Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AlfonZ

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Duna stratégia pillanatnyilag sokak számára csupán két ismert szó egymás mellett való használatát jelenti. A szókapcsolatnak még nincs jól körvonalazott tartalma és a közbeszédbe beépült leegyszerűsítő jelentése. Ez valószínűleg azért van, mert a Duna stratégia még nem…..
A csütörtöki nehézsúlyú birkózási maraton egy valóban nehézsúlyú témával ért végett a fősátorban. Terítéken Verespatak, a zöld sarokban pedig Tőkés László és Remus Cernea. Gondolom Tőkés Lászlóról nem szükséges különösebb ismertetőt írni, tusványosi…..
Politika a cirkuszban, cirkusz a politikában. A cím selymesen simogatja a TP-újságíró érdeklődés-mirigyét, beindul a sajtós reflex és elvárásokkal ül be az ember az előadásra. A programban meghirdetett előadók nevei csak tetézik a hangulatot, Szőcs Géza és Egyed Péter képes…..
A Commitment sátor volt a színhelye a tusványosi eszmecserék egy örökzöld témájának, az állami magyar egyetem kérdéskörének. Az előadók neves egyetemi előjárók, pontosabban Hantz Péter (egyetemi tanár, a Bolyai Kezdeményező Bizottság alelnöke, Heidelberg), Dávid László…..
Bauer Béla egyike azoknak az embereknek, akiknek ragyog az arca, amikor a kedvenc témájáról beszél. Bauer Béla kedvenc témája az ifjúság, pontosabban az ifjúság jellemzőinek a szociológiai kutatása. És pont erről beszélt szerda délután a MISZSZ sátorban. Volt benne fíling.Az…..
Gyorstalpaló gazdaságpolitikábólMegtörténik néha, hogy a gazdasági szakemberek összeülnek és elbeszélgetnek a világ dolgairól. Nem meglepő ilyenkor, ha a beszélgetés a pénzről szól, mint ahogy az sem, hogy olyan szavakat használnak, melyek meghaladják a mindennapi piaci…..