Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Billy01

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen a héten a hazai sajtó sekély állóvizét felkavarta a feltétel nélküli állampolgári alapjövedelem körül kibontakozó vita dagadó árhulláma. Megjósolható, hogy az élénk érdeklődés maximum egy hétig fog tartani. Ez igen sajnálatos, hiszen a szegénység enyhítése a hazai…..
A kormányváltást akarók elégedetlenek a demokratikus ellenzékkel. Azt mondják, túl demokratikus...
Billy01 2013.07.19 10:31:40
Tévedés!
A "mindenki" kormány váltást akar, de vezet a fidesz azt jelenti, hogy az alattvaló tatárkeverék , fasiszta, magyar tömeg elégedetlen orbán viktor teljesítményét illetően a totális fasizmus kiépítése érdekében.
Pl. nincsenek még börtönben demokraták, vagyis pontosabban kommunisták, ugyanis a fasizmus nem tesz különbséget kommunista és demokrata között, nekik mind a kettő kommunista. És persze zsidó. Pl. nincsenek még munka és haláltáborok, ahol azoknak a demokratáknak lenne helyük, akiket nem ítélnek halál büntetésre, pontosabban még a halálbüntetést sem sikerült vissza állítania orbánnak, pedig ígérte, persze csak stikában, kódoltan a "magyaroknak". Ugye magyar az a fasiszta aki orbánra szavaz és alattvalója. A közös céljuk a hatalom átvétele a demokraták illetve baloldalaik felett.

A hiba ott csúszott be orbánnak, hogy nem jött be a számítása. Azt hitte, hogy a világon több helyen is újra fasizmust fognak bevezetni az általa(uk) betegesen , mentálisan fertőzötten elgondolt zsidó világrend helyett. Mer ugye a "zsidó világrend" szerint az ő helye egy negyedosztályú focicsapatban lenne, mint takarító brigádvezető. A fasizmusban viszont a nemzetvezető helyet foglalhatja el. Tehát elszámolta(k) magát (magukat), mert kiderült, hogy hiába a demokráciával együtt járó világ gazdasági válság, a világban mégsem akarnak újra fasiszta, nacionalista kormányokat. Ezért lassan egyedül marad és elszigetelődik. Ezért a hungarista, tatárokkal keveredett néptömeg úgy gondolja, hogy elvesztették eszmei harcukat. nekik a pénz , a jólét nem számít, csak az agyukba bejuttatott zsidó világ összeesküvés elmélet hajtja őket, vagyis a gyűlölet.

Ezért az a sok bizonytalan egy új vezetőre vár, egy jobbra mint orbán, akinek sikerülne végre a totális fasizmus kiépítése. Vagy legalábbis sokkal vehemensebben törekedne rá, mint orbán. Erre várnak barátaim, és nem arra, hogy egy jobb ellenzék kerüljön valahonnan. Honnan is kerülne, nincs a spájzban senki és mitől lenne jobb?

A magyar többség nem igényli a demokráciát soha nem is igényelte. Amit igényelt az eddig is a következő volt.
Korlátlan zabához jutás, nyugati autó, leginkább mercédesz, új ház, korlátlan sörhöz jutás, stadionok, focinézés, ugyanolyan buta nemzetvezető, mint amilyen buta ő is, a nála okosabbak földönfutóként láthatása. Alatt valói lét, vagyis a vezető mondja meg nekik mit kell csinálniuk holnap. Nagyjából ezek. És ott ahol nincs igény demokráciára eddig csak egy módon választottak demokrata kormányokat, úgy , hogy agyonra ígérték magukat, vagy egyszer úgy, hogy Antall nagyon rossz helyzetet örökölt. De ez nem fog előfordulni többet. Amire a tömeg szavaz, az egy még fasisztább kormány, mint az orbán.
Bornai Tibor Hernyók 2013.05.11 10:22:46
Mostanában rengeteg a hernyó. Mindenre rámásznak, mindenütt ott vannak, szörnyű gusztustalanok. Ezeket még a madarak is utálják. Nem tudom, mit csináljak. Semmit? Azt nem bírom ki. Mérgezni nem vagyok hajlandó. Néha összesöpröm őket, abban a biztos tudatban, hogy másnapra…..
Fiatal koromban kosárlabdáztam. Csapatomat először Petőfi S.C.-nek hívták, aztán B.S.E. lett belőle. Korosztályomban elég magas növésűnek számítottam, ezért egy rövid ideig még az ifi válogatottal is edzhettem. Jól ment a játék. Nagy meccsek, kemény küzdelmek, sikerek és…..
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
A sok rettenetes hír közepette érkezett egy nagyszerű is. Jövőre, az István, a király harmincadik évfordulójára ismét bemutatják ezt a nemzeti kincset. A Boldizsár Miklós, Ezredforduló című drámája alapján írt rockoperát Alföldi Róbert viszi színre. Igen, az az Alföldi…..
Szokták mondani, hogy nem érdemes városi legendákkal foglalkozni. Az is általános vélemény, hogy a politikában vannak olyan kapcsolódások, amelyek sohasem jöhetnek létre, meg az is, hogy soha ne mondd, hogy soha.  Magyar Bálint is közölte, hogy Horn Gyulával soha, aztán…..
Gréczyblog Orbán bukása után 2011.07.08 07:06:00
Ebből lassan elege lesz Magyarországnak. Most már olyan méreteket öltött a kormányzati alkalmatlanság, az ezzel párhuzamosan áradó gőg, cinizmus és bunkóság, hogy Orbánnak és rezsimjének mennie kell.Képtelenség, hogy hosszú távon állva maradjon egy rendszer, amely képtelen a…..
Soha nem látott pozitív várakozások előzték meg Orbán Viktor második kormányát. Egy nem csak a hatalom megszerzésére, de kormányozni is képes politikus csodát tudott volna tenni az egypárti kétharmaddal.Orbán azonban elbukott. Olyan helyzetbe lavírozta magát, ahonnan már…..
Gréczyblog Vezérelvű csk 2011.05.20 10:03:00
Nézem, ahogy terebélyesedik egy álvita az MSZP-n belül. Ez nem más, mint hogy vezérre van-e szüksége a magyar baloldalnak, vagy csapatkapitányra? Értelmetlen felvetés. Minden csapatkapitány azért viseli a karszalagot, mert ő a vezér, de jó, legyen: a vezető. Az az ember a pályán,…..
ProgBlog Jézus, a melegfelvonuló 2011.02.15 10:14:00
A rendőrség bölcsen döntött: kinyalja a hatalom seggét, behódol a hatalmon lévők „ideológiájának” (hú, wazze, láttunk már ilyet: pl. a Pártállam idején is!) – és nem engedélyezi a melegfelvonulást.Mi a baj a melegekkel? Pontosabban: akiknek bajuk van velük,…..
ProgBlog Értéktelen évek 2011.02.08 08:37:00
 Tisztelt Miniszterelnök úr! Túlzás lenne azt állítanom, hogy életem jobbra fordulásának bejelentését vártam az Ön tegnapi beszédétől, de arra nem gondoltam, hogy épp azokban az órákban, amikor Ön nyomja a sódert a semmiről, kapom éppen kézhez az új…..
Billy01 2011.02.08 16:59:31
@piefke:

Tudtam, hogy itt is megjelennek a nyilasok! Hehe.
Érdekes volt a tegnapelőtti nap: Orbán Strasbourgban, Schmitt Pozsonyban… És tulajdonképpen mindketten ugyanazt művelték: az itthoni politikai megosztottságot akarták „exportálni”. Azt a politikai megosztottságot, amely csak külső megjelenési formája egy sokkal…..
Billy01 2011.01.21 11:44:51
@dögölj meg:

Csak szólok előre, jó előre, hogy kaptatok most 8 évet. :)
Az egyéves fülke évfordulóig , ami nincs messze, már nem sok minden látszik érlelődni. Tehát kimondhatjuk , hogy az előző 1 évben ku..ra nem történt semmi érdemleges. A zemberek ugyanolyan nyomorba vannak, sőt még nagyobb nyomorban, mint a választás előtt. Érdemi intézkedés a pálinkafőzés szabadságát leszámítva nem történt. A benzinár az egekben, a törlesztők az egekben, a kamatkülönbözetek a duplájukra nőttek. De ami legrosszabb, még egy rohadt tervetek sincs, ami világos lenne és nem feltételezéseken alapulna.

Tehát maradt 7 év.
Hogy telik az idő! :)
ProgBlog Bontott anyagból… 2011.01.19 18:11:00
Nos, itt az ideje, hogy elkezdjük felépíteni azt az új, demokratikus Magyarországot, amelyről úgy hittük: már 20 éve épül. Tévedtünk – és hogy mennyire, azt miniszterelnökünk ma elhangzott szavai igazolják.Ma világossá vált, hogy Orbán Viktor egy párhuzamos valóságban…..
 Ez a poszt nem azzal a céllal íródott, hogy párhuzamot vonjon a mai Magyarország kormánya és az egykori német náci rezsim között – ez egy erőltetett, ízléstelen és nem valóságos „párhuzam” lenne. A poszt célja az, hogy megmutassa, miképpen reagálnak a…..
Billy01 2011.01.08 12:19:58
Nem tudom miért kell ezzel a dologgal úgy bánni, mint egy fürdős kurva.
Ez a felcsúti gyökér egy nyilaskeresztes eszméket felvett, azokkal operáló, a múltba révedező valaki.- Egy fasiszta.
Csak most már nem beszélnek zsidó és cigány üldözésről, csak a fű alatt. Nincsenek napirenden zsidó törvények és fegyvergyártásról sincs szó, persze itt nem is nagyon lehet, bár... láttunk már...:)
Ami ezen kívül van az mindenben egyeezik Szálasi eszméivel. Valszeg az ember gondosan áttanulmányozta Szálasi cél és követelések "művét", ami egy pszichopata műve. Szálasi Azért is volt elmebeteg , mert a diktátorok közül talán egyedüli volt, aki a vég eljövetelekor nem szökött meg, vagy nem lőtte főbe magát, hanem büszkén vállalata a kötél általi halált.

Na ennek a jóembernek a száját főleg két szó hagyja el sűrűn ha beszédet mond. Ez pedig az erős és az új. Vagyis mindennek erősnek kell lennie és valami újnak, másnak. De hogy milyennek arról fogalma sincs, neki sem, nemhogy másnak.
Ezzel a hülyére vétellel hosszabítja meg újra és újra népszerűségét. De közben , valójában nem csinál semmit. A sok hűhó, a sok változtatás végső eredője, ha jól megnézzük a nullához konvergál. Vagyis sok minden történik, de a végeredmény a nagy semmi, a helyben topogás, ami persze a népet illeti, ők persze közben gazdagodnak. És így jutunk el 4 év múlva ahhoz, hogy a zemberek megunják a dolgot oszt egy kicsivel többen szavaznak az mszp-re.
Ez a poszt a Nemzeti Színház új igazgatójának tervezett kinevezése kapcsán polemizál el pozíció és teljesítmény honi kapcsolatáról - és ennek következményeiről…A Nemzeti Színház körül mindig is furcsa dolgok történnek, ha Fidesz-kormány van épp hatalmon. Talán még…..
ProgBlog Kósa a ködben 2010.12.07 11:23:00
"Egy angol fiatalember, aki üldögél a City-beli irodájában, és kólát szürcsölve kinéz az ablakon, és elnézi a ködös angol háztetőket, annak mit fáj az egyébként, hogy ön mondjuk kap-e tizenkettedik havi fizetést vagy sem. Nem számít, mert másból él, nem nézi a magyar…..
Billy01 2010.12.07 17:02:18
@a nagy levin:

Nem kell aggódni, februárra a reformok is meglesznek alkotva, mint a 29 pont, orbánnak ez 3 nap!
Billy01 2010.12.07 17:20:37
@gabriel8:

Nem az eladósodottsággal van a baj, ezt már nagyon sokan mondták!
Akinek még bizonyíték kellett, hogy miféle alakokra bíztuk magunkat áprilisban, az ma megkapta azt: a kormány úgy döntött, hogy azoknak, akik az eddig kötelező magán-nyugdíjpénztárak tagjai akarnak maradni, innentől kezdve az állam nem ad majd nyugdíjat. Hiába dolgozik és…..
Billy01 2010.11.25 08:06:12
Nincs annál rosszabb, mint ha egy politikus a hatalom birtokában elkezdi megvalósítani a benne élő elképzeléseket!Látszólag ostobaság az előző mondat, hiszen – gondoljuk – mi lehet jobb annál, mint ha egy politikusnak vannak elképzelései és azokat meg is valósítja?…..
Kinyilatkoztatás, tévedhetetlenség. Ezek a fogalmak jutnak az eszünkbe, ha az Orbán-kormány tevékenységét és nyilatkozatait vizsgáljuk…Mai hír, hogy a kormány „ítéletet hirdetett” MAL-ügyben: „Akárki volt, te voltál!”-alapon egy kormányhatározat a…..
Billy01 2010.11.08 17:05:21
"Pártegyház"

Szálasi eszmék alapja: Nacionalizmus, szocializmus, kereszténység.

Végre Ungvári Rudolf kimondta, hogy itt bizony nyilasokkal állunk szemben. Egy haldokló pedig orbánt nyilvánosan a klubrádióban antiszemita cigánynak nevezte.(lekeverés előtt)
Persze nem tudom miért kell lekeverni.
Azért haladunk. :)

89-ben igértek itt fűt-fát a népnek, rengeteg telefont, autót, lakást, házat és legfőképp nyugati létet. Mindenki azt hitte, hogy itt egy két és és nyugat lesz. Unió, Nato stb.
Ez a nyugati lét ez csak nem akart összejönni mindenkinek, csak keveseknek. nem volt segítség sem persze sehonnan, vagy ha volt is nem eget verő. Csak nem jöttek azok a nyugati bérek. Jött helyette a kölcsönfelvételből fedezett jobb lét.
Amikor jött az öszödi beszéd, az emberek nem akarták elhinni, hogy nincs még nyugat, de már ennél is lejjebb kell adnunk. Pedig amikor rendszer váltás volt azt sejtették, hogy szavazzuk meg, mert "nyugat" lesz.
És akkor erre még rájött a vválság, amiről itt az emberek nem is hallottak még. Hogy az mér van, miért és kik csinálják. Mert nyugatabbra azért voltak és persze vannak válságok, recessziók amikből nem egyszer kilábaltak és tudják, hogy ehhez nem a fasizmus a kivezető út. És azt is tudják, hogy válság után még nagyobb felemelkedés következik, mint annak előtte.
Nem így nálunk.
Elég sokáig megmentettek minket a fasizmustól és a nyilas eszméktől, annyira sokáig, hogy már észre sem vesszük, csak azt mondjuk, "áh dehogyis, csak..."
Azt meg pláne nem vesszük észre, hogy a nyilas párt változékony. Változtatnak azok minden jelképet, elhallgatnak elemeket a nyilas ideológiából.

A lényeg azonban, hogy ez a világválság végleg elvitte a nép demokráciába vetett hitét. Nálunk ennyi is elég volt.
És a környező országokban? Ott sehol nem volt nagy divatja a fasizmusnak, Szálasinak, Gömbösnek, Horthynak. Leginkább mi voltunk a fasiszták csatlósai!

Az emberek már nem bíznak a demokráciában sem. Mitől? Mit hozott?