Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szteee

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután itthon mindenki ért a lakberendezéshez (szokták is mondani, hogy a 3 millió lakberendező országa vagyunk :) - mint ahogy minden máshoz is -, felesleges elmondanom, hogy a fehér szín alkalmazása az enteriőrben milyen hatással bír. Na, jó, itt azért mégis mondok valamit :)…..
szteee 2011.08.25 16:56:24
@felfog6atlan: Hja, mert itt van egy halom kék kontrasztnak :)

A sok fehér nekem túl steril.
Hogy mit hozott a lakberendezésbe a pár évvel ezelőtti gazdasági válság? Azon túl, hogy boltok, gyártók, forgalmazók, magazinok mentek tönkre és designerek tömkelege hagyta el a pályát (vagy el sem kezdte)... stb.? A kreativitást az újrahasznosításban és az…..
szteee 2011.08.18 11:22:55
w Elvis él, Budapest élni fog 2011.03.11 06:30:00
Sajnos az eddigi otrombaság, kapkodás és a kiábrándulás nyomán hétmérföldes léptekkel haladunk afelé, hogy minden automatikusan szar legyen, amit fideszes kitalál. Egyelőre még csak azok körében, akik ezelőtt se szerették a jobboldalt, de az ilyen zsémbelődés nagyon ragadós.…..
szteee 2011.03.11 10:45:09
@Lyuksógor: Újpesten van Kripton utca... az már majdnem Superman utca :)) Szóval van remény :)
A Fidesz nem érti, hogy a bírósági ítéletek utólagos megsemmisítésével saját maguk és az egész magyar politikai rendszer alatt vágják a fát. A következő kormány ugyanígy megsemmisítheti a Fidesz-kormány idején hozott ítéleteket, kiszabadíthatja a hagyókat, hunvaldokat,…..
szteee 2011.02.22 11:05:36
@azAttis:
Visszamenőleges hatályú törvényeket hoznak. Ettől nem lesz transzparensebb sem az igazságszolgáltatás, sem a bíróságok működése. Sőt.
Orbán 2011 legfontosabb feladatának az alkotmányozást tartja. Ez kifejezetten rossz döntés: egy új alkotmány szükségessége biztosan nem fér rá Magyarország 50 legégetőbb problémájának listájára. (Fotó: Index) Orbán Viktor tegnapi évértékelője meglehetősen hasonlított…..
szteee 2011.02.08 14:20:19
@vastudo:
Az évértékelő - már a nevében is benne van :) - évet értékel: mit tettünk, milyen eredményeket értünk el tavaly, esetleg elismerjük, ha valamit nem jól csináltunk, merre megyünk tovább, mit tervezünk és hasonlók. Nem kellenek konkrétumok, csak valami "kézzel foghatóbb", mint a megújulás, gyarapodás, forradalom stb...
ágy - asztal - tv Kitenném 10. 2010.09.11 11:44:00
Kinézek az ablakon, és a sûrû esőtől, a párától, a felhőktől nem látom a hegyek tetejét. Nincs mese. Uzsgyi nevörlendbe. Edmund Dulac: Peter Vos: Prologue: Eric Fortune: João Ruas: Esao Andrews: Kay Nielsen: Lindsey Carr: Andy Kehoe: Danna Ray: ..
ágy - asztal - tv Guba 2010.09.01 20:24:00
A mákos guba receptje: Lehet házilag gyúrt és kelt tésztából , de szikkadt(!) kifliből sokkal egyszerűbb és gyorsabb. A kiflit kb. egy centis karikákra vágom, tálba halmozom. Kiflinként egy deci tejet számítok – tehát 4 kiflihez 4 dl tej –, azt…..
Arra gondoltam, feladok nektek egy kis logikai feladatot: Négy fiatal házaspár egy szombat este bulizni ment. A pasik: Béla, Endre, Ákos és Gyuri, a csajok: Anna, Dóra, Erzsi és Kata. Egy idő múlva a párok a következőképpen álltak fel a tánchoz: Erzsi Endrével, Anna Kata…..
ágy - asztal - tv Hiába f@sza 2010.07.26 12:15:00
Tény, hogy szinte kifogástalan ez a svéd lakás, amit simán el tudnék képzelni itthon is.Ízléses, és csinoska, a manapság divatos szín és anyagválasztásai pedig arról tanúskodnak, hogy a lakberendezésért felelôs embernek volt szeme a részletekhez is.Egyáltalán nem hivalkodó,…..
Pont az ilyen esôs, borús idô kedvez a legjobban az igazi punnyadásnak. Húzslevezs, tôtöttkáposzta, rántotthúzs. Miegymás. Meg végigpörgetni néhány kedvenc magazint, hírportált és blogot, mint a gyerekek, csak a képeket végignézegetve, szövegolvasás kizárva. Én sem…..
szteee 2010.07.26 10:54:39
Tetszős képek, bár egynémely szobabelső sokkolóan eklektikus :)

Ha pedig cukrászda:
www.cukraszok.hu/szazeves_to.htm
Egy a baj: messze van innen Pestről :)

Kicsit közelebbi az újpesti Orosz Cukrászda Templom utcában (oldaluk sajnos nincs).

A cukrászdás vagy kávézós sorozatot én is támogatnám :)
Egy korábbi posztban volt már szó reklámenteriôrökrôl, ma is erre mutatnék egy példát. A DDB reklámügynôkség készített 3 posztert az Amnesty International magyarországi irodája számára bántalmazott nôk témakörben. Hogy mennyien lehetnek, ki tudja, mert ők egy…..