Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leilahercegno

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ricottás lepény paradicsommal és bazsalikommal Ez a blogon is nagy sikert aratott leveles tészta alapú lepényeim egyike, melynek titka a megfelelő állagúra sült paradicsom - többi gyerekjáték (de ez a lépés sem nehéz). Olaszországban valószínűleg mindezt pizzatésztára pakolnák,…..
Névjegykártya rendelés: itt Szórólaptervezés, nyomtatás  Tartós, professzionális eredményt érhetünk el a költségek töredékével is, ha otthon festjük hajunkat.      Ha úgy érzed hajad színe elhalványítja szépségedet, válassz egy…..
Egyre több a borvidéki összefogásra épülő rendezvény - Eger, Somló, Szekszárd és Tokaj már visszatérő vendég a fővárosban - ezúttal pedig a Balatonboglári Borvidék tart bemutatót Budapesten. Május 5-én délután négytől este kilencig egy híján húsz pince borait lehet majd…..
Hallgattok Morning Show-t? Akkor ti biztos hallottátok, amikor a három rádiós majom (lásd még: tévés majom © Totalcar) női autókról beszélgettek, és Turán Frigyes betelefonált, hogy meghívja őket egy "nőies" Fiesta utasának. Kár, hogy a körökről csak ilyen…..
leilahercegno 2011.04.28 14:46:25
@MártonFull: Azért annyira nem voltak ők nyugodtak. Szerintem például Balázs direkt takarja el az arcmimikáját egy bazinagy napszemüveggel. :P

Azt pedig én is észrevettem, hogy hiányzik belőlük a lelkesedés.
Míg a hagyományos graffiti esetében festéksprayt használnak, addig az inverz graffiti lényege, hogy a felületről a legfelső réteget eltávolítva, a tiszta és piszkos felület kontrasztjaként jön létre az alkotás. A néhány éve divatba jött műfaj legismertebb képviselője az…..
tvblog Mega, a sztár pénteken 2010.10.15 08:00:00
Szokjunk hozzá a péntekhez, ugyanis ezentúl a hét utolsó hétköznapján lesz látható a TV2 tehetségkutatója – úgy tűnik nem talált süket fülekre a friderikuszi óhaj-sóhaj. Bár van egy olyan érzésem, hogy a nézők többsége ugyancsak racionálisnak érzi a szombatról…..
Zsűrizz te is a III. AXN Filmfesztiválon! Nézd meg a döntős kisfilmeket és szavazz kedvencedre augusztus 3. éjfélig a AXN weboldalon. Válassz és nyerj! A szavazók között kisorsolunk 30 db SONY WALKMAN mp3 lejátszót. Link:www.axn.hu/filmfestival..
Kinetikus hétvégék a Forddal! Ha eddig még nem volt alkalma kipróbálni az új kinetikus Ford modelleket, most lehetősége nyílik rá, hogy egy kellemes hosszú hétvége keretében tegye ezt meg. Nyári játékunkban három különböző kinetikus hétvégét nyerhetnek! Romantikus…..