Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WadWanda

60 bejegyzést írt és 266 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Brazil Nagydíj a 2011-es Formula1 világbajnokság tizenkilencedik és az egyben az utolsó versenye, amelyet 2011.November 27-én rendeznek meg az Autódromo José Carlos Pace-n, népszerű nevén Interlagos, Sao Paulo-ban. Egyike azon pályáknak melyek az óramutató járásával ellentétesen…..
WadWanda 2013.01.09 12:03:07
@leicapress: 2011-ben volt gazdája(én)a 2012-es év kimaradt...Anno, nem is annyira a F1 volt az érdekes talán,hanem,a versenyt rendező országokban fotózó Indafotósok képei. Az F1, csak egy keretet adott hozzá...
Pingu megengedte nekünk, hogy utánközöljük posztjait a  blogjáról, a tegnapi Börzsönyi fotósétás élményeit olvashatjátok és remek fotóit nézhetitek meg! Börzsöny Hosszú szünet után ismét egy globális fotóséta ígérkezett, Tibor szervezésében. A…..
Fotóséta Mos Eisley belvárosában, Zöldbácsival... Hajnali három óra nem rendkívüli időpont, kivéve, ha akkor kell felkelni... Nem szoktam az ilyen tempót, fél hét előtt még a szomszéd zavaró csapkodása sem ugraszt ki az ágyból. Most meg ez már a harmadik hajnali ébredés…..
WadWanda 2012.07.30 23:40:28
@tippcsi: Én is szeretnék!:)
@kisklau: Én is örülök,várom mindenki sztoriját!
Kacsafarkú Szender (Macroglossum Stellatarum) Akartam írni valami jó kis bejegyzést mert már régóta nem írtam, de semmi érdekes nem jutott eszembe nyár,meleg,punnyadás így, maradt egy klasszikus nyári fotótéma, pillangók, lepkék.....válogatás. "A mai kor lepkésze…..
WadWanda 2012.07.29 22:45:08
@tacsifoto: Szia Tacsi! Köszönöm szépen, örülök ha tetszett a bejegyzés!:)Hozok még több hasonló témát,még van egy kis időnk a nyárból, ki kell használni.
WadWanda 2012.07.30 13:42:55
@geegee: :))) Reggeli jókedv megvolt a hozzászólásodtól!:)
@sappeni: Szívesen, nagyon szépek a fotóid és köszönöm a segítséget!:)
@kisklau: Azért, Nálad is akad pár szép példány, jó látni a gyűjteményben őket!:)
Hahó, kiválasztottuk és be is frissítettük a Facebook oldalaink fejlécképét az újakra, a következő képek fognak feltűnni a Facebookon: Indafotó zati totobala pixelharcos cerezo Blog.hu cerezo Indamail dino balp haynal28 zo_zo Index…..
WadWanda 2012.04.19 12:23:24
A Húsvét napjainkban a keresztények legfontosabb ünnepe, de a valláson kívül is a tavaszvárás, a tavasz eljövetelének ünnepe is, amelyet március vagy április hónapban (a Hold állásának megfelelően) tartanak. Rengeteg fotót töltöttetek fel, ezekből…..
  Fél tízenkettőre értem Cserkeszőlőre, fényképezőgéppel felfegyverkezve elindultam gyalog a települést és környékét felfedezni, napsütésben tíz fok körüli hőmérsékletben. Itt meg jegyezném: nem a település érdekelt, mert sablon mintára épült lakóházak tucatjai…..
  Egy szép tavaszi vasárnap elhatároztam, hogy autóbusszal elmegyek Harkára, ami az egyik legközelebbi település városunkhoz. Egy darabig ott kószáltam, de megpillantottam az osztrák területen lévő szélturbinákat és mivel már régóta izgatta a fantáziámat, elhatároztam…..
WadWanda 2012.03.25 18:09:04
@tacsifoto: Nagyon szívesen, és remélem még több fotós megosztja velünk a sztorikat és a közben készült fotókat.
  Elszászer Dániel   Indafotó: http://indafoto.hu/edaniel  Blog:           http://edaniel85.blogspot.de/                       Kedvelt képei Civilben” mivel foglalkozol?…..
A tavaszi időjárásjelentős posztunkban az Indafotó bloggerei arról is beszélnek, ki mit fotóz szívesen a tavasz közeledtével. Milyen hálás fotótémák vannak a környezetünkben és hova mászkálunk fotózni, amikor elolvadt az utolsó hófolt is. WadWanda, Németország: View…..
WadWanda 2012.03.21 19:39:16
  Azt hiszem, nem vagyok eléggé elszánt fotós. Mondom mindezt azért, mert nagy sajnálatomra nem szolgálhatok humoros, vicces, elképesztő történetekkel. Eggyel sem. Nem kerültem összetűzésbe az utca emberével (mosolyogjon, Józsi bácsi, az isten áldja meg...), nem kiabáltuk le…..
    „Zord magány” c. fotómra azért vagyok büszke, mert számomra ez volt az első olyan felvétel, amely teljesen tudatosan, egy „gondolatban összeállt” látvány alapján készült. A kép 2007 év végén készült. Az ünnepek között tartósan fagyos,…..
    Emlékezetes sztorija szerintem mindenkinek sok van. Egyet kiemelnék: Sopronban a Deák téren tulipánokat szerettem volna fotózni. Remek környék volt, rengeteg csodaszép virágágyásban, színpompás tulipánok ragyogtak a tavaszi napsütésben. Benike mellettem bicajozott,…..
Indafotóblog Indafotósok - Pingu 2012.02.23 10:00:00
  Koncsár Irma   Indafotó: http://indafoto.hu/pingu  Blog:           http://bolygopingvin.blogspot.com                        Kedvelt képei Civilben” mivel foglalkozol? Egy…..
  Merl Antal György Indafotó: http://indafoto.hu/lamerle   Blog:         http://lamerleelremal.blogspot.com/ Kedvelt képei Civilben” mivel foglalkozol? Gondnokként dolgozom Újpesten egy társasházban.   Mi volt az első saját…..
Indafotóblog Indafotós sztorik 2012.02.18 15:00:00
  Az elszánt fotós, mindent megtesz egy-egy jó fotóért, így aztán rengeteg jó sztori történik meg velünk. Indul egy sorozat az Indafotóblogon, ahol ezeket a történeteket és közben készült fotóitokat megoszthatjátok. A blogszerkesztés csapatmunka, aminek aktív részesei…..
WadWanda 2012.02.19 18:48:14
@tacsifoto: Az emlékezetes történetek meg, nem mindig hajmeresztőek:)De ha a hajmeresztő kategóriánál tartunk, lehet, hogy a pillanatról nem csinálsz jó fotót, de összességében azon az utadon azért csak sikerül egy-egy jó kép is...rengetegféle sztori esik meg egy fotóssal, nyilván nem arról gondoltam a jó fotót amikor mondjuk megkergeti egy bika:D de, előtte is és utána is fotózott....!?
WadWanda 2012.02.19 20:53:50
@Zo HUN: Jó ötlet!:) Küldjétek a sztorikat, fotókat a megadott címre és indítunk egy "Penge verdás sztorik" sorozatot is! Biztos vagyok benne, hogy nagyon izgalmas sorozat lesz!
  Pölcz Klaudia   Indafotó: http://indafoto.hu/kisklau  Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1288833767 Kedvelt képei   Civilben” mivel foglalkozol? Egy bankban dolgozom. Hitel kontrolling-munkatárs a hivatalos megnevezése a munkakörömnek. Ha…..
WadWanda 2012.02.19 09:06:27
@kisklau: Gratulálok!:)
Az emlékezetes Indafotós sztorik első mesélője Pingu. Aki kérésemre megosztotta velünk egy élményét.   Van Stockholmnak egy -azt hiszem mondhatom, hogy híres - vidámparkja a Gröna Lunds Tivoli. Nem egy nagy vidámpark, de tele van olyasmivel amit szerintem a spanyol…..
Indafotóblog Indafotósok - BKFoto 2012.02.16 12:30:00
  Baráti Kristóf   Indafotó: http://indafoto.hu/bkfoto  Honlap:    http://www.kristofbarati.com/ Facebook:http://www.facebook.com/kristofbarati                        Kedvelt képei Civilben”…..
WadWanda 2012.02.17 10:58:54
@dino*: Minden esetben hitelesen dokumentálja!

Hihetetlen élmény Kristóf hegedűjátékát hallgatni, figyelmetekbe ajánlom honlapján található "lejátszó gombot"!
Nagyon köszönöm Kristófnak ezt az élményt, remélem egyszer majd eljutok egy koncertjére!
www.kristofbarati.com
WadWanda 2012.02.17 20:36:48
@lamerle: Szívesen, nem voltál... a link privátban:))
fkolesdi: Ha szép, fehér a fogad, mosolyogj!   A busójárás, Mohács messzeföldön híres és látványos farsangja, karneválja. Mutasd be fotóidon keresztül a Mohácsi Busójárást! Tervezünk egy válogatást a busójárásról feltöltött fotókból, ha részt szeretnél venni…..
WadWanda 2012.02.17 17:58:14
@n.Gyuree: Én is szeretnék....:D
Miután nem volt ritka a -20 fokos hideg sem, így a folyók elkezdtek befagyni. A Tisza helyenként teljesen befagyott és a Dunán is megindult a jégzajlás. A fotósok a zimankó ellenére is csapatostul, állványokkal vonultak a folyókhoz az úszó jégtáblákat fotózni. A jégzajlás…..
Indafotóblog Valentin nap 2012.02.13 07:30:00
Bálint nap, alternatív neve, Valentin nap: a szeretet a szerelem ünnepe, a szerelmesek ünnepnapja. Ünneplik világszerte, ideje, február 14.   kisklau: Valentin nap DosaAndras: Szívkitörés:) Nagyon sok anyag van az interneten ezzel az ünnepnappal kapcsolatban én most ezeket nem is…..
WadWanda 2012.02.13 12:01:10
WadWanda, Németország: Nincs tomboló hóvihar, kiegyensúlyozott, már-már unalmas az időjárás. Minden nap gyenge havazás, tiszta levegő, napsütés és rettenetes hideg jellemző a mostani napokra. View Larger Map     WadWanda: Havazik... WadWanda: JégBirodalma WadWanda:…..
WadWanda 2012.02.12 09:27:44
@torobala: -37? Akkor a -16 fokra nem is lehet panaszom.:)
itomi: Maszk "A velencei karnevál világszerte ismert, ősi hagyományokra épül, a gondolák és a lagúnák városában. Kevésbé látványos, mint a riói karnevál. Azt mondják a riói kellemes, a velencei szép!" Nagyon szeretnék egyszer karnevál ideje alatt eljutni Velencébe,…..
WadWanda 2012.02.09 13:45:21
@Evaneni: Köszönöm a hozzászólást!
Gratulálok a fotósoknak, nagyon jó nézegetni a képeket, látványosak,vidámak, jól átjön a karnevál hangulata. Már nagyon várom az idei fotókat.
Megjöttek a februári képek, frissítsétek a januárit! Jöhetnek a márciusi képek, a beküldéssel kapcsolatos infók a poszt végén. balp letöltés: 4:3, 16:9   egylaki letöltés: 4:3, 16:9   fiathmiklos letöltés: 4:3, 16:9   geegee letöltés: 4:3, 16:9   Kontiki…..
WadWanda 2012.02.06 12:47:43