Regisztráció Blogot indítok
Adatok
videkipesti

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegeden és Békéscsabán is virágzik a backdoor-kommunikáció, van aki népnevelésre használja (csak az ÁNTSZ meg ne tudja), máshol csak a felálványozott boltba terelik a járőkelőket: A mellékletben én is küldök egy kis backdoor kommjunikésönt Békéscsabáról, egy tömb…..
A határozott vásárlót semmi nem tántoríthatja el, ha kiszemelt termékéről azt mondják, hogy van raktáron. Ádám esetében ez az új "Bróker" számítógépasztal volt, amiért néhány órát küzdenie kellett a Praktiker munkatársaival, akik egy nap alatt többször…..
Bár GabiLaki nem írt kommentárt ehhez a lefotózott cetlihez, mi megtesszük, mert annyira tetszett a bezárt hely neve, a Kebap Mann Gyros Büfé. Nem is fogjuk feleslegesen ragozni, hogy egy kocsmánál vagy kajáldánál mekkora jelentősége van ennek, inkább ünnepélyesen megkérjük a…..
A tömegcsótányok-szúnyogok-hangyák kora lejárt! Aki megengedheti magának, hogy pökhendi sznoboktól vegyen tucatbútort, az bizonyára minden végtagját összeüti a hírre, hogy végre kasztjának megfelelő bogarakkal egészítheti ki loftját. Legalábbis Földiek képriportja szerint…..
McJoboljunk egyet: Gocus húga hétfőn kezdte a diákmunkát a Kerepesi úti hamburgeresnél, de valaki kapásból lenyúlta a csomagjában lévő étkezési utalványokat. Ez se jó, de az még rosszabb, ha ezért az áldozatot állítják pellengérre. Sztori alant, várjuk a további jó és…..