Regisztráció Blogot indítok
Adatok
htonyo

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt írja a 21/1998. (XII. 21.) HM rendelet a magyar katonai felségjelről: "12. § (1) A felségjel egyenlőszárú, fehér szegéllyel keretezett háromszög, amelynek magassága a háromszög alapjának kétszerese. A befogók mentén piros és fehér sáv húzódik, amelyek szélessége az alap egyhatod része. A…..
Az ember lépten-nyomon beleakad mindenféle extrém hü… érdekességbe a luxus világában, de azért azt még mi sem nagyon gondoltuk volna, hogy egyszer egy tankról fogunk írni a Gazdagisztánon. Pedig most eljött a pillanat...
Napi ázsiai pasi Szató Takeru 2016.07.14 08:30:00
Napi főpasink Szató Takeru (Takeru Sato) 27 éves japán színész, akit talán az olvasók is ismerhetnek a nagy sikerű Ruróni Kensin című manga filmváltozatából. A hipnotikus tekintetű, szépséges Takeru mindenkit elvarázsolt a szerepben, különösen ha hozzátesszük, hogy maga…..
Bármerre indulunk is autóval, motorral, vagy akár gyalogosként, előbb-utóbb szinte biztosan furcsa, megmagyarázhatatlan forgalmi helyzetre bukkanunk. A Kresz Klub videójában - amelyet Pető Attila KRESZ-oktató készített – a világ talán leghülyébb közlekedési lámpáját…..
Mandiner blog Mi a baj a Jobbikkal? 2015.02.19 07:01:00
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztőjének írása. Párját ritkító mutatványnak lehetnek szemlélői azok, akiket érdekelnek a magyar belpolitika fejleményei. Miután a Fidesz egyetlen évben három országos választáson meggyőző fölénnyel győzött (az…..
htonyo 2015.03.06 09:31:44
@cönde: Ami késik, jön! Mint én is a válasszal, mert nem vagyok világhálón nap, mint nap. Tehát, s persze ez általánosságban is igaz, a világhálón megtalálhatóak sokáig a hírek, csak keresgélni köll. Csak a böngészőjének erre szolgáló keresőjébe köll beírni és ki is adja, ha még nem töröltette egy "toleráns" valaki.
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Tisztelt Munkahelyi Terror jog!   Tanácsaitokra lenne szükségem a következő…..
htonyo 2014.10.13 09:57:05
@monddazigazatmar: De, az az írástudó sem tudja, hogy mi a különbség a benne, vagy a bele fogalma között! Jó átírás volt, nem lett sokkal értelmezhetőbb, a zavaró helytelen írás miatt.
htonyo 2014.10.13 10:05:15
@csentecsa: Azért nem léppnek föl erélyesebben az efféle foglalkoztatók ellen, mert akkor, nem lenne aki visszaosszon a "politikusainknak", akár ellenzéki, akár kormánypárti. Vajh, miért is viháncolhatnak a fogatozó testvérek, a CBA-val??? Mert lépten nyomon, együtt vigyorognak (meg még néhányan) kiskanásszal, aki nem véletlenül tudja kistafírozni minden ivadékát, az asszonyát, stb....!
htonyo 2014.10.13 10:09:22
@polyvinyl: Ez így igaz. Az már csak hab a tortán, hogy nyögdíja sem lesz, mert jogosultságot sem tud szerezni, majd eltartják valamiféle segélyen, élete végéig. Igaz, a gyerekei is, csak efféle mintát látnak tőle, tehát, biztosítva van a következő rabszolga generáció, avagy, a következő megélhetési bűnözök hada.
Szíriai gyerekkatonák kiképzése A koszovói közvéleményt feldúlta, amikor a köztévén beszámoltak arról, hogy egy férfi ezelőtt két hónappal a felesége tudta nélkül ment el 8 éves fiukkal Szíriába harcolni. Az esetről a fiú édesanyja, Pranvera Abazi számolt be a…..
htonyo 2014.08.30 08:22:22
@borzimorzi: A kurdok, nem harapnak ki egyetlen országból sem, ahonnan esetleg kiválnak. Ugyanis, még a XX. század elején, a Kurd Államot ötfelé szakították a környező országok, ekként mindenütt etnikai kisebbséggé váltak, s azóta is, kisebb nagyobb áldozatok árán, de újraegyesülési szándékuk él. Az más kérdés, hogy különböző többségi államok, a másik területén élő kurdokat támogatják azért, hogy ott fokozzák a feszültséget, míg a saját területükön élőket, módszeresen korlátozzák, vagy irtják. S ez alól, Törökország sem kivétel.
htonyo 2014.08.30 08:29:04
@geriszab: Csak a muzulmán vallás ilyen egyértelmű? Ha kicsit is bogarássza valaki a Korán sorait, hamarosan rá köll ébrednie, hogy alapjaiban semmi különbség a Talmud soraihoz képest! Más kérdés, hogy mindkettő egymás kiirtását is élre helyezi, nem csak a többi hitvilág követőit.
htonyo 2014.08.30 08:42:49
@mrZ: Nem is az a baj, hogy dönt-e valaki saját sorsáról. Baj az, hogy nem várja meg, hogy ivadéka is, döntésképessé váljék! Menjen, haljon meg hitéért, s bizza rá mindenkire, hogy hasonlóképp cselekszik-e! Vallások léteztek, léteznek, ahol önfeláldozóak a hívők, különféle cselekményeik vonalán. Amikor azonban tűzzel-vassal terjesztik a vallás dogmáit, máris hatalmas baj van! Bármelyik vallásról legyen is szó!
Folytatván egy régebben megkezdett rovatot, ezúttal a sokak által meg nem értett Fehér Anettel foglalkozom... Akárcsak az egyik bulvárlap, én is azt kérdezem: mi lett vele??? Nos, remélem, a kérdés feltevése nem sértő a hölgyre nézve, és abban is bízom, hogy az "anettezés"…..
Kedves mélykeresztény családszakértők, elmentek ti bizony a halál retkes faszára! Hogy miért? Na, figyeljetek! Gyakori téma ugye, hogy az európai demográfiai folyamatok kedvezőtlenek, öregszik a kontinens blablabla, és Magyarország ebben az értelemben Európa egyik éllovasának számít. Éppen ezért…..
htonyo 2014.07.31 10:48:58
@egybarat: Persze, azért nem ártana a pedagógusd feleségtől időnként kérdezni a helyesírásra vonatkozóan!
Jobbegyenes Hazatért egy katona 2014.06.27 15:17:08
Még májusban jelent meg a hír, hogy a budapesti Várkert Bazárnál tizenkét katona földi maradványai kerültek elő a felújítási munkálatok során. A megtalált személyes felszerelési és egyéb tárgyakból hamar nyilvánvalóvá vált, hogy a második világháborúban elesett német…..
Már senki nem emlékezett, hogy mikor is kezdték a 4-es metró építését, de most megtalálták az alapkövet egy római kori sírban. Szenzációs régészeti leletre bukkantak a Gellért téren egy szelektív konténer mellett. Régészeknek ezen a helyen sikerült lokalizálniuk a 4-es…..
htonyo 2014.06.28 12:40:07
@tobias2: Föltétlenül. Sőt, nemes penészgomba termesztésére lesz alkalmas, hogy a tokaji boroknak legyen némi avitt hatása is, nehogy má azt gondolják, hogy kiskanász alkotta. Elvégre, neki köszönhető az is, hogy történészek foglalkozhatnak vele, mint ősi termékünkkel.