Regisztráció Blogot indítok
Adatok
danaman

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A második Filmelemzők Oscar nevezőinek listája   Joker5 - Zombik tava (1)     Sparrow - Gorilla bácsi     SPOILERfilm - Náci zombik       xx18Rolandxx - Love Hine Again     Uccse - Gyönyörű lányok click4mychannel…..
danaman 2011.07.16 12:51:14
Több hírt is közlünk ebben a bejegyzésben, mert mostanában eléggé megszaporodtak a publikálni való infók. Először is a Vox-magazin júliusi számát szeretnénk reklámozni, amihez most bárki teljesen ingyen hozzájuthat, legalábbis a digitális formájához. Részletek itt! Noha…..
danaman 2011.07.16 12:50:01
Alul van még egy hosszabb írás is. A blog e-mail címe újra aktív, de a leveleket a freemail törölte így nem olvastam el őket. Persze ez is az én hibám, ezért is bocsánat. Illetve még valami amit a videóból és az írásból is kihagytam. Miért nem zártam be a blogot? A…..
Ezt a filmet már sokan ajánlották, és nem véletlenül. Alapjába véve talán nem is lenne annyira szörnyű, de a rengeteg röhejes ötletnek hála a készítőknek még azt is sikerült elrontani, ami egyébként nem lett volna totális csőd. Jó szórakozást!..
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
danaman 2011.02.13 13:50:16