Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laslow

1 bejegyzést írt és 206 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy brit családapa repülőgép-szimulátort épített az ebédlőjébe 15 ezer fontból (5,5 millió forintból). David Naylor saját házában építette fel egy Boeing 737-es pilótafülkéjét, ami mindenben megegyezik az eredetivel: az ülések, a műszerfal, a kapcsolók, a gombok, a pedálok, a radar is olyan, mintha…..
Pár éven belül lesz egy nagyon komoly gond a magyar gazdasággal. Túlzott mértékben építünk a nagy német autógyárakra. Ezek mind benzines autókat gyártanak nálunk. A benzines autók eladása 3-4 éven belül durván elkezd majd hanyatlani. A két nálunk már termelő gyár és a beszállítói hálózatuk kb…..
A mai hódmezővásárhelyi időközi polgármester választást nem csupán helyben követték izgatottan, de a végeredményére az egész ország figyelt. Nem azért, mintha egy megyei jogú város választási eredményéből automatikusan következtetni lehetne arra, mi történik majd április 8-án. Sokan és sokszor…..
Laslow 2018.02.26 03:34:27
Szóval akkor Scythe, amit sokan az elmúlt év egyértelmű sikerjátékának, sokan meg a hype kiteljesedésének tartanak. Azt tudjuk, hogy a mechák ötvözése az első világháborús tematikával telitalálat volt és úgy hatott a fantasyben fuldokló játékostársadalomra, mint egy jéghideg citromos tea a nyári…..
Folytatódik az "amit nem tanítottak" sorozatunk. Ezen a linken fogjátok megtalálni a sorozatot (klikk), tehát időnként majd érdemes oda is ellátogatni emiatt vagy feliratkozni a FB oldalunkra. Az ötlet onnan jött, hogy mindig mindenki panaszkodik az oktatási rendszer miatt. Az iskolában mindent…..
Anélkül, hogy észrevennénk, nap nap után tárgyalásokat folytatunk, hiszen érdekeink érvényesítése és az ezért folytatott kisebb-nagyobb verbális küzdelmek mindennapjaink részét képezik. Akár családunkkal egyeztetjük a házimunka beosztását, vagy barátainkkal beszéljük meg, hogy mi legyen a program,…..
Ne ítélj meg egy könyvet a borítójáról. - tartja a mondás. Igaz ez a társasjátékokra is, főleg akkor, ha azok év játéka címet nyernek mondjuk Németországban. Amikor a neten kutattam a Camel Up után, még bőven Concept lázban égtem és képtelen voltam elhinni, hogy valakinek egy ilyen gyerekes-színes…..
A Nintendo mindig is tudott és mert is igazán újítani. Sokan - köztük én is - temették a 3DS-t és a Wii-t már a megjelenésük előtt. Egyszerűen nem értettem, hogy ha a Sony és a Microsoft képes a saját vérét adni azért, hogy az ő gépének a memóriája csak egy bittel is…..
Szerencsére még a WizKids sem jutott el a pofátlanságnak arra a szintjére, hogy üres talpakat vágjon hozzá a játékosaihoz, mondván: "Itt a legújabb láthatatlan sárkány. Baromi kidolgozott, ezért az ára egy kicsit magasabb lesz". Az új, ötödik kiadáshoz készülő Miniatures…..
Geekblog Ghost Stories 2014.03.19 10:11:15
Mi itt a Geekzen imádjuk a távol-keleti harcművész filmeket, a távol-keleti történelmi filmeket és a távol-keleti horrorfilmeket. Olyan mozgóképes alkotást, ami eme fenti három műfajt keverné, még nem láttam, tudomásom sincs róla, de társasjáték fronton létezik egy közismert…..
Drága feleségem 3 éve használ Windows Phone telefont, sokáig egy Lumia 800-zal telefonált, fényképezett, internetezett, és még sorolhatnám sokáig, mit tudott kezdeni a kis készülékkel. Mikor a lányunk elköltözött, szüksége volt egy jó telefonra, így megkapta a 800-ast, párom…..
Nagyon szeretem az Odalentet és a hasonló, kalandozós-rpg jellegű társasjátékokat. Ezek többsége azonban hosszú, lassúcska és apró szabályokkal, kivételekkel teli. Így ezeken már vagy túladtam, vagy alapból be sem szerzem - az egyetlen kivételt eddig Vlaada Chvatil zseniális…..
Lenyúlta a pénzt, az autótulajdonos amatőr hibáival segített neki, a rendőrség tanácstalan. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Laslow 2013.08.16 07:48:32
@szemeteske: Igen. Utálom ezt a nagy névtelenséget! (Kellene egy gyűjtőoldalt készíteni, ahol ilyen esetek szerepelnének névvel, és ahol a másik fél is kapna reagálási jogot (azaz nem kerülhetne ki post a másik fél értesítése nélkül, aki reagálhatna, és elmondhatná a saját álláspontját). És persze mindent egy liberális külföldi tárhelyszolgáltató oldalára tenni, mert idehaza rögtön beszüntettetnének egy ilyen oldalt.)
Augusztus közepén lesz két éves a Határátkelő, nemrégiben volt egy éve, hogy itt vagyunk az Indexen, és e két dolog egyenként is számvetésre késztetett a blog jelenével és jövőjével kapcsolatban. A számvetés eredménye egyfelől az, hogy örvendetesen nagy a közösség, sok a…..
A játékot, amiről a bemutató készült nemrég sikerült kipróbálnom, és azonnal nagyon elnyerte a tetszésemet. A játék 2011-ben jelent és Stefan Feld tervezte, aki többek közt a szintén nemrég megjelent és szintén nagyon jól sikerült Trajant alkotta. A játékban mindenki kap egy…..
Sziasztok! A magyar társasjáték-világra nem igazán jellemző (sajnos) magyar nyelvű társasjáték bemutató videó készítése, vagy talán ismertebb nevén a "boardgame video review". A most általam elkészített videós társasjátékbemutató nem felel meg teljes mértékben ezen…..
  A játék, amit bemutatnék a The Pillars of the Earth, amit Ken Follet, Katedrális című regénye alapján készítette Michael Rieneck és Stefan Stadler páros. A regényt nem ismerem, így arról nem tudok nyilatkozni, mennyiben tesz hozzá a játékélményhez vagy vesz el…..
Megkeresett minket egy bizonyos Ködmön Gergely, hogy ha lennénk oly szívesek, reklámozhatnánk a horror könyvét. Mi ennek szívesen eleget teszünk, mindig is támogattuk a hazai szárnypróbálgatókat. Innentől átadom a szót az írónak. Aki az alábbi ismertetőt küldte művével…..
Alliterato jóvoltából (Wargame-s blogja) lehetőségem volt kipróbálni az elmúlt 1-2 hétben a Letters from Whitechapel táblás játékot. Az első pillantásra - és mint kiderül sokadikra is - a Police07-re (vagy más néven Scotland Yard, amiről korábban már írtam) hajazó játék…..