Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joe Pass

85 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevándorlás és terror nem függ össze. Hanem ugyanaz. A kettő inkább intenzitásában különbözik, lényegében nem. Persze állításom magyarázatra szorul, s természetesen nem is maradok adós vele, ám mielőtt belemelegednénk, vegyük a kategorikus szillogizmusok egy szép…..
Újabban a liberálisok agyba-főbe hájpolják a kanadai kormányt, mert valamelyik idétlen blogger kiderítette, hogy abban vannak nők, nyomorékok, bennszülöttek, van benne muzulmán menekült, homoszexuális, meg mindenféle egyéb furcsaság. Hogy mitől olyan szívderítő e nagy…..
mirko vosátka Új bakanccsal 2011.08.10 10:25:00
Új bakancsot vettem, mert fél éve úgy döntöttem, hogy a magasszárúmat csak télen fogom használni, a rövidszárú Lafumámnak meg elkopott a sarka meg a varrás is szétjött. A vicces az, hogy megfogadtam, hogy Lafumát többet nem, és most mégis azt vettem. Az első…..
Na, szóval az "erdei motorosok" kontra "a társadalom normális többsége"-vitának van egy-két kegyetlen tanulsága. 1. Ha én holnap kitalálok magamnak egy olyan hobbyt, hogy a Nemzeti Múzeum folyósóin  szeretnénk barátaimmal gördeszkázni, akkor a…..
Joe Pass 2013.10.04 22:48:59
 Lemegy a nap, így veszi kezdetét a megnyerhető veszteség. (Egy talált tárgy kifordítása) Leginkább egzisztencialista voltam, mások mégsem vették észre – jelenti ki magáról Tandori Dezső legújabb kötetében, mintegy ezzel is megróván az őt gyakran félreértő,…..
„A keserű nevetés azt neveti ki, ami nem jó, ez az etikus nevetés. Az üres nevetés azt neveti ki, ami nem igaz, ez az intellektuális nevetés… Az örömtelen nevetés viszont a következetes nevetés… Ez a nevetések nevetése, a risus purus, a nevetésen nevető nevetés… amely……..
  Na jó, ne kerülgessük a forró kását, vágjunk a közepébe: tegnap Dúró Dóra villantott! Íme:   Ennyiből nyilván kiderül, hogy augusztus 20-án a Jobbik rendezvényére látogattunk ki, amelyet a Margitszigeten tartottak. Afféle kampánynyitóval egybekötött családi…..
  Kezdődik. Elfogták Bándy Kata (egyik?) gyilkosát, aki beismerte tettét. A különösen megrázó és nagy port kavaró bűncselekmények után szinte mindig akad valaki, aki előáll a Btk. szigorításával, vagy egyenesen az adu ásszal: a halálbüntetés visszaállításával. Nem…..
Joe Pass 2013.08.18 08:47:29
@Doomhammer: Azóta az már nem elképzelhető:

"A mentők, akik kórházba szállították áramütésre gyanakodtak, ám információink szerint az orvosok – akik megállapították, a fiú felsőtestének 40-50 százaléka megégett – szerint a sérülések nem áramtól származnak, hanem valódi égésnyomok."

De azért ( a sündőrség szerint) nem is gyújtották fel:

"A Siófoki Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az esetet, az ügy vizsgálata során bűncselekményre vonatkozó körülmény nem merült fel, illetőleg az idegenkezűség kizárható – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság."
Az Index úgy értesült, hogy "Orbán Viktor órákon belül bejelenti, hogy Karas Mónikát, a Magyar Nemzet és a Hír TV jogászát jelöli a médiahatóság élére."Már maga az április óta tartó elnökjelölt-keresési kutyakomédia is elképesztő, hogy nem találtak olyan jelöltet,…..
Eljött a bűnbánat ideje, talán kaphatunk még egy esélyt. Mert mi az össztársadalmi bajok forrása? A forráshiány. És mi az oka a forráshiánynak? A növekedés hiánya. És ki tehet arról, hogy nincs növekedés? Elsősorban a magyar gazdaság, de tágabb értelemben mi…..
Joe Pass 2013.08.07 09:09:25
A mindent elrendező láthatatlan kéz olyan utópia, mint a népek örök barátsága és (ha már témánál vagyunk) a dohányzás- és alkoholmentes társadalom. De talán még mindig jobb lenne az egyre láthatatlanabb kezek, mintsem az arcunkba tolt szőrös mancsok világa felé haladni. Most…..
Joe Pass 2013.07.12 09:43:35
@vantaan: Bors online, ezt nevezem.
Joe Pass 2013.07.12 09:45:34
@Yooha: Tobacco, nyilván. Turisták is vannak a világon.

(A Nemzeti Dohánybolt meg nem trafik.)
Popy műhelye Pipacsos hangulatban 2011.06.12 09:01:00
Anyu imád festeni és az én egyik kedvenc virágom a pipacs. Ezt a két dolgot összeadva készült el az én pipacsos festményem. Mivel pedig nem kaptam a képhez megfelelő méretű keretet, ezért a férjemet kértem meg, hogy dobjon össze egyet díszlécekből. A keretet temperával…..
Anyu imád festeni. Mindig is szeretett, de komolyabban csak az utóbbi években kezdett a festészettel foglalkozni. Elfogultság vagy sem, én imádom, amit csinál és a környezetünkben nem én vagyok az egyedüli rajongója. A napokban készült el egy pipacsos festménnyel, amit a…..
Joe Pass 2013.06.30 14:09:05
Közel hat év után ismét új tulajdonosa lehet az Antenna Hungáriának, a lehetséges vevők között a hírek szerint az állam is ott lehet, amely így beléphet az elektronikus tartalomtovábbítás piacára, írja a Napi. Megválna a műsorterjesztéssel foglalkozó Antenna Hungária…..
Joe Pass 2013.06.04 21:31:12
@csilisav: Megmondta anno Megyó elvtárs: "Akinek TV kell, az vegyen magának." Problem? XD
Horn Gyula és Orbán Viktor vitája 1998-ban, ma tizenöt éve „Az ezredforduló kihívása a polgári Magyarország megteremtése.A kormány készen áll, hogy megfeleljen a kihívásnak.Készen áll arra, hogy valóra váltsa a polgári jövő programját. Hogy mindent megtegyen egy szilárd…..
Európa és hazánk jövőjét is szkeptikusan látja Kemény István költő, író, de úgy véli: ilyen helyzetben felértékelődik a költészet. Az utóbbi időszakban közéleti témájú versei és A királynál című kötete kapcsán egyre szélesebb körben megismert költővel…..
A pub angol neve hivatalosan “freehouse”, ami szó szerint “szabadház”-at jelent. A normál pub-ok általában sörfőzdék tulajdonában álltak, így csak azok termékeit árulták. A “freehouse” egyik sörfőzdéhez sem tartozott, így joga volt többféle sör árusításához…..
Jelentősége van annak, ha a Népszabó születésnapi interjút készít valakivel. Általában azokat tisztelik meg, akiket vállalnak, és akiket meghatározónak tartanak még ma is valamilyen szempontból. Fekete János élettörténete némileg párhuzamos a…..
Joe Pass 2013.04.07 17:53:48
@dejavubazz: Most már itt található (ha ez az, még nem néztem meg):

videotar.mtv.hu/Videok/2007/07/19/10/Maganbeszelgetes_2007_julius_18_.aspx
jakabandor and|or not dead 2013.03.22 14:38:29
Joe Pass 2013.04.06 09:26:06
A székely agyafúrtság mellett a NOL szerint Szolnokon felvillant a speciálisan cigány lelemény is. Három cigány legények, nem kevesebbet vettek a fejükbe, minthogy portaszolgálatra szegődnek a helyi menő bárba. Annak rendje s módja szerint jelentkeztek a főnöknél, mondván, hogy…..
Joe Pass 2013.04.03 17:29:19
@Doomhammer: Ennek a logikának a mentén IMHO akkor már az is belejátszik a dolog (zsarolás vs. kényszerítés) megítélésébe, hogy mennyi fizetést kértek a munkájukért vagy "munkájukért" tekinthető -e az (valóban egyenértékű) ellenszolgáltatásnak. (Ami engem illet, hajlok arra, hogy bizonyos összeg felett ÉS _bizonyos összeg alatt_ "zsarolást" lássak.
Kb. másfél hete kaptam kézhez a fent említett Koobe S7 Easy tabletet. Futár hozta Budapest másik feléből, szinte percre pontosan, ahogy azt a forgalmazó Koobe-vel megbeszéltük. A terméket átvétele utána éhes kisgyerekként téptem fel a fekete nájlon csomagolást és meglepetten…..
Hétvégére is esett egy csúszási lehetőség annak ellenére, hogy a szeptemberi szelek inkább hétköznap szomorítják a rabszolga sorsú népek szívét. A zima front utáni szombaton ragyogó napsütéssel ígért ÉNY-i szél volt kilátásban. Délutánra írták. Nyugodtan…..
Az Országgyűlés 2012. június 4-én fogadta el, és alig egy hónappal később, július 3. napján már hatályba is léptette a médiatörvény módosítását. A módosítások érintették az ún. „magyar kvótára" vonatkozó rendelkezéseket is, amelyek eredeti célja az volt, hogy a…..
  A hatvanas évek hajnalán, a Kent grófságban található Dartford pályaudvarán a londoni zónázót várva két egykori iskolatárs összefutott a peronon. Az egyik srác büszkén mutatta a hóna alól előrántott egyetlen Chuck Berry bakelitjét, mire a másik rezignáltan jegyezte meg,…..