Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A.. Közbiztonság Szilárd

0 bejegyzést írt és 149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Visszaértünk egyben a szállásra, minden oké!Az történt, hogy két újabb robbantásról is hallottunk reggel, ami sajnos azt erősítette meg, hogy külföldiként nem nagyon kéne ma utcára mennünk. Viszont közben délelőtt kaptuk a visszajelzést, hogy csak ma forgathatunk a helyi…..
A.. Közbiztonság Szilárd 2010.11.15 06:03:18
@moncayo:
Az újságíró nem fegyverrel megy oda, tehát ő nem megszálló, és a tudósításai, ha korrektek, a megszállt országnak is használnak (egy csomó amerikai katonák által elkövetett visszaélésre és kegyetlenkedésre amerikai újságírók derítettek fényt Irakban).

@zsitva:
Hát öcsém, te is jó messze laksz a normálisoktól...
- Elkúrtuk, elvtársak. Nem kicsit, nagyon. Szégyent hoztunk a vörösökre.Na ez lehet az az első pár mondat, amit Luca di Montezemolo intézett az egybegyűltekhez a Abu Dhabi-i nagydíj után. És akkor még nem is tudja, mekkorát csalódtam bennük én, itt, a képernyők előtt, mintha a…..
A.. Közbiztonság Szilárd 2010.11.14 19:15:33
@Fokipéter:
Miért is tetű orosz Petrov?
Magyarázd már el, édes hülye gyerekem.
A.. Közbiztonság Szilárd 2010.11.15 00:48:00
@herbert:
Nemcsak helyesírási, nyelvtani hibáid is vannak.

Nem tudom, honnan másoltad, de akkor hülyézd le nyugodtan azt, aki írta helyetted.
A.. Közbiztonság Szilárd 2010.11.15 00:51:30
@Balt:
Ha nézted a meccset, egyenesekben távolodott is rendesen. Kanyarban szélárnyékban utolérte (már ahol nem azért, mert levágta a kanyart), ahogy őt is Webber. Semmit nem jelent.
A köztársasági elnök szerint az alkotmányos hatalom Istentől ered, és az országot a Sátántól kell megvédeni. Schmitt Pál igen komoly keresztény elhivatottságról tesz tanúbizonyságot az új alkotmány tervezetéhez fűzött gondolataiban. A kereszténység pedig valóban az európai…..
A.. Közbiztonság Szilárd 2010.11.13 22:46:04
@t a m á s:
Szintén Voltaire mondta, hogy a vallás akkor jött létre, amikor az első csaló találkozott az első ostobával.

És mennyire igaza volt.

@Mj:
Rosszul tudod, nem lépett pástra, tartalék volt.
A többiek nyerték meg neki az olimpiát.

@Brendel Mátyás:
Félek, egy világ omlik benned össze, ha elárulom: kommunizmus SEHOL a világon NEM volt.

@IGe:
Kiválóan bizonyítod, hogy vannak a keresztényeknél is sokkal hülyébbek.
Nem könnyű, de azért nektek sikerült.
A.. Közbiztonság Szilárd 2010.11.13 22:57:23
@megmondomdom:
Volt a lófasz.
Csak visszafogta a fejlődést. Minden téren.
A.. Közbiztonság Szilárd 2010.11.13 23:26:56
@IGe:
Hát joga ugyan van, de hadd ne kelljen őket szeretnem. Ehhez meg nekem van jogom. Remélem.

@vakvarju:
Nem volt kötelező elfogadnia.

@megmondomdom:
Biztos vannak, de akkor hol rejtőznek?
"Binx nevű macskánk gyakran "dolgozik" férjem irodájában. Ilyenkor ő mindig felkapcsolja neki a lámpát, hogy szolizni is tudjon, azokkal a papírokkal pedig, amelyeken a cica fekszik, nem foglalkozik" – írta cillancs.Köszönjük! Forrás: cillancs..
A.. Közbiztonság Szilárd 2010.11.13 20:42:28
Sárdobáló A kormány hazudott 2010.11.12 07:00:00
Idézni csak klasszikusoktól érdemes. A címben idézett mondatot Orbán Viktor mondta 1990-ben, amikor az Antall-kormány által eltitkolt benzináremelés a taxisblokádhoz vezetett. Mivel fiatalkori önmagunkkal csak Karinthy-novellákban szokás találkozni, ezért kénytelenek vagyunk mi…..
A.. Közbiztonság Szilárd 2010.11.12 22:59:30
@panteon:
Nem elég, miniszternek már kötelező a diploma.
Dojcs Tompika (aki annyira hülye, hogy nem tudott leállamvizsgázni közvetlen az egyetem végén) pl. már kinevezett miniszterként tudta csak megszerezni, ő volt a "leendő sportminiszter" pár hónapig - ami szintén a világ röheje volt.

Szerinted melyik prof. merte volna megbuktatni?
A.. Közbiztonság Szilárd 2010.11.12 23:38:41
@11235813:
Egy negyed az az egy harmad.
A.. Közbiztonság Szilárd 2010.11.13 00:26:50
@Battlestar Galactica:
Na ja, de a nagy Fidesz-seggnyaló Lázárék CBA-ja csak a 4. lett, és a Tesó is megelőzte.

Egyébként olyan bolt nincs, ahol 100% magyar termék lenne, beleértve a sarki zöldségest is. Az 58% nem is olyan rossz arány.
(Meg hát miért nem állítanak elő a magyarok olyan minőséget olyan áron, hogy megérje? Mondjuk nápolyit én is az Aldiban vagy a Lidlben veszek, saját márkás termékeik - azt hiszem, fizikailag ugyanaz a termék/gyártó, bár más a címkéje a 2 boltban -, és messze a legjobbak, amiket Magyarországon kapni lehet. Ropog az ostya, nem folyik szét, de nem is kőkemény a töltelék stb.)
Elsőre talán nehéz megtalálni a párhuzamot, azonban ha megnézzük, mit mondanak a XX. század magyar történelmének olyan fontos eseményeiről, mint az Őszirózsás vagy az 56-os forradalom, egyből világos lesz. Biszku horthysta ellenforradalomnak tartja 56-ot, a jobbikos Hegedűs Tamás…..
A.. Közbiztonság Szilárd 2010.11.11 17:39:29
Szép példamutatás volna, ha Schmitt Pál, mondjuk, Kovácsra magyarosítana. Hályogkovácsra még inkább...
Mit tehet egy szegény író, ha olyan rest bloggerrel hozza össze a sors, aki még arra is lusta, hogy ellopja a könyvét? Nos kénytelen maga elvégezni a piszkos munkát. Kordos Szabolcs ugyanis áldását adta rá, hogy kitűnő riportkötetét (melyben a nagyközönség előtt zárt…..
A.. Közbiztonság Szilárd 2010.11.10 21:18:19
@Trog_Air:
A futópálya meg az, amin a futóversenyeket rendezik.

A repülőtéren fel- és leszállópálya van.
Szaknyelven meg beton.

Az említett házikó kéjlakcélú használata meg puszta mendemonda (hülyébbeknek urban legend). A repülőtéren senki nem mászkálhat csak úgy ide-oda, a pilóták és sztyuvik sem. És ez már 40 éve is így volt.
A.. Közbiztonság Szilárd 2010.11.11 05:29:33
@teddybear01:
Hát hogy hova kérik magukat, az a kutyát nem érdekli. Az ekipázst beosztó embert meg pláne nem.

@Trog_Air:
Látom, nem nagyon érted. Fel- és leszállpálya a neve.

Igen, ha aszfalt, akkor is beton.
És légy erős, a szakma nem futópályának hívja.

@58múltam:
Ez természetesen kamu.
Hidd el, eléggé első kézből tudom, hogy NEM így volt.
De a haveri kört biztos remekül lehet vele szédíteni.
A vörös vércse meg egeret és repülő rovarokat eszik, a seregély eleve túl nagy neki. Még a verebet sem szokta megkergetni.
A Plútót az Eris, egy Kuiper-övben található, valamivel nagyobb törpebolygó felfedezésekor fosztották meg bolygó-státuszától. Most viszont fordult a kocka. A csillagászok számára már jó ideje problémát jelentett a Plútó bolygóként való besorolása kis mérete, s a többi…..
Piri kiborult, mert a neszmélyi Hilltop borászat éttermében  "takarodjatok" stílusban kezdtek üvöltözni velük, amiért bevittek két kutyát. Piri nem azzal van baja önmagában, ha egy helyről a tulaj kitiltja a kutyákat, hanem a stílussal, bár azt sem érti, egy ilyen…..
A.. Közbiztonság Szilárd 2010.11.11 04:27:40
@efhábé:
Hol a kép a tarkóját nyaló kutyáról, seggfejkém?

Nálatok az étteremben csomagolva viszik ki a kaját, és csomagolószerrel együtt is eszed meg?
(Mondjuk amennyi eszed van, tőled kitelik...)

Egyébként meg javaslok egy kis magyarnyelv-tanfolyamot, tekintettel a lehet és a kell közti eltérésre. Barom. És ez okoskodik...
A.. Közbiztonság Szilárd 2010.11.11 04:28:50
@Gabiiiiii:
Ne magadból indulj ki, mert hogy nálad a cserebogár is gyorsabban tanul, az más kérdés.
Meg a hülye gyerekeidből sem, akiknél a kutyádat többre tartod. Szép kis család lehet mindenesetre, ahol a kutya a főnök, ti meg karöltve nyaljátok a seggét.

De ha megtanítja valaki a kutyádat (vagy esetleg téged) két egyjegyű szám összeadására, majd jelentkezz.
A.. Közbiztonság Szilárd 2010.11.11 04:32:39
@Capo di tutti Capi:
Majd azért egyszer tanulj meg olvasni...

Valahogy én azért nem nektek hiszek, hanem a hilltoposoknak. Pláne ilyenek után:
"hátha megszán bennünket a személyzet és mégis beengedik velünk a kutyákat"

Magyarul 2 NEM - egy írásbeli és egy szóbeli - kurvára nem volt nektek elég. Nem csodálnám, ha ti kezdtetek volna el hisztizni és anyázni.
A kutyásokat ismerve nem lenne meglepő.
Teljesülhet a Doors-rajongók régen dédelgetett álma, és 41 év után talány tényleg kegyelmet kaphat a Floridában közszemérmet sértő Jim Morrison. A Doors 1969-ben lépett fel az amerikai államban, ahol Morrsion rendkívül részegen jelent meg, de a biztosítékot nem ezzel csapta ki…..
A.. Közbiztonság Szilárd 2010.11.10 19:10:36
@Bruzsy:
Halálom után már nyugodtan.
Ha gondolod, akár fel is falhatsz.
Szinte napra pontosan két éve még olyasmit írtam szűzposztomban a Kopárról, hogy „egyeseknek a bor non plus ultrája, önnön jó ízlésük és státuszuk jelképe, másoknak a villányi agyagból életre keltett terroirgólem, ami elöl csak úgy iszkolnak, hogy aztán a távolból…..
A.. Közbiztonság Szilárd 2010.11.10 17:26:10
@ISándor:
Inkább fűzfapoéta (legalábbis erősen biceg a vers)... Na mindegy.
Azért ezt a nemzetközi klasszist én bármelyik magyar bornál erősen idézőjelbe tenném... határainkon belül esetleg az, kívül... hát, nem igazán.

És a Gere-borok sajnso egy ideje már inkább a nevükből, mint a minőségükből élnek, mert hát a borsznobok tudják, hogy Gere, az jó, vegyünk azt.
Pótolhatatlan veszteség érte dr. Magyar György ügyvédet. A kolontári vörösiszap-károsultak jogi képviseletéért vállalt 13%-os ügyvédi sikerdíj mérséklésére kényszerül. Emellett a megbízástól esetleg elálló ügyfelek részéről fizetendő ötvenezer forintos ügyvédi…..
A.. Közbiztonság Szilárd 2010.11.08 18:07:57
Az Orbán-kormány intézkedései mintha kissé megerősítették volna a karikatúraipart az utóbbi időszakban. Szavazzatok melyik a legjobb! A színvonalas és termékeny Fungie szerint az alkotmány sokat fog egyszerűsödni.  A devizahitelesek pedig különleges kéréssel fordulnak a…..
Azt hiszem, joggal mondhatom így Danuta levelét elolvasva, hogy a sztereotípiák igen nagy halmazába esik bele, éppen csak nem kalapos öreg bácsi, mert az nehezen összeegyeztethető a szőkenőséggel. Bár a kalap, a begipszelt láb lehet a halmazok közös metszete és egyszer meg is fog…..
-Bandesz, odass. Most mutatják a Hírekben a Nagy Lacit. Khááá, de karcos ez a szatmári. Olyan háromemberes-guggolós, mint a körömlakklemosó. Na ide még vagy ötöt.-Te már megkaptad a jussodat! Egi. Hát ez nem a költő Nagy Laci, annyi százas. Ott lakott az öreg az Árpád Fejedelem…..
Tudom, elég idétlen dolog, de amikor megpróbáltam kitalálni, a sorozat harmadik része mi alapján legyen csoportosítva, ugyanaz jutott eszembe, mint ami alapján a bagolyházat és a háromszemű megfigyelőt is megénekeltem e blogban: szemek! Freudista-jungista szakos olvasók elkezdhetnek gondolkodni…..
A.. Közbiztonság Szilárd 2010.11.05 22:36:18
@bóbitás lótetűfing:
Igen, nagyon el lehetett baszni a gyári beállítást.
Tény.
Merthogy jobbat nem lehetett csinálni, ott ugyanis elég precíziós műszerekkel dolgoztak.
Ez szintén tény.

Az "egyiken felvett zene már nem szólt olyan jól a másikon" meg iszonyatos nagy baromság.
(Bár akkoriban nagyon ostoba laikusoktól lehetett ilyeneket hallani, az tény. Mi meg mértük laborban, és egyértelműen kiderült, hogy ez mekkora ökörség.)

"Van mégúgy 300 kazim, lehet veszek egy decket, az mp3-nál még mindig sokkal jobban szól."
És még egy egetverő baromság.
Ahogy látom, mást nem is sikerült ma írnod.
Gratulálok.
  ...hívták azt a szart, amiben gyermekkatonák és drogos szellemi vetélkedők egyaránt beletartoztak, bár a gyermekkatonák inkább nem, ha a definíciót komolyan vesszük, azaz elsősorban önpusztítás, és aztán minden más... Akkor jöttem rá, hogy saját magam veteránja vagyok,…..
A.. Közbiztonság Szilárd 2010.11.05 21:38:01
@aureliano:
Ha jó leszel, és adsz egy mailcímet, bedigizem neked és elküldöm (stúdiófelvétel masterének 2. másolatáról, szóval jó minőség).

A csávó egyébként afroafrikai, Joe Dissou Brazzaville-ből (valamelyik Kongó a sok közül), akkor épp egyetemista volt Magyarországon.
 Mindenkit megnyugtatok, Medveczky Ilona MŰVÉSZNŐ hál’ istennek él és virul. Viszont egy róla szóló fura levelet kaptunk, íme:  Sziasztok, Fasz voltam, bevallom. Hülyét csináltam magamból. Persze, hogy végigolvastam a rólam szóló kamu nekrológot. Ki venné…..
Autóbusz szerencsétlenségben életét vesztette mind a harminchárom, nemrég hétszáz méter mélyről sikeresen kimentett, bányabalesetet szenvedett chilei bányász.A sors kegyetlen fintora, hogy csupán néhány nappal azt követően haltak meg a bányászok, miután az egész világ…..
Na, ilyen is ritkán van, folytatódik egy történet. Lássátok meg.(Az első rész itt)A kép innenKedves szakítós blog!Pontosan egy évvel ezelőtt közöltétek le a levelem "Anyu neve ugyanaz" címmel.Akkor leírtam hányadtatott sorsom. Azért gondoltam, hogy leírom mi a helyzet…..
A.. Közbiztonság Szilárd 2010.11.03 15:49:04
@fumerin:
Á, dehogy, hajlok a nekrofíliára is, ha jól néz ki az alany.
Csak érdeklődtem. :-)
A.. Közbiztonság Szilárd 2010.11.03 16:44:02
@fumerin:
Nem, pamlag nem szükséges. :-)

Amúgy meg tenni kell a használt nővel pár próbakört (vagy ahogy más szakterületen mondják, próbakúrásokat kell vele végezni :-)P, aztán ha megfelelt, megvesszük, akkor is, ha nem garanciális, ha nem felelt meg, akkor tovább nézelődünk a piacon.

Hajlok a ferde hajlamra jeligére a kiadóba. :-)
A.. Közbiztonság Szilárd 2010.11.03 17:14:23
@fumerin:
Á, én azért csak próba után adnálak vissza. Javítva persze.
Biztos, ami zíher.
Kettős Mérce Néma puccs 2010.11.03 00:56:00
 Ilyen még nem volt a magyar demokráciában, de valószínűleg semelyikben sem, tegnap este lezajlott a néma puccs. Nem, nem is arról van szó, hogy kinyírják az Alkotmánybíróságot hanem a csöndről.Arról a csöndről ami tegnap este a kormány politikusokat jellemezte. Három…..
Végighallgattam az Alkotmánybíróság jogköreinek korlátozásáról szóló ma esti  általános vita első két óráját. Különös parlamenti esemény volt, nagy kár, hogy feltehetően csak néhány száz, esetleg néhány ezer választópolgár követhette. Ha valaki kizárólag ezt…..
HamPLÓ Szédülés 2010.11.01 21:13:00
Alkalmi tériszonyos vagyok. Nem félek repülőgépen, nem félek sziklacsúcson, sem épületen belül, és amióta a hetediken lakom, azóta erkélyen se. A szédülés ugyanis főként megszokás kérdése: amíg a hetediken laktunk a családdal, fel mertem menni a sás-tói kilátóra. Amikor a…..
A.. Közbiztonság Szilárd 2010.11.02 13:22:57