Regisztráció Blogot indítok
Adatok
droland

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Ki kell úgyis vennem legalább egy hét szabadságot, hogy el ne ússzon jövőre. Ezért hétfőn leviszem Bazegkettőt Kareszhoz, megcsináljuk rajta azt az öt apróságot két nap alatt, aztán kedd este jössz a gyerekekkel, hozod a 190-est, otthagyjuk olajcserére, egyebekre,…..
Vastagbőr Budai Gyula bevallotta 2012.08.13 13:01:00
Korábban már írtunk a teljesen véletlenül egységes dinnyeárról, ami ugye nem volt kartell, csupán az összes áruháznak ugyan a szám jutott az eszébe dinnyeárnak, egy kis kormányzati rávezetés után, természetesen.Most Budai Gyula államtitkár a Csongrád megyei gazdakörök…..
Belsőség Heti merítés 2012.07.08 09:26:00
A váltókar is rossz helyen van A történet ott kezdődött, hogy van egy kétütemű Wartburgom, amit nagyon szeretek. Aztán megnősültem. Kék gokart Az önindítás problémákba ütközik néha, nyavaláys elektronikai hiba miatt. Azonban megtapasztaltam, hogyha nem indul és utána…..
Az elmúlt időszakban többen felszólítást kaptak a Vaterától, hogy rendezzék tartozásukat a cég felé. A gond ezzel csupán annyi, hogy rengetegen jogtalannak érzik a tartozást és a mellékelt csekket sem fizették be, így kizárásra kerültek. Sokan állítják, hogy évek óta…..
Nagy újság van kedves Feleim, rám cáfolt a Jobbik. Az Emberarcú Vona Gábor portfólió első darabjai - Vona Gábor megsimogat egy őzikét, Vona Benedek roma kisfiúval játszik - után azt találgattam melyik emberarcú orca bemutatása lesz/lehet a következő menetben. És bár a…..
droland 2012.06.21 21:59:14
@megint: Akkor a következő autótípusokat se vedd meg:
BMW Mini Cooper 1.6D
Ford modellek (TDCi, kivéve az 1.8)
Jaguar 2.7 és 3.0 v6 diesel
Mazda 2 és Mazda 3 diesel
Mitsubishi Outlander 2.2D
Suzuki SX4 1.6D és Liana 1.6D (ez utóbbit csak nyugaton lehetett kapni)
Összes Diesel Volvo modell
Citroen modellek mindegyike

Szóval az előbb felsorolt összes autó egy nagy rakás szar, mert a Peugeot (ismétlem: PÖZSÓ) HDi motor blokk van bennük.

Szarügy mi?
Igazi hétköznapi nagyvállalati mélysuttyósággal találkozott Balázs a T-mobile-nál, amikor ellopott telefonja után eredt. Első körben a számok letiltásán kívül nem segítettek, de az igazi horror akkor jött, amikor csodával határos módon megtalálta a telefonját a józsefvárosi…..
Naiv ügyfélnek nem sikerült emailt varázsolnia okostelefonjába, az Aréna Pláza T-Mobile butikjában sem bírta ezt neki senki megoldani, de még a hivatalos T-Pontban sem. A Homár emlékei szerint már a régi Nokia-telefonokban is lehetett IMAP-szerverrel szinkronizálni, bár tény, hogy…..
Belsőség Kedvenc könyved 2012.03.30 18:39:00
Nem tudjuk pontosan, milyen szempontoknak kell megfelelni ahhoz, hogy valakit fenék és csöcsvillantó hosztesznek tegyék meg egy kiállításon, de adnánk néhány szempontot a jelentkezőknek. Mindenekelőtt nem árt, ha valakinek közel tökéletes gömböt formál valamely fontos…..
Utálom a városi legendákat, amelyek szinte alap nélkül terjednek szájról szájra, apáról fiúra. Amikor a Lada fűtése szóba került, heves vita robbant ki a szerkesztőségben. Szerintem a Lada jó fűtése csak egy sztereotípia, de most kiderül az igazság Kapcsolódó cikkünk…..
TComment Rejtett hiba gyere elő! 2012.02.23 06:15:00
Öt szervizt, ugyanennyi hibakódtároló-törlést és egy teljes gyújtótrafó-garnitúra cserét túlélt a Check Engine lámpa. Pedig pofonegyszerű volt a megoldás, csak kicsit túrni kellett hozzá. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment Agyműtét helyett EEG 2011.11.11 10:29:44
A modern autós réme - ismerik, ugye? Az a pici piktogram, kicsit régebbi kocsikban a Check Engine felirat. Bár az információ csak egybitnyi, iszonyú sok minden lehet mögötte, amint ez a hengergyenge Bora példájából is kiderül.A cikk további része megtalálható a Totalcar oldalán…..
droland 2011.11.12 07:18:08
@BOSCHtechnikus: Ha a WV motorok megbízhatóak, akkor pl. az 1.6-os dieselét miért nem szerelte be a suzuki (amin állítólag összevesztek) vagy más autógyár, mint ahogy inkább más autógyárak választották a pözsó hdi-t vagy a fiat jtd-jét? A pözsó is azt mondta a bmw-re , hogy rendben, meg is kapta a benzines motorjait (az uj modellek). A WV motorok a saját családon kívül valamiért nem jutnak ki, nem kell senkinek... lásd még 1x mondom: suzuki
droland 2011.11.13 08:28:59
@Littlerock: de a mondanivalómnak pont ez a lényege, idézlek:

"hogy ehhez kell tudni forgatni a villáskulcsot (kellenek szerszámok), illetve kell valaki a közelben, aki olcsón forgatja helyettünk"

Erről beszélek, hogy amiről te beszélsz az hivatalosan újonnan már "nincs". Már nincsenek ilyen kocsik, hogy bármi baja is legyen, elég lesz a villáskulcs. Ami persze rohadt szar dolog, de a véleményemnek csak azért adtam hangot, hogy ne különböztessük már meg a mai lejött legmodernebb benzines autók a dieselektől, illetve az autótipusokat se, mert a 2000res években nagyon tudták gyűlölni az ELSŐKÉNT MEGJELENT canbus rendszerű francia autókat és ma már minden európai autóban canbus rendszer van, így ha valami ilyen cucc elromlik huzza magával az egész autót. Egészen a bmw-től a renault-ig.

Az európán kívüli autók elektromos rendszerének felépítését nem ismerem, bár a priusból kiindulva az sem egy két bites egyszerű szerkezet lehet.
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Belsőség Ki volt az a barom?! 2011.09.21 06:20:06
Amit mi elcsesztünk, az el van cseszve és punktum. Ám ha a közlekedésről van szó, ez kínos és hosszú életű. Mai cikkünk blogposztja...
Teszik fel a kérdést ezen a kampány-plakáton.Nos, a választ az autósok maguk odaírták. Itt jelölje ki, ha nem értené: Segíteni nektek korcsok, fizetni a fánkokért...
droland 2011.09.05 16:11:55
@СubE: Inkább félnek tőled, mert azt hiszik sötét vagy...
Naiv informatikai szakember maga se tudja, miért fizetett elő IPTV-s T-Home internetre, amikor tévét nem néz, talán mazochizmusa vette erre. Ezzel viszont rásóztak egy minőségi 5Mbps DSL-t, és a táblagép-akcióból is kimarad:Július 29.-én kötöttem önöknél online szerződést…..