Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xxslashxx

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudta hogy mit csináljon nem tudta hogy kihez menjen hisz senki nem tud róluk. felöltözött megfogta a kocsikulcsot és kiszaladt a házból.Nem tudta, hogy hova megy csak ment előre még a telóját is kikapcsolta. Nem akart senkivel sem beszélni.Megált egy parkba. A gyerekes anyák…..
xxslashxx 2011.06.22 07:35:34
 Kerestem ezt azt a neten és erre akadtam rá! Én 1-2-őt nem is értek de gondoltam felteszem hogy ti is elolvassátok!1.- Miért nem feleltek meg a Kaulitz ikrek sosem az iskolában?- Mert mindig kiradírozták a füzetüket, valahányszor a tanító letörölte a táblát.2.Kaulitz ikrek…..
 Kinyomta.- Mi a baj?- Bill szemébe aggodalom volt! Oda ment és átkarolta bátyát.- El akarják venni a picit tőlem de én nem fogom ezt csak úgy kagyni!Vacsora után Alicet ágyba tették, Tom vele maradt még. Még belegondolnia is rossz volt abba mi lenne ha elvennék tőle a picit.…..
xxslashxx 2011.03.31 16:48:52
 Bármenyire is volt részeg és szerette volna elmondani Tomnak hogy mi volt nem akarta elárulni barátya titkát.Aznap este elég feszült volt a hangulatuk.Bill nagyon vágyott Tom közelségére Tom viszont megsértödött.-Tom, most tényleg? Csak ezért?- Nem, nem csak azért!- Leült a…..
xxslashxx 2011.03.11 13:56:41
 Finoman tette be az ágyba. Vissza szaladt Tom mellé, bebúj és egyből álomba merült.Másnap reggel mire kinyitotta a szemét Tom már fenn volt és öltözködött.- Milyen korán fenn vagy!- Fél 7 van! A pici meg már sír!- Majd én megyek!- Bill felkelt és 1szál boxebe lement a…..
xxslashxx 2011.02.06 09:24:46
 Miután elmentek Tom elment megfürödni Bill meg megfürdette a picit. Mire ő is ágyba került már nagyon késő volt.Kedve lett volna átmenni egy kicsit Tomhoz de a lábai nem akartak megmozdulni. Túl sok dolog történt ma.Kethirinnel kezdődött és Alicel, de nem bánta. Lehet hogy…..
 - Szia édesem! Nagyon hiányoztál!- Sss! Elaludt!Bill betette a picit a kocsiba és átölelte bátyát.- Te is hiányoztál!Tom egy hirtelen mozdulattal hátra tolta öcsét és ő is lépet egyet.- Ne haragudj, kicsim, hogy ezt mondom de nagyon büdös vagy!- Persze! Kösz! Beszart a…..
Tom ölbekapta és felvitte a szobába, mellébújt és úgy aludtak.Reggel mikor felébredt Bill már nem volt mellette. Gyors felkapott 1 boxert és leszaladt.- Bill fenn vagy? Hahó, Bill.-Itt vagyok benn a konyhában. Vendégeink vannak.Tom bement és nagyon meglepődött.- Anja, ...Katya, ...…..
Hello kedves olvasóim! Nos, meghoztam a novellát amit a múltkori bejegyzésben említettem. Aki olvasta az "Egy valóra vált álom" című régi blogomat, az ismeri már ezt a novellát,  mivel oda is kiraktam, de az legalább már egy éve volt. Most kicsit feljavítgattam,…..
Tom egyből felszaladt Billhez és ledöbent a látványtól!Bill ott üott ült az ágyon meztelenül! Szemeiből patagzott a könny.Egy plüsst ölelgetett!Habozás nélkün odament hozzá és átölelte!-Tudom hogy hiányzik, de kérlek ne sírj!-Mit tettünk.-Megcsókóltuk egymást.-Mit tetünk…..
Hello Mindenki! Nos, még mindíg írogatom azt a projectet, viszont addig is kirakom nektek az egyik dalszövegemet, ami az egyik kedvencem. Igazi Erika Ino szerzemény :D És igen, én dalszövegeket is írok :) Remélem tetszik. :) Jól becsüljétek meg, eddig még sehova nem raktam fel…..
Nos mint azt ti is észrevehettétek, már van netem :D (hurrá annak hogy mindent ki tudok könyörögni aputól) Nos, a rész még mindíg késik, mert most egy másik projecten dolgozom, de ígérem, igyekszem hamar befejezni és megírni a várva várt részt :) Na most pár szó arról, hogy…..
Sziasztok. Itt az újjabb rész. És köszönöm a komikat is. ^^ Gondolom nem kell írnom, hogy aki nem olvasta el az előző részeket, az tegye meg most! ;) Úgy érteni fogod a történetet. xD Szóval a negyedik rész:   Tom arra ébredt fel, hogy csöngetnek. Azonnal…..
xxslashxx 2010.09.07 13:28:12
 1988 december 31. Mindenki boldog végre vége van az NDK-nak! Simone Kaulitz a fiatal gyönyörű nő házaságban él férja kamion sofőr ritkán jön haza de kivételesen Márciusig szabin volt! Mostanában egyre többet veszekednek! Simone már a váláson is gondolkodott! Nem olyan…..
Sziasztok. Gondoltam hogy megírom a történetem második részét is, mert úgy sokkal érdekesebb és izgalmasabb lesz, és akkor el tudjátok majd dönteni hogy szeretnétek-e folytatást vagy nem. :) Szóljatok ha szeretnétek. ;D De ha nem vagytok regisztrálva ide, és szeretnétek írni hogy…..
xxslashxx 2010.08.19 13:49:40
 Itt is van a folytatás! Máskor nem írom a végére hogy vége csak ha tényleg vége!Miután Tom beállt a garázsba Bill akkror vette észre hogy mit is müvelnek! Kicsit elpirult! Most testvérek? Vagy csak mindenkinek azt mondják?-Tom? Mi tényleg testvérek vagyunk?-Igen! Miért?…..
 Bill balesete óta 4 nap telt el!Tom minden nap bement hozzá de csak az ablakból nézte őt ahogy anyával beszélMilyen jó lett volna ha együtt mentek volna el abba a bolt ba! Senkinek sem tünt volna fel hisz ikrek! Nagyon bánta, emésztette őt a lelkiismerete!Csak úgy mint ő…..
 Ma van Augusztus 16 Hétfő! 31 -én leszek 5 éves Tokio Hoteles! Büszke vagyok magamra! Szeptemberbe kezdődik a suli de nekem most 23 án pótvizsgám lesz! Tesiből meghúztak! Elég gáz de az egész osztályt meghúzták! Bírom a tesitanárt de remélem hogy ne húz meg! Azért tud…..
 Itt is van a következő rész!Anders lába a öldbegyökerezet! Tisztába volt a dologgal! De azért annyira nem! furcsán érezte magát 2legjobb barátja ott smárolnak elötte!zavarába csak ennyit mondot: -Figyeljetek én most elmentem, ti meg menjetek be!Elköszöntek egymástól.Bill…..
xxslashxx 2010.08.13 13:58:54
 Itt is van a következö rész! Szàjuk lassan össze ért Tom àtkarolta lassan de egyiköjük se értette hirtelen hogy most mi is történik mind a kettenezt akartàk de nem tudtàk hogy mi lesz most. Szàjuk ahogy összeért, és àtölelték egymàst ahogy Tom érezte Bill hideg…..
xxslashxx 2010.07.30 14:03:10