Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DaHintermeierhans

6 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
biztos olvastátok ti is tótawizé legújabb müvét. ha nem akkor tegyétek ezt most meg mielött tovább olvasnátok ezt a bolggot!szóval ebben a bizonyos cikkben a tóta közli ugyebár egy "betelfonáló"-nak a véleményét, akinek röviden az a véleménye, h Magyarországon minden…..
A Colbert-híd sztori után ismét a magyarokról volt szó a Colbert Report-ban. Az augusztus 15-ei adásban Colbert azon ironizált, hogy a Daily Kos (Amerika legnépszerűbb politikai bloghálózata) mennyire könnyen hekkelhető. Emlékszünk még? A Wikipedia kapcsán éppen ugyanerről…..
ugye, ugye már temettük a magyar fotbalt. nem csak azt. már mindent temettünk. vége, bezárjuk a boltot, ennyi, kész, nincs tovább. rakjuk ki végre MO-ra, h be vagyunk zárva. ez  volt mindenkinek az álma. mindenki látta már az apokalipszist közeledni. ti naivak!! mit tudtok ti…..
Minden jólfejlett bajnokságnak szintmérője kell legyen, hogy mennyi válogatott játékost tudnak soraikban a csapatok. Az NB1-nek nem kell szerénykednie a darabszám tekintetében, minőségében azonban annál inkább. Átlagosan 4,5 minősített futballista kergeti a labdát az…..
csak, mert csak. Csak a kezdet 2007.08.11 19:54:00
Ottmar Hitzfeld kitalalta, felkeszitette, bemutatta. Eles meccsen, Bundesliga bajnokin is bizonyitotta a Bayern, hogy nem csak nagy es uj nevek vannak a soraiban, de csapatkent is ujra, mindig es megint funkcional. Bar egy percig sem volt kerdeses, hogy csak olyan jatekos jöhet, aki _teljes…..
Magyar, Hajnal hasad.A magyar foci megint szép lesz, ez most már biztos. Bár a Honvéd csak két döntetlennel (de ha úgy nézzük, veretlenül) jutott tovább egy moldáv csapat ellen, miközben az MTK-t egy örmény ejtette ki (de ha úgy nézzük, csak idegenben lőtt góllal, és a kékek…..
Akinek nincs elege a magyar fociból, az kaphat most az arcába rendesen. Nemcsak NBI-ünk van nekünk most már, hanem indul az élcsapatok bajnoksága vagy micsoda is, én inkább ligakupának hívom. Az elnevezés már eleve jó, elhiteti mindenkivel - legalább az indulók közül -, hogy…..
Labdarugdosgatás Hibakupa 2007.08.15 09:50:00
Már elnézést, hogy ezzel a címmel hegyi iváni mélységekben zuhanok, de vannak dolgok, amiket az ember nem tud kihagyni. Egyébként is, aki látta a ligakupa keddi, 300 néző előtt megrendezett meccsét - azt hiszem, ennyien gyerekkoromban egy-egy megye egyes meccsen voltunk, szerintem most…..
Jön csütörtökön a Honvéd-Hamburg meccs, ennek apropóján jutott eszembe megnézni, milyen eredményeket értek el a magyar kupacsapatok a németek ellen.Siralmast. És nemcsak mostanában, hanem történelmileg is.Ahogy arról korábban már volt szó, a Debrecen az 1999-2000-es kiírásban…..
Bocsánat, hogy ismét Hegyi Iván alá mentem, biztos a nagy meleg az oka (persze elsüthettem volna a Zidan a Honvéd ellen poént is, de ez csak hallva jó). Meg persze a gyomorszáj tájékát kellemesen belengő, feszült, izgalmas várakozás is. Hiszen már kevesebb, mint 3 óra (vagyis 180…..
Labdarugdosgatás Afromagyar foci 2007.08.16 15:44:00
Beindult a nagyüzem, a ligakupában szerdán pályára lépett a magyar elit, és rögvest be is bizonyította, mennyire veszi komolyan az egészet. A komoly csapatok semennyire - pontosabban nem a felnőtt keretek tagjait terhelik tovább, hanem lehetőséget biztosítanak a bizonyításra a…..
Ötletem sincs, hány olvasónknak volt szerencséje a többször is levetített Futballistafeleségek c. angol sorozathoz, de Roy Keane legutóbbi kifakadását olvasva szerintem néhányunknál biztosan bevillantak pillanatképek egy-egy emlékezetes epizódból, például pezsgőbe fulladó…..
fritzverés mighty magyars 2007.08.14 23:38:42
tudjátok mi a baja a magyar focinak? az hogy mindig elalusszuk a nyarat. ez eddig minden évben így volt. kezdödnek az eröpróbák, mi meg szépen lazán állunk neki a dolgoknak. még szerencse, h a lothárbá erre felhívta a figyelmünket! ez ugyanis a mi esélyünk. ebben a fázisban a…..
agygörcs agygörcs 2007.08.03 15:37:50
AZT HITTEM NEM HALLOK JÓL! supka mester kommentára a sorsolásról: "el tudtam volna képzelni például a szlovák artmedia petrzalkát ellenfélnek, ELLENÜK TALÁN NAGYOBB ESÉLYÜNK LETT VOLNA továbbjutni a következő fordulóba." LETT VOLNA?! LETT VOLNA?! VOLNA?! MÁR EL IS…..
A Loki a BL-ben! agygörcs 2007.08.03 15:23:49
AZT HITTEM NEM HALLOK JÓL! supka mester kommentára a sorsolásról: "el tudtam volna képzelni például a szlovák artmedia petrzalkát ellenfélnek, ELLENÜK TALÁN NAGYOBB ESÉLYÜNK LETT VOLNA továbbjutni a következő fordulóba." LETT VOLNA?! LETT VOLNA?! VOLNA?! MÁR EL IS…..
GYÖNGYTYÚK blog Selejtező 2007.08.01 12:32:00
A várakozás, hogy idén talán újra láthatunk magyar csapatot BL-főtáblán, minden futballszurkolóban ott van így nyár közepe felé, a televízió elé lehuppanva. Mert a drukker az olyan, hogy látja a mind mélyebbre süllyedés jeleit ezen a posványon, de reménykedik. Tudja, hogy az…..
Kicsit olyan mese ez, mint amikor a szegényember legkisebb fia elindul szerencsét próbálni, majd különféle megpróbáltatások után elnyeri méltó jutalmát.Várhidi csodálatos története tavaly októberben kezdődött, amikor is annak ellenére állították fel Bozsik Pétert, hogy…..
A Loki a BL-ben! A Loki a BL-ben! 2007.08.01 21:17:00
 mikor lessz végre megint magyar foci?! mennyit kell még szenvednünk?! ennyi idö után legalább véletlenül belecsöppenhettünk volna vmilyen nemzetközi tornába, kupába.. nem foci-eb kell magyarországra hanem foci! mit érünk azzal, ha megkapjuk a rendezési jogot és utána nagy…..