Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stefcoffee

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion Puha fellegek 2010.11.14 12:19:00
Még ilyenkor, hetekkel a fashion week után is tudok olyan dolgokra akadni, amit nem értek, hogy nem tűnt fel korábban. Felicity Brown textilrétegekből készült, kézzel festett rátéteivel kapcsolatban is így érzek. Hova tettem a szemem korábban? Hiszen ezek gyönyörűek, olyanok akár…..
stefcoffee 2010.11.16 22:39:28
@luellla: Köszi a választ! Jól megnéztem a ruhákat, és a válaszod is. Egyetértek! :-) Az általad választott 2 ruha nekem is nagyon szimpatikus! Élőben látott már valaki ilyen ruhát? Én még nem. Persze sokat vagyok itthon, és nem egy hétköznapi viselet. :-)
Veszélyben a mikroblogszféra: a Tumblr egyre inkább tele van képviccekkel. Ezt például woas magyar-angol politikai szótársorozatában találtuk, vagyis ezzel kezdődik a sorozat, és megmutatja, hogy a Biszku-film pár napra mennyire felélénkítette a komcsifaló hangulatot. A megfejtése…..
stefcoffee 2010.11.16 15:04:56
stefcoffee 2010.11.16 15:08:43
Októberben 10 napon belül volt szerencsém 4-4 napot Prágában és Brüsszelben eltölteni, és az ottani tömegközlekedést használni. Hát igen, ég és föld ... Az új fővárosi közgyűlés lassan neki fog állni a BKV 2011-es jegy és bérletárairól szóló döntésnek, és…..
"Sziasztok!Szeretném bemutatni nektek Hakut, akit tavaly augusztusban dobtak be a teraszunkra, 2 hetesen.Nagyon rossz állapotban volt, a macskanátha ráhúzódott mindkét szemére, nem akart enni, pedig még macskaanyatej-pótló tápszert is kapott.Aztán megtaláltuk a tökéletes…..
Nem akarok nagyon ünneprontó lenni, de az AMC kiváló zombis sorozatának első évada már a felénél tart (lesz majd poszt a harmadik részről külön), és december 5-én búcsúzik is a képernyőtől. Kár, hogy az AMC nem volt annyira tökös annak idején, hogy elsőre 13 részt kérjen…..
Igazi BKV-s horrorkomédia közepébe került Zoli. Éppen a friss büntetését fizette be, amikor kiderült, hogy a nyilvántartás szerint még 2006-ból van egy ki nem perkált bírsága, így 2000 helyett hirtelen 26 ezret követeltek tőle. Zoli tudta, hogy akkor nem büntették meg, így…..
A kereskedelemben, csakúgy, mint oviban és általánosban, ami ragad az tapad. Gondolta olvasónk, VV, aztán nagyobbat csalódott, mint a fideszes alkotmánybíró. VV Iphone 4-est szeretett volna, amit a T - díjcsomagtól függően - 29900 forinttól ajánlott. Olvasónk ki is választotta az…..
Napi kreatív tippünk újrahasznosításra a francia Atelier Bois d’Âme uszadékfát, egyéb természetes anyagokat ötvöző, abból lámpákat, gyertyatartókat, bútorokat, szobrokat készítő műhely kiszuperált mérőszalagokból készült lámpabúrája. A kissé balesetveszélyes…..
Ágensblog Zoomoló keresés 2010.11.12 06:00:00
Az emberek általában jobban szeretnek filmeket nézni, mint olvasni. Ellenben, ha valamit keresni kell, az már mindenki számára fáradságosabb a videóban, mint egy szövegben. A különböző lejátszó- és szerkesztő programok több megoldást dolgoztak ki a képkockák közötti…..
HamPLÓ Kazettaretró 6: bónusz 2010.11.14 18:45:00
A sorozat végén pár olyan darabot mutatnék, amit a bejegyzések sikere által kiváltott újabb turkálás során találtam meg. A legkellemesebb meglepetés ez volt: életem első saját krómdioxid kazettája! És szerintem máig a legszebb kazik egyike, amit valaha láttam. Talán mert gyakorlatilag…..
A macska, a nyúl, a tengerimalac és a pitbull hihetetlen barátságáról tekinthetünk meg egy rövid kis filmet, érdemes!Köszönjük Szabó Erikának.Forrás: YouTube..
  A jakutföldi Mirnij gyémántbányáját mindenki ismeri, aki meg szokta nyitni a postafiókjába érkező bazinagy ppt-fájlokat. Ez ugyanis tényleg egy furcsa és igen látványos gödör, a különös tájak innen-onnan típusú fotógyűjtemények kedvelt darabja: több mint egy…..
Nőkön zokni? Nem tüzel fel. Funkcionális ruhadarab, hogy ne fázzanak, semmi több. Nem ezzel csábítanak, az biztos. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne létezne zokniból is egy sztártervező által készített méregdrága darab. Valljuk be, valami dögös La Perla bugyihoz jó meleg…..
 A Zuram válogatós. Nem kicsit, ellenben nagyon. Ezt igyekszem vinnyogás nélkül eltűrni, főleg azért, mert amit ő utál, azt én imádom. Fordítva csak a pacallal igaz a dolog.  Bár már elmúlt az újabban amerikai divatnak hódolók körében itthon is népszerű "hálovín",…..
OurFashion Emma, Emma mi lett veled 2010.11.12 10:33:19
Jó nagyot csapnék annak a kedves fodrásznak a kezére, aki rövidre vágta Emma Watson haját. Eddig minden fotón fantasztikusan nézett ki, most viszont csak a képek feléről mondható el ugyan ez. A tegnap előtt esti Warner Bros's eseményen konkrétan Tóth Gabira hajaz a kinézete.…..