Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SoltBrain

127 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bircahang Soros adta, Soros elvette 2024.04.18 12:12:00
Talpramagyarék legnagyobb vesztese a Momentum párt, ezt igazolja már minden felmerés. Szerintem ezt érdemes mindenképpen elismerni Talpramagyar Péternek, ez valós teljesítmény. Nélküle meglett volna 1 EP-mandátumnyija a momentumosoknak. Most nem lesz. Vége van az egész bagázsnak. Én már a…..
SoltBrain 2024.04.18 17:12:12
@Serény Vélemény: a Fidesz is felemeli az Antikrisztust, nemcsak a Soros-hálózat...
bircahang Ilyen Európa 2024.04.17 12:12:00
A magyar kiskurva celebek "összeházasodtak". Önmagában ez még semmi, ma már alapjog nyugaton akár vécékefével is "házasodni". De amit a cikk se mer leírni: már gyerekük is van, vettek maguknak. Friss nyugati celebdivat: az emberkereskedelem. Húsvétre nyuszi, aztán megdöglik. Majd…..
SoltBrain 2024.04.18 07:48:53
@Gery87: a liberálisnál nincs gyerek, a muzulmánnál nagyon is sok van.

Amúgy volt már párkapcsolati/családonbelüli erőszak a homoknál is, nehogy azt hidd, hogy ők különbek bármivel is, mint a heterók.
bircahang Ballib pánik 2024.04.15 06:06:00
Lassan becsenget a valóság: a ballibek kezdik észre venni mi zajlik. A két fő áldozat pánikol. A Momentum öngyilkos hangulatban, de a kétfarkú ballibbantak is gyászban vannak. A legviccesebb: azok a ballib megmondóemberek, akik értik mi van, jelenleg árulóknak számítanak, hiszen nem…..
Április 1-től legális a drog Németországban. Tulajdonképpen ez jó hír, 2 szempontból is. Egyrészt leleplezi magát ismét a liberális demokrácia: a hatalom öli saját lakosságát, kiszolgálva a drogkartelleket. Másrészt: tovább hülyíti és ritkítja az eleve idióta libbant németeket. Kevesebb…..
SoltBrain 2024.04.08 19:10:23
@GyMasa: pontosan milyen ámokfutása volt Zachernek a Covid alatt? Miről maradtam le?
A Drága Elza! cselekménye 1942-ben játszódik a mai Ukrajna területén a keleti fronton. Lombos honvéd (Makray Gábor), hazájához hű katona hiába várja, hogy viszont láthassa feleségét, ugyanis sosem kap lehetőséget a hazajutásra. Ekkor még nem is sejti, hogy az igazi pokoljárás csak ezután vár rá.....
Életem egyik látszólag tragikus eleme: csupa olyan anyagilag profitáló dologban vagyok jó, amit viszont valamilyen magasabb elvi ok miatt nem akarok csinálni. Amit viszont csinálni akarok, abban vagy nem vagyok jó, vagy az anyagilag nem hoz profitot. A probléma súlyos. Hiába is próbálja bárki is…..
bircahang Mire szabad költeni? 2024.01.23 06:06:00
Mire szabad költeni közpénzt? Az Ateista Társaság szerint arra, ami a többség igénye. Gyerekes elképzelés. Ha tényleg csak arra mehetne közpénz, ami a többség igénye, akkor nagyon kevés dologra menne közpénz. Pl. nem mehetne a színházakra, könyvtárakra, hiszen a lakosság nagyobb része…..
SoltBrain 2024.01.23 08:48:26
@cvsvrs:
"abból leginkább csak az anarchia következik, mert zsidók írták"

Mire gondoltál? Nem egészen értem az okfejtést
Xander Cage-t (Vin Diesel) nem hétköznapi feladattal bízza meg Gibbons ügynök (Samuel L. Jackson). Egy szupertitkos eszközt kell visszaszereznie a CIA megbizásából, amellyel műholdakat lehet letériteni a pályájukról, amik később a Földre érkezve felrobbannak. Ez az eszköz nem kerülhet rossz kezekbe,…..
bircahang Jószomszédság 2024.01.19 06:06:00
A ballib szomszédságpolitika röviden: nem szabad kiállni magunkért, mert a múlt elmúlt, s csak a hülyék néznek hátrafelé, ha viszont a szomszédban "populista" a kormányzat, akkor kötelesek vagyunk hadüzenetet hirdetni. Most, hogy Magyarország viszonya a 7 szomszédja közül 6-tal…..
bircahang Ballib revizionisták 2024.01.15 12:12:00
Viccesek ezek a ballib megmondóemberek: egyedül Trianont fogadják el lelkesen, míg Ukrajna esetében foggal-körömmel küzdenek a teljes revizióért, itt a "mindent vissza!" az alapelvük...
A celebkedés felsőfoka: celebkedést szidva celebkedni. Ez olyan mélypont, amihez képest még a szabványos celebkedés is magaskultúra. Puzsértől idézet: "Virslizés, lencsézés, fingás, petárdázás, rémült állat riogatás, babonáskodás, fogadkozás, szerpentin-konfetti széthajigálás, műanyag…..
SoltBrain 2024.01.04 14:30:30
Az idő ismét szalad, a megváltoztathatalan ballib elvek megint változtak, így kénytelenek vagyunk kiadni a Rövid ballib értelmező szótár új, 2024-re optimalizált, immár 7. kiadását. Helyhiány okából ismét csak a legfontosabb szócikkeket közöljük: A Abortusz - alapvető emberi jog, aki…..
bircahang Valós életszínvonal 2023.12.25 06:06:00
Az ilyen cikkekre a tipikus ballib reakció: "hamis adat", "én 90 ezerért dolgozom napi 12 órában", s "bele van számolva Mészáros húsztrilliós bére is". Persze lehet valós kritika is: az, hogy az többen vannak, akik az átlag alatt keresnek, mint akik felette. Ez tény, de ez mindenhol a világon…..
Magyarország nem igazán fontos az USA-nak, ez az ügy következtetése. Csak ez magyarázhatja azt, hogy senki se szólt az amerikai nagykövetnek: az antiszemita kártya a legbiztosabb mód egy ügy nevetségessé tételére. Különösen akkor, amikor nincs is zsidó kapcsolat az egészben. Szerintem ez jó…..
Meg vagyok elégedve a hazai rock és metál felhozatallal. Bár sokan leszólják a hazai dolgokat, zenei téren nem érzem, hogy rosszabbat alkotnánk, mint a külföldiek. A mai alkalommal bemutatok nektek egy 2011-ben alapított zalaegerszegi szimfónikus metál bandát, akik eddig négy albummal gazdagították…..
bircahang A művészet szabadsága 2023.11.09 06:06:00
A művészet szabadsága álságos érv, hiszen nincs egyetlen dolog se, mely speciális jogokkal bírna a szabadság terén. A ballib álláspont még inkább álságos: dichotómiát állítanak a szabadság és a tiltás, a cenzúra közé. Miközben ők üvöltenének a leghangosabban, ha valami számukra elfogadhatatlan…..
bircahang Bolgár önfeladás 2023.10.31 06:06:00
Az 500 évnyi török uralom sajnálatos következménye Bulgáriában az önbecsülés hiánya. Az erőszakos, ellenséges, idegen uralom megtanította az embereket: jobb csendben maradni, nem hőzöngeni, mert baj lesz belőle. Önmagában persze természetes viselkedés, minden közösség alapértéke az önvédelem,…..
bircahang A két zsidó archetípus 2023.10.26 12:12:00
Az újabb izraeli-palesztín háború kapcsán megint megjelent a két zsidó szélsőség. Az átlagmagyarnak meglepetés, hogy két szélsőség van, mert ő csak egyet szokott ismerni: a mindenhol nácikat látó zsidó szélsőségest, aki szerint Izraelnek joga van mindenre, míg mindenki másnak meg semmire. Hiszen…..
Nagyon gyakori tévhit, hogy ha az ember valamikben hisz, akkor azt hiszi, hogy ezek együtt vannak, egyfajta "csomagban". Különösen így van, ha a csomag része valamilyen politikai-ideológiai álláspont is. Van is erre egy magyar közmondás "aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet". Pedig de,…..
bircahang Panaszkodnak a fiatalok 2023.10.22 06:06:00
Nagy szerencsém volt kamaszkoromban, hogy gyakorlatilag mindenki lúzernek tekintett (bár ez a szó akkor még nem is létezett), így sikerült fájdalommentesen megspórolnom az alkalmazkodás kényszerét, azaz képes voltam a dolgokat bizonyos távolságból nézni. A legelső élményem az, amiről egy…..
bircahang Reichsführer 2023.10.11 06:06:00
Az ultraliberális Reicher akkora "keresztény", hogy az alapokat se érti: Hatalmas "leleplezése" a népszámlásról: a statisztika szerint az országban 2887 ezer katolikus van, miközben csak 2644 ezer a római katolikus és 165 ezer a görögkatolikus! A különbözet 78 ezer, íme Zorbán…..
Baromira megtévesztő cím ez, teljesen abszurd. Aki nem néz utána, az teljes tévedésben marad. Megkérdezem: a Székelyföld Románia Székelyföldje ezek szerint? Nem Magyarországé? A térség - Dél-Kaukázus - története lényegében az, hogy ez 3 regiomális hatalom határvidéke volt…..
Meglehetősen különcnek számítottam a zenei ízlésemmel, amikor tizennégy éves koromban mulatóst hallgattam, egész pontosan az MC Hawer és Tekknőt. Míg mások rockot, rapet, vagy divatos popzenét hallgattak, én akkor álltam rá a mulatósra, mert nem követtem a trendeket. Évekkel később persze én is…..
SoltBrain Blog Szlovén sörök 2023.09.23 22:25:14
Aki magát sörszakértőnek érzi - vagy csak szimplán rendszeres alkoholfogyasztó -, annál az alapműveltség részének számít a kézműves sörök ismerete. Magyarországon sokan szeretik a szlávok söreit, például amit csehek, szlovákok főznek, de a szlovén sörök még nem kerültek be a köztudatba. Az egyik…..