Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DonRice

18 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az AdMob mobil hirdetési hálózat 2010 ben megnégyszerezte a forgalmát. Naponta 2 milliárdszor jelennek meg a hálozat hiredtései a különböző iPhone, BlackBerry és Android Appekben és mobil webes keresőkben. Így most egy nap több hirdetés jelenik meg mint 3 éve egy egész…..
Kockahas Zurück! 2011.04.05 17:06:00
Sziasztok! Első körben elnézést szeretnék kérni, hogy ennyi ideig nem írtam. Nagyon sok olyan hirtelen magánéleti dolog történt, ami igen erős kihatással volt rám. Most hogy megint elhatározásra jutottam, hogy edzeni márpedig kell, így újra felszívtam magam és meg nem állok…..
Diszkusszió Bemutatkozás 2010.12.06 15:33:57
Sziasztok!Egy célom van ezzel a bloggal; normálisan vitatkozni olyan aktuális témákról amik befolyásolják a magyar emberek életét. Ha ez épp egy hitelminősítés vagy üzemanyag áremelés, hát legyen! Várom minden kedves olvasom gondolatait és egy dolgot szeretnék kérni:Tiszteld…..
Kockahas Nem olyan egyszerű... 2010.11.07 12:26:00
Sziasztok!Az utóbbi időben elég kevés posztot olvashattatok, ezért elnézéseteket kérjük. Az igazság az, hogy zárthelyiket írtunk, a Csabinak otthon akadt dolga ami nem kétperces folyamat, plusz visszaestem ebbe a retkes náthába, így nem nagyon ment az edzés sem. Most könnyebb hetek…..
Sziasztok!Ma voltam a táplálékkiegészítő boltban, ahonnan venni szoktam az edzésemhez szükséges dolgokat. Hogy őszinte legyek, szeretek bemenni és kérdezni, mert az információcsere rendkívül fontos mindenkinek!A testépítés, edzés nem egy egzakt tudomány, vannak olyan részek és…..
Sziasztok Kedves Izzadó Társaim! A hétfői edzésem kicsit hosszabbra sikeredett mint gondoltam. Átlagosan egy óra 20 percet szoktam edzeni, de ez a mostani két órás volt. Hogy miért is? Mert van egy edzőtársam! :)Az illető egy kedves elsős lányom és kitalálta hogy kemény…..
Kockahas Kardió - Mire jó? 2010.10.10 14:31:00
Sziasztok!Pénteken csak késő este tudtam lemenni kardiózni. Túlságosan sok minden nem történt: azaz 20 perc tekerés, hasazás és lábazás végül 20 perc tekerés. A legjobb a tekerés volt. Azon kívül hogy szakadt rólam a víz egy dologra jó volt:Teljesen kikapcsolt!Elég húzós…..
Kockahas Jaj de jó... 2010.09.21 23:51:00
Sziasztok!Ahogy a cím is mondja, jaj de jó... istentelenül megfáztam. Köhögök mint egy 95 éve bagózó bácsi, teli az orrom és a torkomból alien-ek támadnak. :SSenkinek nem kívánom, mert k.va rossz, hogy nem tudok lemenni edzeni! Igényelem a mozgást, a kellemes fáradtságot és az…..
Kockahas Változások 2010.09.16 12:48:00
Sziasztok!Elkezdtem a héten végre a nagybetűs diétámat és meglepődtem reggel amikor a mérlegre álltam. Hétfő este még 96,9 kg voltam, ma reggel pedig 93,6. Több mint 3 kg ment le rólam! Első körben örültem, aztán rájöttem, hogy ez nem olyan jó.Hogy miért is?Mert ez nem csak…..
DonRice 2010.09.16 13:38:03
Kockahas Új rovatok 2010.09.11 14:25:00
Sziasztok! Sokat agyaltunk Csabival, hogy mivel tudnánk színesíteni a  Blogot. Aztán szó szót követett és a monotonitás elkerülése végett két rovattal rukkolunk elő.Név szerint a következők lesznek:Atomcsávó rovatKockahas TanszékEgyenlőre csak ennyit szeretnénk…..
Kockahas Mi is van most? 2010.08.16 18:58:00
Sziasztok!A tisztánlátás miatt és ahogy Csabi is leírta: az edzésterveink és az étrendünk is lassan kikerül a blogra. Jelenleg az augusztus hónap arról szól, hogy felkészítsük magunkat a keményebb időszakra. Jómagam is azt hittem, hogy egyik napról a másikra átállok a…..
DonRice 2010.09.01 17:55:14
@Tantalosss: Szia Röncs!
Az osztálytalálkozó tényleg jó volt!
Köszönöm elismerő szavaidat és tényleg igazad van, megfelelő mentális állapot nélkül teljesen esélytelen hogy bármit véghezvigyen az ember. Érdemes lesz a későbbiekben is követned a blogot mert már kitaláltunk néhány rovatot hogy ne csak arról szóljon a blog, hogy ma edzettem, de jó volt. :)
Várom továbbra is kommentjeidet, észrevételeidet!

Üdv
Adolf
 Sziasztok! Csabi után rajtam a sor, hogy bemutassam új edzéstervemet. Elöljáróban annyit, hogy megkezdődött az alkohol mentes 3 hónap, amiben a diéta is benne foglaltatik, de erről majd egy későbbi posztban lesz szó.  Otthon beszélgettem egy cimborával, akinél a…..
Kockahas Edzésterv dilemma 2010.08.05 23:32:00
Sziasztok!Szóba került, hogy milyen edzéstervet követek ezért leírom hogy hogyan edzettem és miért fogom megváltoztatni.Sok jó oldal foglakozik edzéstervekkel és kiegészítőkkel, amiket szívesen elolvasom. Eddig 4 napos ciklusokban edzettem, ami a következőt jelenti:Első nap: 10-15…..
 Sziasztok Kedves Olvasók!Ma találkoztam a Csabival és a következőre jutottunk: szükségünk van a visszajelzéseitekre, hogy a blog fejlődjön. Szívesen várunk bármilyen véleményt - legyen az pozitív vagy negatív -, de az építő kritikáknak örülnénk a legjobban. Merjétek…..
Kockahas Dohányzás számokban 2010.07.28 22:08:00
Hali!Na ez az a téma, amitől minden bagós retteg: mennyibe kerül nekem ez a kis szórakozás?A dohányzás olyan jellegű kiadás, ami nem túl sok önmagában, de összegezve az ember elsírja magát, hogy mennyi pénzt dob ki az ablakon.Akkor nézzük is, hogy én mennyit basztam el rá! Egy…..
Sziasztok!Bizony, én is dohányoztam. Nem keveset, hanem nagyon sokat.Az egész 2003-ban kezdődött, amikor  gimi első nyarán bűnbe estem. Egészen 2004 szeptemberéig dohányoztam első ízben egészen addig, amíg el nem kezdtem edzőterembe járni. Vicces volt, mert elkövettem a…..
Kockahas Magamról 2010.07.23 22:47:00
Sziasztok!Ahogy a cím is takarja, be szeretném mutatni magamat.Jelenleg nem az izomépítés az elsődleges célom, hanem a fogyás. A magasságom 171 cm, a testsúlyom pedig 97 kg körül van. Igen, jól gondolod; eléggé tömzsi vagyok. Hála Istennek, az alkatom ad elegendő mozgásteret, mert…..
Kockahas Prológus 2010.07.22 22:46:00
Sziasztok!Engedjétek meg hogy bemutatkozzam. A becenevem Rizsa ( keresztnevem Gábor) és Csabihoz hasonlóan hozzákezdtem én is a "testépítéshez", de nevezzük inkább életstílus reformnak.Előzmények:Mint ahogy sokan, én is kismilliószor belevágtam a nagybetűs edzésbe,…..