Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pаri (törölt)

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Koncz Janiban az a csodálatos, hogy spontán zseni. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a két, 1962-es és 72-es Autó-Motor, amit egy laza mozdulattal dobott az asztalra, hogy a következő pillanatban már meg is feledkezzen róla.Kincset szórt elénk, mikor délután megtaláltuk, legalább…..
Ez az ügy átcsapott a Franciaország nevű kád peremén, még Kína is vizes lett a loccsanástól. Titkosszolgálatok, vádaskodás, kirúgások, százmilliók, gyors visszavonuló, magas politika – minden van itt. Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Ő megveszi 2011.01.19 17:28:00
Peka barátunk ismét aktív volt. A múltkori hot-rod-képgalériája után (facebookosok előnyben), a balsors Miamiba vetette, konkrétan a Porsche 918 Spyder bemutatójára. Az ottani kereskedő nem bízott semmit a véletlenre, a meghívott vendégek túlnyomó többsége Carrera GT-tulajdonos…..
A Spektrum TV díjnyertes digitális riporterei, Cseke Eszter és S. Takács András legújabb, indiai filmjükben a halál nyomába erednek. Éhségsztrájkoló "szentek", 9 éves koruk óta egyedül élő özvegyek, egy magyar származású hippi, aki több mint 30 éve Varanasiba…..
Pаri (törölt) 2011.01.19 04:49:50
Úgy adódott, hogy ügyes-bajos dolgaim intézéséhez (erről jövő vasárnap olvashatnak) szűkebb pátriámba, palócföldre, azaz Gömörbe kellett látogatnom. Aki szülőhelyétől messze él, az tudja, hogy ilyenkor az ember mindig egyfajta megnyugvást érez és örül, hogy viszontlátja…..
Egy 2007-es Subba poszt kapcsán órákra megőrültem, akkor a hudejolakas.com címen szeretett volna egy viszonylag nem rugalmas, ugyanakkor "magasfokú nyelvtudással" rendelkező körmönfont úr egy tizedik emeleti panellakást. Ez ugyan nem a bel-belvárosban, csak a sima…..
Imitto fűtőmotort cserélt volna karácsonyra autójában, de valahogy lehúzósnak érezte a Baumgartner szervizének 187 ezer forintos ajánlatát. Így 42 ezerből megúszta:Kedvenc autónk karácsony előtt úgy gondolta neki is kellene valamit vennünk karácsonyra. Ha fűtést kapcsoltam…..
Egyenes, fákkal szegélyezett városi útszakasz. A kamera a végéig lát, nézők mindenütt, messziről pedig egyre erősödő zúgás, valami jön. Aztán minden előjel nélkül berobban A hang. A hang, melyet csak lódarazsakkal halálra maratott elefántcsorda képes kiadni kínjában,…..
Pаri (törölt) 2011.01.13 06:15:12
Az empátia azonban nem korlátozódhat a családosokra, kisgyermekesekre. Sokan szeretnének együttérezni, hiszen valamiben mindenki sorstársa valakinek. Ennek érdekében, és a közúti köznyugalom, az általános szeretet, békesség és megelégedettség érdekében javasolnék néhány…..
Pаri (törölt) 2011.01.13 03:57:20
Eddig egy milliárdos csak úgy tudott bekerülni a médiába, ha összejött egy modellel, vagy egyenesen playmate-tel. Demján Sándor azonban most megmutatta, hogy lehet ez másképp is csinálni, és még Kiszel Tündével sem muszáj együtt mutatkoznia.Csak el kell indulna egy…..
w Együtt sikerülni fog 2011.01.07 05:30:00
Európa a markunkban van, de még nem ragadtuk meg eléggé. A soros elnökség egyelőre nem teszi lehetővé, hogy bevezessük a tisztességvédelmet az egész unió minden rohadt kis blogjában. Az egyik lehetőségünk, hogy ebben az irányban próbáljuk megújítani Európát, majd egy ügyes…..
Pаri (törölt) 2011.01.09 04:17:53
Durva Nem értem a rinyát 2011.01.07 21:16:00
Mindenféle állampolgárok könnyei fürdetik Magyarország utcáit, tereit, amióta a Fideszes többségű kormány bejelentette, ráteszi a kezét a magánnyugdíj-pénztárakban felhalmozott zsetonra. Nézzük sorba, hogy az isten adta nép miket pityereg..."A Fidesz ellopja…..
Pаri (törölt) 2011.01.08 13:32:27
Tegnap sikeresen átköltöztettük a blogszerkesztőségként is funkcionáló irodámat, amiért külön köszönet illeti Krisz kollégámon kívül Tanácstalant és Don Blasiust, akik az off topicban önként ajánlották fel a segítségüket a bútorcipelésben.Úgyhogy itt az ideje Nem tudom…..
Mike Tyson, a nemi erőszakért elítélt nehézsúlyú bokszbajnok, aki egy 1997-es mérkőzésen leharapott egy darabot Evander Holyfield füléből, most elsőosztályú galambászként mutatkozik be egy reality műsorban. A versenygalambokról, a "galambvilág krémjéről” készülő…..
Pаri (törölt) 2011.01.08 02:25:52
Skandallum, az Orbán család beköltözött a Parlamentbe, fideszesítették, akarom mondani állampárti felügyelet alá vonták az ország legexkluzívabb ingatlanát. Ki-be járnak mind a 27 kapun, ott kopog a cipőjük mind a 17,7 ezer négyzetméteren, sőt, éjszakánként még a Szent…..
Pаri (törölt) 2010.10.13 05:23:06