Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bombabambanő:)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajósi Krónika Visszatérés 2010.08.22 21:07:10
 Visszatértem. Egyesek nem kis bosszúságára. Jó volt pihenni. Jó volt kiszakadni a hajósi valóságból. Érdekes volt látni, hogy vannak közösségek, akik együtt is tudnak dolgozni. Felismerték mindenhol, csak Hajóson nem, hogy együtt könnyebb. Itt csak a kritika, intrika,…..
bombabambanő:) 2010.08.24 16:11:01
Üdvözlet Mindenkinek, aki visszatért ide:)! Örülök Hajoscher, hogy ennyi ideig tartó hallgatás után ismét felveszed a kesztyűt....még ha névtelenül is:))), de nem is azért vagyunk itt, mert tudnunk kell, hogy egy-egy név kit takar..mellékes..a lényeg, hogy kinek mi a véleménye. Névvel vagy anélkül, többen vagyunk akik tartanak a "retorziótól", le a kalappal azok előtt akik nem. Szóval baromira lekötötte a figyelmet,hogy ki lehet Hajoscher:), ez felettéb elgondolkodtató..vagy nem? Érdekében állt valakinek? Megsértettük valakinek a egoját? Lehet. Önkormányzati választás :

Véleményem szerint a polgármester személyét illetően nem lesz változás...forog-forog az a napraforgó..de nagyon. Fiatal, ambíciózus, lendületes csapatra van szükség pedig!! De..ki lenne esélyes ebben a bocsánat elöregedő városban? Sok idős még midig úgy tartja, hogy hát miért szavaznánk erre meg arra hát a F...a polgármeser már hány éve...jó ez nekünk így..

Szomorú, iszonyú szomorú Hajósra tekintve, hogy a környező települések, amely településeket eddig a hajósiak lenéztek gyönyörűn rendezett közterületekkel, játszóterekkel, szökőkutakkal stb.gazdagodtak az elmúlt években! Hajóssal mi van??? Nem a '90-s években vagyunk, amikor turista buszok tömkelege állt meg a pincefaluban és költötték a pénzt..változott a világ de Hajós ez ideáig lemaradt róla!Elrobogott melletünk a világ!
Annyi, de annyi értelmes, diplomás, esetleg világlátott fiatal van itt Hajóson..szerintetek mi az oka, hogy nem akarják vagy merik(?)megmérettetni magukat? Mert mindenki azt godolja, hogy Ő(!) mellette senkinek nincs esélye! Egy ütőképes csapat kellene.
Hajósi Krónika Ki legyen? 2010.07.13 21:18:00
 Kicsit vegyük komolyabbra a témát. Még körülbelül 80 nap van hátra az idei önkormányzati választásokig. A helyhatósági szavazás sokkal jobban megfogja az embereket,mint a parlamenti. Itt személyesen ismerjük a jelölteket. Nap mint nap találkozunk velük. Köztünk élnek.…..
bombabambanő:) 2010.07.22 22:15:02
@ajvár: Igen, megfogadhatnák e felszólítást, csak hát a fizetés....az ne lenne számukra olyan nagy csábítás:)-nem baj,hogy csak elütjük vhogy az időt!!!- a fizetés az biztos, ha teszünk vmit a város érdekében, ha nem- gondolják némelyek magukban a vezetőségi tagok közül...A főprobléma szerintem még mindig az, hogy nem indulnak sem polgármester-, sem képviselőjelöltnek azok és/vagy olyan emberek, akikre maradéktalanul szavaznánk...bár az is igaz, hogy olyan, aki mindenkinek megfelelne nem létezik:))
bombabambanő:) 2010.07.22 22:19:40
@nagykereskedo: Te B...om, akkor te miért itt vagy most is???- vagy talán egy nyugdíjas otthonban csorgatod a nyálad? -és baromira ráérsz?