Regisztráció Blogot indítok
Adatok
YamatoTaicho

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
VIII. ker. Kálvária utca 14-16 ig.A 2002-ben lebontott két háztömb helyén ma már csak egy üres nagy telep maradt amivel  a mai napig nem lett semmi kezdve. Ami nem lenne olyan nagy baj, ha a primitív emberek, a drogosok meg a hajléktalanok nem hordanák oda a szemetüket. Évente kb.…..
True story of the Black Thunder! A Fekete Villám története!  Ez a történet egy hősről szól egy olyan világban ahol ő volt az utolsó reménysége az emberiségnek az életben maradáshoz… 1.Fejezet. A kezdetek. Az egész úgy kezdődött, mintha csak ma lett volna úgy…..
Üdv újra, egy kis cukisággal akarok kedveskedni az olvasóinknak. Igaz nem vagyok túl buzgó, de ütőképes. Nos igen szembetűnőkek az ijen szép sztárok. Talán tul soványak? Túl izmosak? Nem tudom de a rútságukat kedvelem. Illusztrálnám mondanivalomat ezzel, és a kis…..
nagyon meleg a helyzetEz a képet Yomato,új szerkesztő társam postolta remélem mindenki tudja ki az az SP alias Éder Krisztián az SP szó röviditését még most sem értem nekem south park,és service pack jönn le.Lehet nála süket pöcs? Majd kiderül de minden esetre köszi a postot…..