Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StarZ3r0

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétköznapi buborék Érzések... 2012.05.24 22:22:00
 Mikor a könyvet olvasva az utolsó oldalra lapozol… …Csuromvizes ruhádat szárazra váltod és meleg plüss zoknit húzol a lábadra. Meglátod az állomáson őt. Végre sikerül megoldanod: Igen! Végre sikerül megértened: Aha élmény! Megteszed: hmm. Megbocsátasz.…..
StarZ3r0 2012.05.25 15:30:57
De nem ám, mert mint megtudtuk, olyan hogy Plus már nincs is, mivel fölvásárolta a Spar. Így viszont mocskos mikrót sem bír árulni, ilyet a Penny Market tud, ott keressük. Bizonyíték rá a fenti akciós szórólap és az infó, hogy a Spar nem árult akkor akciós mikrót. A Plus…..
StarZ3r0 2009.11.27 13:48:23
2nd
Azoknak a szerencsétleneknek, akik hozzám hasonlóan egy microsoft operációs rendszerre vannak kényszerítve valamilyen okból és ennek ellenére komolyan gondolják, hogy php-ban lehet fejleszteni, óriási segítség lehet a következő pár programocska és trükk:Színes parancssor…..
IT Guru 123456 2009.10.08 07:03:00
A minap olvastam a hírt, hogy többezer többek között Hotmail jelszót loptak el. Aztán a Wired-en láttam a hírt, hogy milyen jelszavak is voltak ezek... :) A legelterjedtebb jelszó az 123456, de rengeteg olyan felhasználó is volt, aki semmilyen kis/nagy betűt nem használ, továbbá…..
A tavalyi balszerencse-sorozat ellenére idén úgy tervezzük, hogy ismét nekivágunk Európa egyik legnagyobb és minden bizonnyal legrégibb múltra visszatekintő hackerösszejövetelének, a 26. Chaos Communication Congress-nek, méghozzá a H.A.C.K. zászlaja alatt vonulva!  A…..
Sokszor a weblapok tervezésénél már eldől, hogy a weblap elkészítése, ha nem is lesz teljesen lehetetlen, de fájdalmas folyamat lesz. A tervezéshez nem csak a megfelelő emberek kellenek, hanem jó eszközöket is kell választnanunk. Igaz, általában a megfelelő emberek tudják, hogy…..
Tegnap ahogy kiélesedett a Google Maps Monopoly (pontosabban: a Monopoly City Streets), közel kétmillió internetező egyből rá is akart rontani a játékra, és megvásárolni a legimpozánsabb, szívéhez legközelebb álló utcákat a világon. A globális-virtuális stipi-stopit…..
Több pletyka is kering a magyar piacon különféle akvizíciós törekvésekről. Az első őszi bevásárlás már nyélbe is üttetett. A Sanoma vette meg az Olcsóbbat.hu árösszehasonlító szájtot, ami - Longhand beszámolója szerint - napi 15 ezer organikus találatot tudhat magáénak…..
A VeledUtaztam.hu - mint tudjátok - egy olyan szájt, mely az együtt békávézó ismeretleneknek kínál ismerkedési lehetőséget. Utóbb Emma nevű felhasználójuk találta ki, hogy akkor most ő így fog - tehát tömegközlekedés közben - pasit fogni magának.Ha jól értem, a lényeg,…..
Arra lennék kiváncsi, ha megírjátok a kommentekben, hogy ki honnan értesült a blogomról, milyen gyakran néz ide, avagy RSS-t használ-e? Tudom, hogy van a blog.hu-n statisztika, nézem is szinte minden nap, de most rátok vagyok kiváncsi, nem a statisztikára.Több blogon láttam már olyan…..
Egy ideje magyarul is elérhető a török fejlesztésű Soundklan, mely eddig csak a törökül és az angolul beszélő netezőknek kínálta zenei tartalmait. A magyar piac felé nyitás ürügyén kérdeztem a Soundklan vezetőit... A szerzőjogi problémákat hogyan oldjátok meg? Netrádió…..
Lévén külföldön voltam, nem nagyon tudtam követni, hogy végül hogyan sült el az Index választási twitterezése. Amit tegnap késő este láttam belőle, valamint mások beszámolói alapján abszolút sikersztori lehetett a Twitter EP-közvetítésbe integrálása. Amennyire hallottam,…..
Itt a Google Earth 4.3-as verziója. A fő újítások a hírek szerint a következők lesznek: új navigációs gombok (nekem bejön) a navigáció folyamatosabb lesz (ok) érkezik a "look" funkció, ami kábé egy odapillantó készség lesz (jó ötlet)…..