Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mel gibson

0 bejegyzést írt és 397 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A filmeket több szempont alapján lehet rangsorolni: ismert a filmes szakma elismerés-rendszere, mely a nagy filmes díjak odaítélésében ölt testet (pl Golden Globe, Oscar), aztán ott vannak a filmeket értékelő oldalak listái (pl IMDb, Metacritic, Rotten Tomatoes) és végül sokat nyom a latban a…..
Van a filmeknek egy csoportja, amelyek csak itthon, illetve az USA-n kívül néhány más országban váltak kultikussá. Bud Spencer és Terrence Hill legtöbb alkotása klasszikus példái ennek, hiszen a két színész leginkább Németországban és Magyarországon vált legendává. Ide tartozik a…..
A mindennapi életünk része, hogy fizetjük a számláinkat. De ki gondolná, hogy egy olyan alapvető feladatot, mint a rezsi költségek kiegyenlítése is ennyi különböző módon oldunk meg...
mel gibson 2020.06.26 14:54:56
@Medgar: Az az érv, hogy faszfej vagy. LoL
  Nem tudom, ki hogy van vele, én mindig nagyon szerettem régi családi történeteket hallgatni sosem ismert dédszülőkről, ükapákról, szépanyákról. Ha ehhez még fényképek is párosultak, az meg külön öröm volt. Az sem zavart különösebben, ha csak annyit mondtak "valami rokon", mert már senki nem…..
Tematikus válogatás következik! Ma és a jövő vasárnap New York-i képekkel örvendeztetlek meg benneteket. A hatalmas város elmúlt száz évéből láthattok - természetesen ritkán látható és érdekes - pillanatfelvételeket, hatalmas dózisban, kétszer harminc fotóval! A New York Times gyűjteményéből…..
mel gibson 2020.05.17 21:16:44
Nyuszigazdik – és nem nyuszisok – is találkozhattatok már számos olyan mémmel, amik igyekeznek kifigurázni egy borzasztóan rossz, bosszantó és igen veszélyes nyuszi tulajdonságot, a kábelrágást. Igazából, ha nem történik semmi baj, akkor az ember a levégén nem is nagyon tud mást tenni a nevetésen…..
Január nyolcadika óta az Emberi Erőforrások Minisztériumának fiatalokért felelős helyettes államtitkára Rácz Zsófia,  aki jogi diplomája megszerzése előtt, mindössze 22 évesen tölti be ezt a pozíciót. Lassan két hónapja felel az ifjúságügyért, de a nagy ritkán meghirdetett nyilvános eseményeken és…..
Olvasva a részben közfelháborodást, részben megértést hangoztató kommenteket és cikkeket. Fontos arról beszélni, számít-e valaki kora, és ha igen, mikor, illetve, hogy ki is Rácz Zsófia valójában, mit is jelent az ő jelenléte és pályája.  Induljunk ki az utóbbiból. Rácz Zsófia politikai karrierje…..
mel gibson 2019.12.18 17:58:34
Nem is volt olyan régen, hogy 2015-ben megőrült az Internet népe, és várták azt a bizonyos októberi dátumot, hogy kiderüljön végre, megérkezik-e Marty, és mi minden várja abból, ami a film második részében látható volt. Most pedig ez az alkotás is 30 éves lett. Azt hittem, nehéz lesz érdekességeket…..
mel gibson 2019.11.24 11:16:45
@maxval bircaman (cenzúrázott): SZIKRON
Hova a faszba sietsz, öreg. : ))))
Annyira el akarod küldeni a hányásod, hogy csak nyomod az entert.
Ahogy egy birkának kell.
LeL
Jövő héten, a kézben lévő három Jokerre, Joaquin Phoenix készül lapot húzni...
napszemüveg Dita - 2019. 2019.09.03 07:55:52
  Souliner One Vannak trendszetter márkák, mint a Ray-Ban: amit kihoznak, az lesz a divat, és kész. Vannak afféle jégtörők, melyekkel az extrémebb megoldásokat teszteli egy-egy konszern, mint a Luxottica a Versacéval és a Dolce&Gabbanával, vagy a Safilo a Guccival. Vannak aztán a követők, amik…..
 Amikor arra gondolunk, hogy férfiak tangót táncolnak egymással, akkor leginkább a a Rendőrakadémia című film képzeletbeli Kék Osztriga melegbár sztereotípiákkal megtüzdelt jelenete jut az eszünkbe. A valóság ehhez képest sokkal árnyaltabb. A 19 század elején a tangó kialakulásának korszakában a…..
mel gibson 2019.09.04 09:25:37
Vajon mi késztet egy 23 éves fiatalembert arra, hogy Budapestre költözzön és utána meg is telepedjen a magyar fővárosban? Milyennek látta a 90-es évek közepén és később a budapesti életet?..
Régen minden jobb volt rovatnak is hívhatnám a következő témát. A '90-es években elérhetőnek tűnő és a nagyjából elérhetetlen kategóriát egy dolog köti össze. A vágyakozás irántuk. Mérettől, formától függetlenül voltak/vannak olyan típusok, amiket egyszerűen érezni akarunk. Ezekről a típusokról vagy…..
mel gibson 2019.08.20 21:24:24
Nemrégiben egy hazai eladótól került a birtokomba ez az 1997-es, német nyelvű általános Star Wars katalógus, ami a játékokon kívül mindenféle más merch terméket is remlámozott. Érdemes felidézni, hogy a 80-as évek Star Wars őrülete után 10 év szünet következett, amely után 1995-ben kezdett el újra…..
Anita nem érti, miért lécelnek le a férfiak mellőle 1 hónap után, és miért nem képesek gerincesen elmondani a problémájuk valódi okát? Ő tisztán játszik, már az elején elmondja, hogy gyereke van, és azt is, hogy ettől még nem halt ki belőle a romantika.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és…..
Mielőtt beültem volna a moziterembe, azt hittem könnyű dolgom lesz, mikor elkezdek a filmről írni. Aztán kijöttem 2 óra és 41 perc után, és azt se tudtam mit szóljak...
mel gibson 2019.07.29 09:42:33
Az új Star Wars film új rohamosztagossal jár, a Skywalker kora esetében a Sith Trooper-ek érkeznek. ..
A Szovjetunió egyik különlegesen fontos és nagy cége volt a játékok területén otthonosan mozgó Elektronika, akik a nevüknek megfelelően nagyrészt elektromos játékokat készítettek a gyerekeknek.Az egykori vasfüggöny egyik játékgyártók által kiélvezett előnye volt, hogy a nyugati játékok nem jutottak…..
Kritizátor A hazugságok ára 2019.06.13 12:35:00
Az élet írja a legjobb sztorikat. Sokszor hallani ezt a bölcselkedést, és ha végigtekintünk a véráztatta és háború sújtotta, szenvedésekkel teli 20. század történetén, el kell ismerni, hogy van neki alapja. A mögöttünk hagyott évszázad számtalan történetet hagyott ránk hősökről és gonoszokról,…..
Hosszabb szünet után hatalmas adaggal, több, mint 5500 képpel frissült a fortepan. Van benne vasúttörténet, első világháború, tánc és 1945-ös Vörös Hadsereg is, szóval ömlesztve mindenféle. Én pedig ismét a budapesti képekből válogattam egy adagot, íme. (Az azonosító számra kattintva a kép nagyban…..
Cristiano Ronaldo amúgy is tekintélyes autógyűjteménye egy nem hétköznapi darabbal bővül. Értesülések szerint ugyanis a portugál sztárfocista vette meg a Bugatti La Voiture Noire-t, amelyből egyetlen egyet készítenek...
Arról már előző posztomban írtam, miért elképesztő baromság az értelmezhetetlen melegpropagandára hivatkozva megpróbálni tiltani az LMBT-diákokkal kapcsolatos racionális helyzetkezelő előadásokat, de most Dúró Dóra által a médiában körbefutott a javaslatuk, amelyet tényleg beadtak, és - atyaég - még…..
Miért van az, hogy gyakran még komoly közszereplők vagy feleségeik sem képesek megérteni, hogy az öltözettel üzennek vagy azt, hogy a szerephez fel kell tudni öltözni?..
mel gibson 2019.03.25 08:13:54
@croc: ez a maxval valószínűleg pont úgy öltözködik ahogy leírtad.