Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ready to Go (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sorozatjunkie-n olvastuk tegnap, hogy Bordán Lili, számos magyar mozifilm és külföldi sorozat (Law&Order SVU, Robin Hood, Painkiller Jane, Silent Witness, stb.) után jelentős szerepet kaphat a BSG Blood and Chrome című spinoffjában. Ő lehet Beka, akibe majd az ifjú Adama szerelmes…..
Ready to Go (törölt) 2011.02.08 12:48:18
Ready to Go (törölt) 2011.02.08 13:55:09
@Fánkevő Fáncsi: gyanítom, te sosem hallottad még Connie Nielsen texas pandahale akcentusát pl. a Basic-ben, de elég lesz ebből is pár másodperc, hogy összenahosnlítsd ennek a faarcú tatárivadéknak a makogásával

www.youtube.com/watch?v=v8BRv-6uiKM

ő ráadásul nem is Amerikában született, és csak 30 éves kora környékén kezdett el angol nyelvű filmekben játszani, mellesleg leglább 8 nyelven beszél folyékonyan.

(őrá miért nam vagyok irigy, hm?)
Mit lehet tenni akkor, ha a fiú beleszeret egy ázsiai lányba és minden az ellen szól, hogy együtt legyenek?  Sziasztok! Ma megint tizenévesek történetei vannak a blogon,ami egy idő után nagyon unalmas. Persze mindenkinek a maga problémái tűnnek a legsúlyosabbnak,de azt…..
Ready to Go (törölt) 2011.01.20 10:23:57
@mütyür: volt, a faszt volt. egy abszolút korrekt, visszafogott film
Ready to Go (törölt) 2011.01.20 10:52:00
@mütyür: pont arról szól, hogy egyik fickó tud elég közel kerülni a nőhöz. csak tutyimutyin bambulnak zsebredugott kézzel meg jópofiznak, miközben felrobbantják körülöttük fél Saigont
Mi történik ha egy derék pohár forrásban lévő vizet a mínusz harminc fokos levegőbe löttyintünk ? Nos, kigyúlnak a fények, a szívekbe pedig melegség költözik - kedvenc levesalapunk ugyanis nyomban sűrű "havazássá" lényegül át. Igaz, hogy mindez olyan, mintha homokot…..
Ready to Go (törölt) 2011.01.17 20:31:15
@agyvihar: 13 éves kora körül ezt kinövi az ember
  Megírta a blogger, már vasárnap reggel. Tudjuk, miről beszélek: amiről mindenki. A három lányról, akiket először még megkéseltek, másnapra azonban kiderült, hogy tömegpánik áldozatai voltak szombat este. Mára tény: három ember életébe került a pénzéhes…..
A demake (azaz népszerű filmek vagy videojátékok elképzelése régi játékként) rajongóinak ismerős lehet Andy Rash neve: ő az a grafikus, aki elkészítette az eredeti Star Wars trilógia főbb szereplőit pár pixelben – úgy, ahogy annak idején korai Sierra- vagy…..
Ready to Go (törölt) 2010.12.26 20:23:55
A kék/fehér ledfüzérekkel feldíszített karácsonyi UV idén nem csak a 2-es vonalán, a turistákkal zsúfolt Dunakorzón közlekedett, hanem kedden és péntekenként átmerészkedett Budára is, a 19-es vonalára is. AZso néhány óra alatt híressé vált Szellemvillamosa padorjan fotói…..
Azt mondjuk nem értem, miért kell egy elmebeteggel barátkozni, vagy szívességet kérni tőle, amikor tényleg látszik, hogy nem normális a srác.     Más fél éve kezdődött ez a történet, amikor megismertem egy buliban. Aranyos vicces kedves srác volt, de én sose tudtam…..
Ready to Go (törölt) 2010.12.13 12:53:20
Ready to Go (törölt) 2010.12.13 12:58:18
Pontosan 17 évvel ezelőtt, egy ugyanilyen vasárnap hunyt el a harmadik köztársaság első miniszterelnöke, Antall József. Az a vasárnap délután meghatározó élménnyé vált egy generáció számára, amely akkor még igen keveset tudott a politikáról: váratlanul és indoklás…..
Ready to Go (törölt) 2010.12.13 00:26:04
Jó, tudom én, hogy a horoszkópok egy dedikált randomszöveg-generátorral készülnek, és a képeket sem feltétlenül hús-vér lények válogatják hozzá, de egy olvasószerkesztő vagy miafasz igazán átnézhette volna ezt a szöveget Anna Nicole Smith képe alatt, nem? A találatért…..