Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gálati-Emő

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kézi Hajtásúak napja verseny kiírás Ha részt veszel ezen az eseményen, egyszer talán büszkén meséled:  - Ott voltam már azon az első Kézi Hajtású Napon is, ami végre rólunk, nekünk szólt. - Ott voltam azon az első Kézi Hajtásúak Napján, amit követően mi vízen…..
Idén meglepően korán már március közepén beköszöntött  nyár. Végre elkezdődhetett a vízitúra szezon. Langymeleg, hullámmentes víz, csönd. Az élet tökéletes pillanatai. Holdfényexpressz boldogan mártózhatott a habokban.2012. számunkra csöndes évnek ígérkezik. Az…..
Családi vegyes párosunk életében gyermekeink számának közeli változása miatt idei túrabajnokság fordulói háttérbe sorolódtak. Azért Emőkével komótosan gyűjtöttük a kilométereket, hogy az  egy ami mindent visz Rába Maratonon képviselhessem családunkat. Az idei…..
  2011.06.17.-én 21 év udvarlás és két gyereket követően összeházasodtunk.Feleségem Emőke a lakodalomra érkezik Holdfényexpresszel két markos koszorúslegény segítségével    ..
A családi célok átrendeződése miatt vegyes páros hajóegységünk vízitúra bajnoksági szereplésünkre is kiható döntést hozott. Az elkövetkező egy-két évben én alkalmanként, Emőke a partról vesz részt a számunkra kedveltebb maraton fordulókon. A bajnokság helyett kicsi…..
Értesültem arról, hogy a túrabajnokság első fordulója idén új helyszínen Kiskunlacházán 2011.05.14. kerül megrendezésre.A hír egyrészt fantasztikus, mert kiskunlacházi vízitúrázók egyik utolsó vízi fellegvárként igazán megérdemlik, hogy egy fordulóját rendezhessék a…..
Hévíz patak 2011.02. Eveztünk a hétvégén a Hévíz-patakon. Tekintettel arra, hogy zalai vízitúrázó ismerőseinknek lesújtó véleménye van a télen idejáró természetkárosító vízitúrázókról, ezért érdeklődve vettem részt ezen az evezésen. A Hévíz-patak szép.…..
Mi még evezünk!!! 2011. terveink 2011.01.11 14:45:00
 Persze elvakult vízitúrások január elején már tervezik programjaikat.Így tettünk mi is.Ahol szándékozunk idén evezniTúrabajnokság Budapest-Maraton: 05.07.?Mosoni Duna Maraton. Ha akkor lesz mint tavaly: 05.21.Körös maraton -Szanazug: 06.04.Moldva túra 06.23.- 26.IV. Biciklis-…..
 Az idei vizitúra szezon  elég mostohán bánt velünk. Hol a rossz időjárás, hol a magas víz akadályozta a vízreszállást. De azért becsülettel készültünk, bízva abban, hogy sikerül a tavalyi 4 óra 47 perces eredményünket megjavítani. Ismét az általunk kedvelt…..
Idén új útvonalat jelöltek ki a versenyre az Öreg-Dunán levonuló mesterséges árvíz miatt, amit a Bősi erőmű karbantartásával idéztek elő.  (Sajnos nem foglalkoztak azzal, hogy egy évek óta szervezett túraverseny lesz 80 hajóval) .Viszont az  új…..
Ati: 08.14.-19. között zajlott a túra. A tavalyihoz hasonlóan fényesre sikerült a rendezés. Persze néhány dolgon még lehet finomítani, de ha tökéletes lenne, hamar megunnánk. Az első nap Bécs-Pozsony között pokoli szembeszél volt, de nem álltunk meg. Az akkor elhasznált plusz…..
 A várva várt hajónk a Holdfényexpressz nevéhez méltóan 2010. aug 11-én szerdán este 8 órakor elkezdte hasítani a Duna  vizét Győr és Neszmély között. Dodóval vettünk részt az éjszakai tesztevezésen  A hajó Faltusz Róbert munkáját dicséri. Szépen, stabilan…..
Elbeszélések szerint a 80-as évek végéig hatalmas tömegek eveztek, vízitúráztak rendszeresen. Sajnálom, de ezt nem láthattam.Viszont látom, hogy a Dunát igazán szeretők hajói még mindig elindulnak hétvégente a Rómairól a Lupa vagy a Nagy-ág irányába. Sajnos ritkán látom…..
 2010.08.15 -08.19. Bécs-Budapest túramaraton. Tavaly jól éreztük magunkat. A szervezés tökéletes volt. Ezért idén újból részt veszünk, de már az új varázshajónkkal.2010.09.04. Szigetköz Maraton.2010.09.11. Rába Maraton. (Nem tudtam ki terjesztette tévesen a Rába Maraton…..
 Nevünk: Gálati-Emő A Rómain lakunk és evezünk. Szomorúan nézzük a nem motoros vizitúrázás csendes kimúlását. De mivel bízunk abban, a legjobbak még nem tették le a lapátot blogot kezdtünk írni. Ha lesz értelme bizonyára nem fogy el a lendületünk. ..