Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EN.

23 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Esküvő Neked Flow-ban 2018.07.21 16:30:00
Először az gondoltam bolondság. Aztán azt, hogy őrültség. Aztán, hogy nem hétköznapi, majd egyedi. Aztán szépen lassan, mint egy tündérmese kirajzolódott mégis: a borostyánnal benőtt kút melletti szertartás az épület kellemes naptól óvó ölelésében, a helyszín ódon, megsárgult falainak felerősítése…..
Esküvő Neked Buddhista esküvő 2018.07.13 12:07:00
25 éves koromban lettem buddhista, egy akkori traumából húzott ki a gyakorlás. A buddhizmus nem egy vallás, inkább filozófia és világnézet, ami nagyon közel áll hozzám. Egy elég érdekes egyveleg vagyok egyébként, apai ágon sváb, anyai ágon zsidó, és közben római katolikus.  Hatalmas örömmel töltött…..
Esküvő Neked Vintage csodák 2017.09.02 16:41:00
Palkonya egy mézeskalács falu Villány mellett, teli védett házakkal, és hihetetlen vendégszeretettel. Volt szerencsém itt tevékenykedni másfél évig. ez az esküvő azért is különleges volt, mert nemcsak esküvőt, hanem a desszert asztalt is én készítettem, így a másik szerelem hobbimnak, a…..
“Az utakat sokáig nem érti meg az ember. Csak lépdel az utakon és másra gondol. Néha széles az egyik út, aszfaltos, néha rögös, barázdás, meredek.Az utakat sokáig csak alkalomnak tekintjük, lehetőségnek, melynek segítségével elmehetünk a hivatalba vagy kedvesünkhöz vagy a rikkantó tavaszi erdőbe.Egy…..
EN. 2015.10.26 12:18:07
@Huskó: Szia Anett, ide tudsz írni nekem: kerek.brigitta@t-online.hu
Brigi
Esküvő Neked Egyediség 2015.07.24 15:48:00
Beszéljenek inkább a képek, mint a szavak....Magánház. Filmes bútorok. Szódásszifon. Borostyán. Papírgirland. Mindenmentes torta. Ezüst gyertyatartók. Ruha: Sármán Nóra Cipő: Ebay Dekor: a menyasszony! Bútorok: Prop club Torta: Cake Shop Photo: Pinewood Wedding..
Esküvő Neked Szolnok-Eger 1:1 2014.09.20 15:53:00
Céges ügyfélnek az ember lánya sosem mond nemet. Katával eléggé sikerült összecsiszolódnunk az évek folyamán, a több mint 2000 főd családi napok, gyáravatók által. Részéről nem is volt kérdés, hogy segítség kell, mert pontosan tudja mivel jár a szervezés, a saját napját pedig legkevésbé sem szerette…..
S a cím nem véletlen. Egyrészt a regényre szerettem volna utalni a pár kapcsán ( de pssszt :)), másrészt a páva színeire, harmadrészt pedig egy olyan esküvőre, ahol tökéletesen érvényesült az a mondás, hogy egy esküvő maga a mini élet: van benne boldogság, sírás, sok…..
EN. 2014.08.16 18:58:29
@Bokor Vincze Olga: Köszönöm! :D
Esküvő Neked 10 éves pecsét 2014.06.14 18:48:00
Harsányi Levivel évek óta együtt dolgozunk, ő keresett meg, hogy lenne itt egy cuki pár, akiknek lenne egy nagy esküvője, ő lenne a ceremóniamester, de csak az, és el tudnám e vállalni, hogy a keze alá dolgozom, mert ő ezt egyedül nem tudja összerakni, az nagyon jó lenne :)  Igent…..
Sokszor kérdezik, hogy miért nem csinálom nagyüzemben az esküvőszervezést, és miért csak viszonylag kevés esküvőt vállalok el. Egyrészt mert sokkal több munka van egy esküvővel, mint akár egy 17.000 fős rendezvénnyel, másrészt mert a menyaszörny effektust viszonylag nehezen…..
Esküvő Neked Celeb esküvő 2011.06.30 14:27:00
Zsombor magas, kifejezetten jóképű, koránál sokkal fiatalabbnak látszó, üzletember. Nem derül ki, csak a harmadik találkozás és árajánlatok és javaslatok után, hogy a menyasszony, nem más, mint Koncz Regina, Koncz Gábor színművész kisebbik lánya. A vőlegény és a menyasszony…..
Esküvő Neked Esküvői kellékek 2011.05.27 14:33:24
A dekorációkról , dekorációs trendekről órákig lehetne beszélni. De ez a téma az, amiről rengeteg információt találni a neten, nincs olyan esküvő magazin, weboldal, ami ne foglalkozna vele. Van azonban egy sokkal izgalmasabb dolog, az esküvői kellékek. Kellékek, mert valamire…..
Az örök kérdés. Mit vigyek annak a párnak, akinek már mindene megvan? Egyáltalán ajándékot vigyek? Vagy jobban örülnének készpénznek? Mindenki szeretne valami maradandót adni az ifjú párnak, amit ha használ, vagy igénybe vesz, pontosan tudja, kitől kapta. Szerencsés, ha a pár…..
Esküvő Neked Esküvő trend 2011.04.30 21:36:00
Az idei esküvő trendet ha egy szóval kellene jellemeznem, azt mondanám : kreativitás. Mindent lehet, a fantáziának csak a lehetőségek szabhatnak határt!SzínekA bátrabb menyasszonyok a hagyományos fehértől és ekrütől eltérően, a tavalyi év folyamán használtak már színeket…..
Nem túlzás a biblia szót használni, hiszen a jól megírt esküvői forgatókönyv mind a párnak, mind a szervezőnek, mind a beszállító partnereknek szentírás, nem beszélve arról, hogy a legnagyobb segítség!De csak a jól megírt forgatókönyv. Munkám folyamán számos itinerrel…..
Esküvő Neked Tippek és trükkök 2011.01.19 15:55:59
Kell egy kis kreatívitás, ötletesség, és egyedivé és tökéletessé varázsolhatod esküvődet a teljes násznép, beleértve a gyerekek számára is.1. Kérj esküvődre strasszköves testfestést: egyrészt magadra festethetsz gyönyörű cirádás nyakláncot és kardíszt hófehérben is,…..
A kérdés számomra is kérdés volt, amikor a párom felhívott június végén, hogy a kolléganőjének szeptemberben lesz az esküvője, és a helyszínen kívül még semmi sincs meg, tudnék e segíteni. Persze, hogy tudnék, alap esetben ekkor már nagyon jól állunk, innentől 1 hónap…..
Esküvői szezonnak nevezhetjük a májustól szeptemberig terjedő időszakot. Viszonylag kevés az áprilisi, és még kevesebb a szeptember végi, októberi esküvő. Pedig micsoda színekben pompázik ekkor a természet! A dekoráció szinte készen is van, hiszen ha az ember olyan helyszínt…..
Bevállalós pár, bevállalós esküvő. A fiú régi jó barátom, így nem is volt kérdéses kire bízzák a szervezést. A helyszín adott volt, mivel az ara munkahelyének oktatási központját ajándékba megkapták a Római parton. Sátras esküvőt is lehet extrán megszervezni, bár ezt…..
Esküvő Neked 20-as évek 2009.09.15 19:55:00
Képzeld el, hogy a ruhád ekrű szinű, egyenes szabású, csupa tűl és csipke, az alja rojtosra hagyva, a hajadban fejpánt egy nagy textilvirággal, a nyakadban és a füledben gyöngyök. A párod világoskék zakóban.... Aztán képzeld el, hogy a vendégek is ugyanígy néznek ki,…..
Régóta dolgozom egy videós sráccal, az ő nővére készült férhez menni. Egy ponton azonban megakadtak a szervezéssel, illetve kiakadtak az áraktól. A helyszín adott volt, a Szúnyog-szigeten béreltek ki egy kis kempinget, oda kellett sátrat, ételt -italt, áramot, zenét és…..
Esküvő Neked Esküvői piknik 2009.07.27 19:36:00
Szeretem a merész párokat. Akik igazán egyedit szeretnének, és rám bízzák az eszközöket....A menyasszonnyal és vőlegénnyel egy kedves kis kávézó teraszán beszélgettünk elképzelésekről, kiderült róluk, hogy nagyon szeretik a természetet, a minőségi borokat és ételeket,…..
Esküvő Neked Menyasszonypánik 2009.06.12 16:54:00
Egy augusztus végi delutánon jött a telefon:"Te vagy minden reményem! Szeptember végén-október elején szeretnénk össze házasodni, meg tudod szervezni? "Persze, hogy meg, a helyszín kérdés, a kérdés, hiszen ezek már akár egy évre előre le van foglalva. Szerencsére az…..
Esküvő Neked Miért 2009.05.30 13:32:00
  9 éve foglalkozom rendezvényszervezéssel, és bevallom nagyon élvezem. Minden alkalom más és más, sosincs két ugyanolyan esemény, mindig lehet kreatívnak lenni. Az esküvőket egy ideig élesen elutasítottam, több okból is: nincs arra szükségem, hogy valamelyik menyasszony este…..