Regisztráció Blogot indítok
Adatok
béla a veszedelmes

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
Ma délután négykor megszakadt a Radiocafé műsora, csak az éter recseg a 98,6 megahertzen. Persze tegnap azért nem olvastak híreket, mert Móni és Marcsi betegszabadságon volt, Timi meg máshol fusizott, így felmerült, hogy esetleg csak nem értek rá hogy megfordítsák a vincsesztert, a…..
béla a veszedelmes 2011.05.17 21:17:20
@kultúrpesszimista: a Fiala nagyon gáz, szvsz
béla a veszedelmes 2011.05.17 21:22:41
@kultúrpesszimista: nana, nyugi. Azért a Fiala és a Borosbocskor között is van némi határterület, nem? Egyedinek egyedi, az biztos
béla a veszedelmes 2011.05.17 21:33:56
@kultúrpesszimista: Radiocafé? Ja, nem, az pont megszűnt
Közel kétmilliárdos uniós támogatásból újította fel belvárosát Nyíregyháza. Az EU-s pénzből - nyílván pályázati feltétel volt – kerékpárúttal is megajándékozta a városvezetés a lakosságot. A közgyűlés döntése alapján a beruházásra még tavaly 90 millió…..
béla a veszedelmes 2011.05.05 08:56:48
@Suna bácsi: hogy te mekkora barom vagy.. ha esetleg (nem kívánom) beleszaladsz egy tüdőrákba a sok éven keresztül belélegzett kipufogógáz miatt, akkor lehet, h másképp gondolod majd. Aztán lehet, h te még akkor sem

Amúgy ott a probléma, hogy az EU által társfinanszírozott közútépítéseknél csak a bringaút hosszát szabályozzák, azt, hogy az hogy is nézzen ki, már nem (lásd Margit híd biciklisávok)
Őrület! Hölgyeim és uraim, ez egyre csodálatosabb lesz. Kérem, olvassák el, de ne puskázzanak, ne nézzék meg az aláírást, csak próbálják kitalálni, mely szervezet nevéhez fűződik az alábbi eszement kiáltvány. A kiáltványt ebben az esetben szó szerint kell érteni, annyi…..
béla a veszedelmes 2011.04.28 15:24:43
@shamir: lásd Margit híd felújítása. Ott pont ez történik: egyszerűne megfelezik a járdát, hadd menjen egymásnak bringás és gyalogos. Rettenetes megoldás, a konfliktusok melegágya
béla a veszedelmes 2011.04.28 15:27:53
@Bambano: jó, igaz, van még egy pár ilyen-olyan lezárás, rendezvény. De tudod mit? Legyen tilos a pártrendezvény. Attól még a levegő is tisztulna :)
A Daniel Cohn-Bendit interjú meghamisítása miatt ismét előtérbe került a sajtószabadság problematikája. A vicces az, ahogyan az ügy kapcsán mindenki átugrott a ló túloldalára. A korbányimádó majmok a sajtószabadságra hivatkoznak, az ellenzéki cerkófok pedig -és most figyelj!-…..
béla a veszedelmes 2011.04.14 18:57:34
@stevie-w: az a baj, hogy azok is a mi pénzünkből hülyék, mert az ő forrásaikat úgy hívják, hogy reklámbevételek.

Amúgy a köztévé nem önmagában gáz - nézzük pl a BBC-t az Egyesült Királyságban: ott szépen, nagyjából semlegesen eltájékoztatnak akkor is, amikor fordul a hatalmi kocka. Itt a médiatörvény a gáz, de az rettenetesen: gyakorlatilag felkínálja a közmédiát arra, hogy a mindenkori kormány belepofázzon a műsorkészítésbe.
Manapság nincs szükség "piros telefonra", elég egy túlbuzgó hírigazgatót berakni, aztán az majd elvégzi a piszkos melót.
Most már tényleg kijár egy vállveregetés a Országos Magyar Vadászati Védegyletnek, a kormányváltást követően tényleg nagyot húztak. Felkérték Semjén Zsoltot elnöknek. Így nem kell holmi lóti-futi lobbistákat fizetni, hiszen maga az Elnök úr / Miniszterelnök-helyettes úr…..
Subba Amsztderdam életérzés 2011.02.09 20:11:00
Szintetikus drogokat áruló bolthálózat működik Budapesten -írja a Magyar Nemzet Online- a három üzletben (ahogy a honlapon olvasható) „gyűjthető ajándéktárgyakat” lehet venni. A hangzatos nevű (Eko Groszek, Exlusive Kokolino(!) vagy Good stuff) és valószínűleg…..
béla a veszedelmes 2011.02.10 08:47:12
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: bizony! kézműves-drogokat a gyanús kapszulák helyett
Selmeczi Gabriella, nyugdíjvédelmi megbízott megtartotta a diadalmas sajtótájékoztatóját, valószínűleg napok óta erre készült. Minden mondata csodálatos: "Óriási siker, hogy a nyugdíjvédelmi program keretében a magán-nyugdíjpénztári tagok 96,8 százaléka választotta…..
Újabb médiatörténelmi pillanathoz érkeztünk, a Demokrata egykori munkatársa, akinek logikai hibáktól, véres szájú kommunistázástól és zsidózástól hemzsegő jegyzeteit az előző Orbán-kormány idején a Magyar Rádió is lehozta, ma újra visszatért a közmédiába. Lovas…..
Elképzeltem magam előtt a Tv2 vezérlőjét a pénteki Megasztár 5 alatt, akkor, amikor az adás felénél Claudia kissé csodálkozva olvasta be az állást: Szíj Melinda 45 százalékkal vezet. Gyöngyözhettek a homlokok erőteljesen, biztos volt sok tanácstalan tekintet, vállvonogatás,…..