatóknál tart a képernyőkön, a csatorna máris megkezdte az év másik nagy zenei…..
Egy vadonatúj, úttörő magyar websorozathoz kezdődött meg a szereplőválogatás a napokban. A Summerproject egy merész, új produkció, amely arra vállalkozik, hogy idén nyáron egy átlagos testalkatú srácból egy sportos, a strandon is vonzó fiatalembert varázsol egy jól átgondolt…..
Magyarország egyik legsikeresebb tehetségkutató műsora, a Csillag születik április 2-án folytatódott a harmadik évadjával. Az első adás kiugróan magas, 46,6 százalékos közönségaránnyal debütált a 18-49-es korosztályban. A műsor sikerének köszönhetően óriási…..
Tavasszal új napi sorozatot tűz képernyőjére a TV2. A Seherezádé című török telenovellát április 14-től minden hétköznap 17:30-tól (az Árva angyal helyén) láthatják a magyar sorozatrajongók.A telenovellák reneszánszukat élik: a kilencvenes évek szárnyalása után közel…..
Magyarországon elsőként az RTL Klubon debütál török filmsorozat Ezel, bosszú mindhalálig címmel. Az Ezel az utóbbi évek egyik legnagyobb sikereit elért török sorozata. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy a 2010-es török televíziós díjkiosztó gálán kilenc díjat is nyert,…..
Továbbra is tartja kétszámjegyű előnyét az RTL Klub a tv2-vel szemben, ugyanis a 12. héten közel 12 százalékpontos volt a két csatorna közötti különbség a főműsoridős sávban, a kereskedelmileg fontos 18-49-es korcsoportban. Ezzel az RTL Klub tovább növelte veretlenségi…..
Már több mint háromszázezren töltötték le Horgas Ádámnak kifejezetten a világhálóra készült első magyar thriller websorozatát, amelynek utolsó epizódja a napokban került fel a YouTube közösségi videomegosztó portálra. A MAB című 16-részes sorozat főszerepeit Botos Éva,…..
Az egyik legjobb egyetemi barátom magyar volt, a legjobb vívóedzőm magyar volt és az első barátnőm is magyar volt. Szóval már alig vártam, hogy végre eljöhessek Budapestre, amiről korábban már olyan sokat hallottam, ezért is nagy örömmel mondtam igent az AXN tévécsatorna…..
Exkluzív, tizenöt perces ízelítőt ad az HBO a Trónok harca című sorozatból, amelyet a sorozathoz hasonlóan már az amerikai premier másnapján elhoznak a magyar nézőknek. A Trónok harca - Prológus címre keresztelt előzetes tehát április 4-től szerepel az HBO és az HBO2…..
Új szereplő érkezik a Mátyás király térre. Az aranyifjú szerepét a nagysikerű X-Faktorból már ismert Non Stop együttes tagja, Solti Ádám alakítja. Az általa megformált, Ádám nevet viselő karakter egy igazi életművész, aki modorával bárkit az ujja köré tud csavarni, és…..
Talán nem mindenki számára ismert tény, hogy a Doktor House címszereplője, Hugh Laurie komolyan foglalkozik az énekléssel. A színészet mellett énekesként is rendkívül sikeres: május 9-én megjelenik első lemeze, Let them talk címmel. Az album tisztelgés az elmúlt 100 év new…..
Az idei tavasz több okból is rendkívülinek ígérkezik a Gyilkos elmék magyar rajongóinak. Egyrészt, mert április 11-től Magyarországon is látható lesz a legújabb, VI. évad, másrészt pedig azért, mert Gyilkos elmék: Alapos gyanú (Criminal Minds: Suspect Behavior) címmel spin-off…..
RTL Klub – tv2: 86-0 Az év 11. hete sem hozott változást a nézettségi adatok tekintetében, ugyanis az RTL Klub csaknem 12 százalékponttal előzte meg a tv2-t főműsoridőben, a 18-49-es korosztályban. Így a piacvezető csatorna folytatta győzelmi sorozatát és immár 86 napja a…..
Április 13-án 21:00-tól új sorozat indul a Universal Channel műsorán. A Békét bíró főszereplőnője, Kate Reed (Sarah Shahi) szilárd meggyőződése, hogy az igazság mindig győzedelmeskedik – még ha nem is a tárgyalóteremben. Régebben a családjához tartozó prominens San…..
Április 15-től megújul a deko TV, és Spektrum Home néven, a Spektrum ismeretterjesztő csatorna új brandjeként szórakoztatja tovább nézőit. Míg a Spektrum tágabban értelmezett környezetünk, az univerzum kulisszái mögé les be műsoraival, a Spektrum Home közvetlen…..
Továbbra is az RTL Klub a legnézettebb csatorna főműsoridőben (19-23 óra között), a 18-49-es korosztály körében. A 9. heti magas közönségarányát tovább növelve 34,2 százalékos eredményt ért el az RTL Klub múlt héten, amely 14,5 százalékponttal magasabb a tv2-énél. A 10.…..
A 9. hét (2011. február 28 – március 6.) minden napját megnyerte a kereskedelmileg fontos 18-49-es korosztályban az RTL Klub. Az elmúlt héten hétfőn és vasárnap választották a legtöbben a piacvezető csatorna főműsoridős programjait.Nem telik el úgy nap 2010. december 25-e…..
A nagy sikerű Spartacus: Vér és homok után itt az előzménysorozat, a hatrészes Spartacus: Az aréna istenei, amely a Batiatus-ház felemelkedésének és korábbi bajnokának történetét meséli el, vagyis a Spartacus érkezése előtti időszakot idézi fel. A gladiátorsorozat március…..
Márciusban két saját gyártású vígjátéksorozat érkezik az HBO Comedyre: az idei Golden Globe-gála házigazdája, Ricky Gervais rajzolt alteregójával poénkodik, a Funny or Die nevű honlap készítői pedig tévéshow-val jelentkeznek. Ezenkívül jön még egy igazi romantikus komédia,…..
Az Office után újabb hivatali poénokkal jelentkezett a Comedy Central. A magyar humorcsatorna március 4-től ugyanis műsorára tűzte a Városfejlesztési osztályt (Parks and Recreation), amely a tengerentúlon közel hat millió nézőt ültetett a televízió elé. Sokakat az Office-ra…..