Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coupe

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Felülnézet 2008.10.22 07:30:00
"Tessék megnézni, hol tart ma Magyarország és hol tart Szlovákia. Mi ma nyugodt felülnézetből tekintünk magyarországi barátainkra, mert mindaz, amit gazdasági, szociális és pénzügyi téren elkúrható volt, azt el is kúrták úgy, ahogy az csak keveseknek sikerült"…..
Coupe 2008.10.22 13:51:38
Kései szöveg ez, Árpád, az a baj, de értem én, hogy nem a Te hibád, meg kellett várni, amíg meglészen az apropója, hogy mintegy reflexként lehessen kijelenteni, hogy a mélymagyar nemzeti gőgtől lesajnált környező országok is élhetőbbek már nálunk, legalábbis hétköznapjaikban. De aki mondjuk 5 évnél sűrűbben lépi át a honi határokat szinte bármely irányban, az már jóideje tudja, ez a kultúrális és egzisztenciális szemétdomb egy fostalicska már Romániához, Szlovákiához, Horvátországhoz képest is. És arról továbbra is néma csend, hogy valaha politikai oldaltól függetlenül büntetve (elszámoltatható úgyse soha) lehet-e ezt a szarházi párezret, akik ide vezették az országot az aljasságukkal, mely soha egy percet nem engedte őket az országért bármit is tenni. Ide vezetett a licit, a rablás, a hangulatkeltés, mindössze ennyi a hozadéka közel 20 év önigazgatásának. Egyformán felelős ebben fidesz és maszop, emdéef és szadesz. Ez a hazaárulás, nem a brüsszeli panasz meg a cigányintegráció, ezért kellene egyformán ezeket a szemét embereket egytől egyig eltűntetni, legalább a porondról. Ehhez kellene józan civil szféra, nem a melegek jogainak tisztázásához. De asszem már mindegy, végérvényesen elbaszott ország lettünk, én is csak szánalmat érzek, mégha egy-két balfasz erre csak az "akkor mé' nem mész innen a faszba?" felkiáltással is tud reflektálni egy ilyen megállapításra. Hozzáteszem az a sok tetű, aki az elmúlt 18 évben politikailag ide vezette az országot, azok mégiscsak itt szocializálódtak, köztünk nevelkedtek és nőttek ki, mi magunk "termeltük ki" őket. Ilyen közegnek meg miért is lenne különb közössége, mint amit ez az ország jelent mára...
w Lopótökök 2008.04.17 05:45:00
Most már bevallhatom, az MSZP kataton agóniáját, a koalíciós szakadást, a nyúljellegű, dermedt reflektorbabámulást értetlenkedve figyeltem eddig. Oké, beszopták a népszavazást, tövig. A nép úgy foglalt állást, hogy ha már így kérdezik, nem szeretne fizetni, illetve…..
Eleve vízi állat vagyok + kannibalisztikus okokból horgászom + sokat főzök + a család apai fele a Dunaújváros és Mohács közti Halászléövezetből származik, úgyhogy én aztán tényleg tudom, hogy amit Magyarországon halászlé címén adnak, az a nutrasianyesedéknek is a megrohadt…..
w Nemzeti kaszinó 2008.03.10 06:30:00
Az a mi szerencsénk, hogy nem a szocializmusról népszavaztunk. Úgy megnyernénk, hogy megint negyven évig örülhetnénk neki. Pedig ha emlékeznénk, ha tanítanák az iskolában, miért és hogyan lett a szocializmusnak vége, akkor tudnánk, hogy nem negyven, de négy év szocializmusra…..
Siránkozhattunk volna egy kört arról, hogy "bezzeg, amikor mi még kigyerekek voltunk, volt rendes foszlós kifli a boltban, aminek kalácsszerű tésztáját szinte szét lehett tekerni és úgy mártogatni a napközis kakaóba", de nem siránkoztunk, inkább röhögtünk egy nagyot és…..
Többen is beküldték a CBA legfrissebb reklámújságját, azzal, hogy "ez most a népszavazási kampány része, vagy csak egy félreérthető reklámújság?" Nyilván nem a véletlen műve, hogy egy héttel a sajnálatos és értelmetlen pénzkidobás/az ellenzéki forradalom…..
w Színház az egész világ 2008.02.25 10:30:00
Két hét sincs már a népszavazásig, ideje ezért legalább azt eldönteni, miről is szavaz, aki elmegy egyáltalán. Eredetileg és szó szerint arról, hogy akarunk-e vizitdíjat, napidíjat és tandíjat fizetni. Dehogy akarunk. Naná, hogy nem, ez így a világ leghülyébb kérdése…..
Kevés annál szarrágóbb dolog van, mint árengedmény idején árat emelni. Olyat viszont még nem látott a Homár, hogy 50%-os kedvezmény előtt, több mint duplájára "korrigálja" valaki étlapját. A Torkos Csütörtökok történetének eddigi legparasztabb vendéglátóipari…..
Coupe 2008.02.08 23:26:24
De most komolyan, mi a faszt vársz a magyar testvéredtől éppen a vendéglátóiparban? Olyan köcsög, mint ami a csövön kifér. Magyar, baszod! Mégis mi a lófaszt gondoltál eddig róla? Hogy majd azért lesz, mert ez a szakma a szívügye és szereti? Hülye vagy te? Eleve vendéglát a Kárpát-medencében, tehát utálja a vendéget. Mivel gasztronómiával foglalkozik Magyarországon, ezért értelemszerűen képtelen élvezhető ételeket kreálni és előállítani, így tarvíziói üdüléséből merít ötletet az étlapot illetően. Azt viszont kurva drágának találja, tehát csalni fog, eleve szarból gyúrja a tatárbífszteket, viszont két tojás sárgáját ad hozzá, hogy az olyan silány tahók, mint te, úgy gondolják, hogy jó helyre jöttek. És mindez ellenére neked hiányérzeted van, akkor rárak egy lapáttal, örülj neki, hogy nem veretett meg. Ha ennyire hülye és tudatlan vagy, hogy egyáltalán egy magyar vendéglátós szemétdombjára kíváncsi vagy, sőt még rájuk telefonálsz és érdeklődsz, hogy mire képes, akkor nálad nagyobb lúzer nincs is, meg a hozzád hasonlónál. Öreg, ha budapesti vagy, Esztergomnál átmész a hídon, azt jó sört iszol, normális ételt eszel. Ha gyulai vagy, akkor bátran Románia felé, ha délebbi, akkor ott van Szerbia, tulajdonképpen csak a magyar közbeszéd meg a kurucinfo szerint faszkalap itt mindenki a környékünkön meg az egész földön, közben meg még egy ilyen tapló ország nincs azok között, ahol vezetékes áram van, és ez a népségének köszönhető, maga termeli a politikusait is, szóval nyugat felé meg bárhova, ott ehető élelmiszerrel és klasszikus vendéglátással találkozol, csak a zsenik országa ekkora gyökér, ha még nem vetted észre, hogy ez egy élhetetlen, tahó, kultúrálatlan ország, akkor várd csak a jövő évi proletár csütörtököt.
Ha egy reklám megértéshez gondolkodni kell egy kicsit, és a befogadónak meg kell fejtenie a reklám üzenetét, az alapvetően jó dolog. Sokszor azonban mintha kifejezetten az lenne a cél, hogy a fogyasztó izzadjon vért mire megérti, miről is szól tulajdonképpen a reklám. A Leli…..
w Iskola a határon 2008.01.11 06:45:00
Meséli a taxis – autókról beszélgetünk, mint rendesen -, hogy ő Szlovákiába hordja szervizbe a Skodát. Harminc- vagy valahányezer kilométerenként átbumlizik Szlovákiába, és ott végzik el a kötelező karbantartást. Emberünk nem Komáromban él és dolgozik, hanem Budapesten.…..
Coupe 2008.01.11 10:26:01
Volna remény? Komolyan vehető az, hogy egy márkaszerviz tönkre megy, mert a taxisok külföldön szervizeltetnek? Jól hangzik, de a valóság az, hogy rajtuk kívül kevesen engedhetnek meg az idejükből hétköznap egy ilyen kiruccanást, hogy lecseréljék az olajat a verdában. Tudom, ez az egész csak illusztráció, ami példázni kívánja a polgár elégedettségének vagy elégedetlenségének és döntéseinek kihatását a versenyre. De ez az állomány érdekes népség, ha belegöglik sem tántorítható el a nomád megszokásaitól, a vérparaszt hozzáállásától, a szűklátókörűségtől. Tényleg inkább felfordul, mintsem változtatna. Ennek tükrében vajmi kevés remény van, elhanyagolható a remény súlya, figyelmen kívül hagyható. Míg az olyan kevésbé kritikusan balfasz országok, mint Románia, Szlovákia, Bulgária, Litvánia, stb. képesek a tanulásra legalább a saját hibáikból és napról napra tapasztalható felfogásbeli változást mutatnak, addig a világ legtehetségesebb, legokosabb, legkreatívabb és legügyesebb nemzete olyan gyökér, hogy inkább tart el működésképtelen állami pénznyelőket, csakhogy ne kelljen egy fokot sem esetleg valamelyik irányba eltérnie a megszokottól. És akkor ugyanez a massza majd lép az ügyben, hogy átbasszák a szervizben? Hogy ehetetlen szeméthez jut hozzá élelem gyanánt? Hogy szarnak az ő fejére, ha betér egy üzletbe? Hogy kikéri magának, ha leveszik az ő magyar testvérei, ahol csak tudják? Ja, hogy ő maga is ott csal és lop, ahol csak bír? És ez a káosz majd bedönti a kultúrálatlan, nívótlan, szarházi piaci szereplőket? Hiszen jóformán csak ilyen van és csak ezzel találkozni, hívj ki magadhoz egy mesterembert, és megtudod, hogy mi folyik ezekben a fejekben stabilan és kitartóan. Ugyan már Árpad, aki azt hiszi, hogy itt bármiféle remény volna rendbe tenni a morált és a felelős gondolkodást, az nem itt él...
Mi még csak akkor ébredtünk az irdatlan fejfájásra, hogy azután kínok közt visszaaludjunk, de egyesek már dél előtt fent voltak január elsején. Csaba például a Tv2-t nézte és pár pillanatig azt hitte, hogy Sólyom László szerepet kapott egy 1997-es filmben. Vagy csak az…..
Találtunk valakit, ki képben van a történések anyagi és egyéb vonatkozásaival és megkértük, mondja el nekünk is. És ő elmondja: Jelen állás szerint rövidtávon megoldódhat a Ferencvárosi TC problémája, hiszen két cég is befizette a „beugrót”, a 400 millió…..
w Ki fizeti a kérészt? 2007.12.10 05:30:00
Az, hogy a környezetvédők általában romantikus-idealista szövegekkel, fogalom nélkül lépnek fel, még nem jelenti, hogy a környezetvédelem hülyeség volna. (Hasonlóképpen: bár a militarista jelszavakat többnyire furcsa emberek adják elő, ebből nem következik, hogy honvédelem nem…..
Minden évben alig várom az első hideg hétvégét, végre lehet kocsonyát főzni. A kocsonya szempontjából lényegtelen a külső hőmérséklet, mert mindig a hűtőbe rakom megdermedni, de ez már így marad. Az autók hűtősapkájának dísze sem került át a…..
w A béka visszanyal 2007.11.12 10:00:00
Fülön csípték Kóka Jánost, hogy a fair play közepette feketemunkásokkal építi hatszintes otthonát. Már-már népmesei fordulat. Aki magának vermet ás. Ám a népmesékben nincsenek ügyvédek, se jog, és pláne nincs adómorál. Még szerencse, hogy már készülnek az új mesék.…..
Kepes András beszólására tegnap a Mokkában nem tudott válaszolni Bárdos András. Mert ugye ott sem volt. Most viszont a Comment:comon elmondja, hogy mit gondol arról, hogy Kepes szerint a Tények hazudik, és egyébként is mondott-e egyáltalán olyat, hogy nincs idejük alaposan…..
Coupe 2007.11.08 16:27:26
Akik régebben is járták még foci meccsekre, azok bizonyára emlékeznek rá, hogy egy-egy bírói tévedést akkor is bekiabálások színezték. Persze az elkúrtuk szóalkotás előtt még finomabban fogalmaztunk: szemüveget a bírónak! Volt néhány bátrabb is, de akkor még ügyelni…..