Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EhjeAserEhje

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sarah Silverman komikus nem egyszer sértett már vérig meg mindenkit, most az öregasszonyok vannak soron, azok közül is a Floridában élő, főleg zsidó származású nyugdíjasok, akiket ebben az iszonyú vicces videóban Silverman előre felelőssé tesz azért, ha nem Obama nyeri meg az…..
Ahahahahahahaaaa, még csak hétfő van, de már meg is érkezett a hét szpemje. És mivel mi különösképp szívünkön viseljük a Fiesta zenekar sorsát, rögvest meg is osztjuk veletek. Ugye ti sem akarjátok, hogy Csordás Tibiék "elbukják" a pénzüket? Feladó: V**** Kata…..
EhjeAserEhje 2008.01.14 13:47:10
Ez a klip igazából csak a zenéjében reklám, de vicces. Legutóbbi filmje (Inland Empire) dvd-extrái között ugyanis a hátrafelé szteppelő törpe és Kúperügynök apja igencsak nekiugrott a mobiltelefonon filmnézésnek. Bár nevet Lynch nem említ, nyilvánvaló, hogy az iPhone bassza a…..
Maci@Work · http://hungaricum.blog.hu 2008.01.03. 18:25:54 valuska,Nem akartok szakitshabirsz bulit tartani? Lehetne ismerkedni meg szabadon kurvaanyazni az ellenkezo nemre par korso sor, vbk mellett:) Mi eredetileg egy nagy, közös, Valentin-napi összeborulásra gondoltunk, ahol a…..
Subba Faszkorbács 2007.09.18 13:35:00
Sok embert foglalkoztat a faszkorbács. Létezik egyáltalán? Ha igen, akkor hogyan nézhet ki? Ki használja? Rengeteg kérdés, és mind válaszra vár. Ezen a kedves, 18 éven felülieknek készült oldalon megismerkedhetsz Helenával, és Arnoldával, akik munkaeszközként tekintenek rá.…..
EhjeAserEhje 2007.09.18 16:42:26
MINDEN SUBBA (TÖRZS)OLVASÓNAK

OFF:

Minden szemforgató, Subba (törzs)olvasónak kijár a faszkorbács!
Mocskot, szennyet követeltek(!) folyton-folyvást, és amint vmi - relatíve - sokkoló postot szervíroz nektek a Subba család, azon mód sápítozni-öklendezni kezdtek.
Bazz, én sem vagyok S/M hívő, meg kétkezes "análfiszting" mániákus, de ettől még semmiféle megbotránkozást nem vált ki belőlem egy efféle anyag. Esetleg, ha tisztában vagyok azzal, h gyenge idegzettel, gyomorral vagyok megáldva, nem kattogok ominózus linkekre, s pláne nem nézem végig A-tól Z-ig, csak h utána tizenX bejegyzésen keresztül öklendezzek, meg beszéljek összevissza faszságokat.
Mit várjon az ember egy olyan országban, ahol az önmagukat nagy valószínűséggel modern, szabadelvű (nem szdsz-esre kell rögtön asszociálni!), értelmiségieknek tartó egyedek is ugyanúgy viselkednek, mint egy rakás konzervatív, ájtatos, imádkozó sáska.
Fasz magyar mentalitás.


ON:

A proli, vén kurva (a kolleginájával, azaz lányunokájával együtt) csak szeretne domina lenni. Valójában csak egy szerencsétlen húscsomó, amit a mellékelt fotók és általa eszkábált szövegszerűségek is kiválóan alátámasztanak. Nem azért vagyok ennyire negatív véleménnyel róla, mert felháborít a foglalkozása, csupán az zavar, h messziről bűzlik az egész vállalkozása, mely csak a vevőcsalogatásról, pénzhajhászásról szól.
Az igazi gátlástalan kurvák de Sade-nál kezdődnek, és Apollinaire-nél fejeződnek be.

'ehje 'aser 'ehje
A legendás farmergyártó a mobilpiacon is szerencsét próbál. Októberben dobja piacra a Levi's mobiltelefonját. A cég a fiatalokat célozza meg, elmondásuk szerint a telefont úgy tervezték, hogy "könnyen ki lehessen kapni a farmerzsebből". A telefon metálszürke, fekete és…..
EhjeAserEhje 2007.09.11 14:55:17
Felhigult a netes társkeresés: rengeteg a versenytárs, a kamu és idióta adatlapok tömege, a mennyiség miatt nőnek mindkét oldalon az igények és  az egyre növekvő negatív megítélés miatt, ha valaki biztos sikert szeretne elérni, akkor végig kell gondolnia a lent ismertetett…..
EhjeAserEhje 2007.09.05 12:15:42
A nevem 'ehje 'aser 'ehje. Társkereső vagyok. Kórus: Szia 'ehje 'aser 'ehje.
Mint az Anonim Társkeresők őstagja, meglehetősen sok tapasztalattal rendelkezem a virtuális ismerkedési szokások terén.
Eleinte én is a matekos, nagy számok törvénye módszert nyomattam; h minél több levelet szétküldeni, minél több felhasználónak. Bevallom férfiasan, h akkoriban a primális cél a csúnya-csúnya-gonosz szexuális pandázás volt.
A napi x tucat levéllel csupán annyi a gond, h normális hosszúságú, érdekes, frappáns, humorharold, és ami a legfontosabb, személyre szabott kérdéseket, mese-hegyeket tartalmazó üzeneteket nem tudsz ennyi embernek szétdobni. Talán csak akkor, ha 0-24-ben ezen pörögsz: nem dolgozol, nem tanulsz, nincs életed.(:
A sablon, ctrl+c, ctrl+v leveleket - még a sikerültebb fajtájúakat is - dekódolni tudja egy átlagos iq szinttel megáldott humanoid.
A több száz levél szétküldése nekem még ott sántít, h vegyük azt, h egy átlag felhasználó, egy x szubkulturális életformát képvisel, bebetonozott politikai, vallási, etc. meggyőződéssel bír, a kedvtelésekről nem is beszélve, no meg az elvárásokat se felejtsük... Summa summarum, akik potenciálisan szóba jöhetnek, minden adat alapján, azok összesen nincsenek százan. Legalábbis ez az én véleményem, ha vki partnert, és nem egy kefélhető-cserélhető matracot keres magának.=)
Én a címből kiindulva ("...netes szerelem...") csak annyit tudnék javasolni a vállalkozó kedvű, netes társkeresőknek, h első lépésben, szép, nyugis tempóban nézegessék át az adatlapokat, eközben - természetesen - szűrjenek állandóan, vegyék figyelembe azt, h az ellentétek vonzzák egymást c. ősi bölcsesség a legtöbbször NEM érvényesül az ismerkedős szájtok világában. Mki jobban örül egy normál hosszúságú, személyre szabott üzenetnek, mint egy kétsoros (extrémebb esetekben két szavas [szia! tetszel] förmedvénynek.
Na, de h a matekot is belevegyem a játékba, íme az én elméletem (gyakorlatban is működőképes: átlag fotó, átlagnál kicsivel jobb szöveg), számokban.
Alapvető paraméterek belövése: kor, magasság, súly, régió.
Érdemes szűk keresztmetszetet használni, legyünk szigorúak, és az elveinkhez, elvárásainkhoz hűek. Fotó nélküliek kizárva of course.
Egy 5-7 éves, 10-15 centis, 20-25 kg-s, konkrét városra leszűkített, publikus fotós keresztmetszetnél, kapunk mondjuk 1000-1200 találatot. Belőjük utolsó belépés szerinti rendezésbe, sajtos pufi, ser, kokain bekészít, és nekilát átnézni.:]]
Ha xy fotója láttán nem vakulunk meg, beleolvasunk az adatlapján lévő szövegbe, ha sablonos, agyhalott de-miiit-írjak-magamróóóól? nyávogás fogad – elfelejtjük azonnal.
Az első két tucat után már villámsebességgel tudunk hasítani, és a cirka ezer találatot, pár óra alatt ledaráljuk. Az eredmény, ált. 8-10 alany. A bejegyzés egyenlete szerint ebből morzsolódik lefele x, különböző okoknál fogva. A lényeg, h 2-3 személyre redukálódjon a potenciális nagy ő betűk száma. Onnantól meg mki csak és kizárólag önmaga káprázatos kisugárzásában és a szerencsében bízhat, h komolyabban összegabalyodik-e vmelyik kiszemelttel, v sem.:]

Sok sikert mkinek!:]
Subba Még egy kép a múltból 2007.08.30 19:29:15
Még egy több mint húszéves képpel szeretnénk a drága Subba-olvasók idejét rabolni, a feladvány: kicsoda a balra látható úr? Mivel az enyhén eszelős tekintet segíthet a megfejtésben, ezért külön segítséget nem is adunk, illetve annyit, hogy a poszt folytatásában a kép teljes…..
EhjeAserEhje 2007.08.30 19:32:42