Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CSHK

5 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
November óta tízezrek nézték meg az ausztrál Man Up kezdeményezés egyik videóját, amely arra hívja fel a figyelmet, hogy ideje leszámolni a régi tévhitekkel – különösen, ha a férfiakról van szó. A Man Up kampány akkor jött létre, amikor egy kutatási eredménynek köszönhetően fény derült arra, hogy…..
A szürke ötven árnyalata igazi megosztó könyv – sokan imádják, sokan utálják, éppen úgy, mint az első részből készített filmet. Valentin nap előtt, február 9-én pedig megérkezik a mozikba a második rész, A sötét ötven árnyalata. Lehet szeretni, vagy éppen nem szeretni, de tagadhatatlan, hogy a…..
Az ünnepek elmúltával sokan tanácstalanul szemléljük a mérleg kijelzőjét, azon keseregve, hogyan szedhettünk fel ennyit, ilyen rövid idő alatt. Karácsonykor szinte természetes, hogy sokkal többet eszünk, mint más napokon. Többféle ételt készítünk, új recepteket próbálunk ki, így a megszokott ízek…..
A futásról sokaknak az iskolai testnevelésórák végtelennek tűnő, monoton körei jutnak eszükbe. Egy új kutatás eredményei azonban megadhatják az utolsó lökést, hogy leküzdjük minden ellenérzésünket, és felkapjuk a futócipőt. Azoknak pedig, akik rendszeresen róják a kilométereket, jó hírünk…..
Az újév első néhány napja az újévi fogadalmak legnagyobb próbatétele. Az utolsó megmaradt szaloncukrokat majszolgatva szentül elhatározzuk, hogy jövőre másként lesz. Ellenállunk az édességnek, lefogyunk, leszokunk a dohányzásról, elkezdünk sportolni… Az ünnepek elmúltával…..
Ha valamire ráírják, hogy valamitől mentes, rendszerint örülünk. Mert a -mentesség azt sugallja, hogy nélküle jobban járunk. Talán azt is, hogy eddig rutinszerűen rosszul jártunk. Amikor először olvasol egy hirdetésben ecetmentes parfümről, feltételezed, hogy ez jó dolog…..
CSHK 2014.09.24 22:10:10
@liebend: az érvelés nekem valahogy természetes volt, mert minden gyermektelen/gyermeket nem akaró kénytelen betonkemény érvrendszert felépíteni - tulajdonképpen önvédelemből; én a cikkben is csak ezt láttam visszaköszönni.
az individualista társadalmas gondolatod GOLD, soha tudtam volna ilyen tisztán-pontosan megfogalmazni! most megláttam egy olyan oldalról, hogy egy intelligens, gondolkodó embernek (aki nem véresszájú "ősanya"), miért szomorú látnia ezt tendenciát.
frankón visszaadta a hitemet az emberiségben és a "kommentelés értelmes és értékes gondolatok cseréje is lehet" korábbi eszmémben, és ez nagyon jó.
CSHK 2014.09.24 22:19:57
@MAti: elindítasz engem egy ilyen láncon? hogy mik a válaszok ezekre a kérdésekre?
akár a tiéden is, ha nem személyes! nagyon kíváncsi vagyok, mert úgy érzem, én az utóbbi időben rosszabbul látok "egységben".
köszi előre is!
Hello I Am Online Visszatérés 2010.11.22 11:16:00
Igen, tényleg eltűntem egy kis időre, ez tény. Ha a blog olyan, mint a cápa (ha nem mozog, meghal), akkor ez talán már csak egy csontváz. Bocsánat, porcváz. De talán sikerül egy kicsit kiengesztelnem mindenkit egy olyan visszatérővel, akit talán még nálam is jobban hiányoltatok:…..
Hát szóval lett új országimázs filmünk. Nem akarok gonosz lenni, hiszen bennem is azért magyar szív dobog (vannak még ilyen szóvirágaim). Amikor a barátnőm megnézte, ezt mondta: "Engem leginkább a montreal-i image filmre emlékeztet. Amikor azt megnéztem, azt éreztem,…..
Hello I Am Online Karácsonyi Like 2010.12.23 14:32:00
Az előző post kicsit gonoszra sikerült, hogy lássátok, valójában milyen kedves emberke vagyok is én, összegyűjtöttem nektek pár szuper karácsonyi online kampányt. Ezúton szeretnék mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánni a legszebb ajándékkal: a…..
Hello I Am Online 2 in 1 rádió 2010.08.25 15:29:00
Nem szoktam offline kampányokról írni, de ez most kivétel. Valami igazán ötletes dologra bukkantam a szomszédságban. A romániai Magic FM rádióadó egy nagyon ütős kis kampánnyal állt elő. Az ötlet lényege az, hogy a rádióadás alatt a zenéhez egy olyan frekvenciát kevernek, ami…..
”Ő azt mondta, hogy csak játszottak, nem is szereti és azonnal szakít vele. Meggyőzött. Adtam neki még egy esélyt” - A lány véletlenül megtalálja pasija intim levelezését, amit egy másik lánnyal folytatott. Először megadja neki az esélyt, hogy visszavonulót fújjon,…..
CSHK 2010.07.22 16:24:15
@az igazi Sipi: nem, dehogy :) csak furcsállom az újabb és újabb ódákat a férfi kamaszkorhoz. tudom, hogy a barátság fontos, de hogy valaki ilyen hévvel hangoztassa, hogy a legjobb haverja mennyire fontosabb neki a nőjénél... ez már nem megy be a hajam alá.
CSHK 2010.07.22 16:29:59
@inci-finci: egyedül maradni szomorú dolog. a haver nem lehet fontosabb minden csajnál, mert a havernak te sem leszel fontosabb minden csajnál. szóltam és uff :):):)
”Vonakodva mertem csak vele menni az utcán, mert szörnyen nevetségesen mutattunk egymás mellett” - Adott egy nagyon magas fiú, egy alacsonyabb csaj és egy forró délután szájból-szájba vándorló rágógumi. Kell-e több egy jó kis kötetlen hancúrozáshoz? De mi van akkor,…..
„Azt éreztem, most vagy a pasit aprítom fel a szeletelő késsel, vagy csinálja meg a vacsoráját, ha annyira akarja” – Levélírónk végre fellélegezhet, mert a foci vébé tegnap lecsengett, mégis nagy átéléssel emlékszik vissza a megvonás napjaira. Bármit is tett…..