Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pip25

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombat este végre kialakult az amerikai elnökválasztás végleges eredménye. Biden győzött, az öröm pedig hatalmas, mind a magyar ellenzékben, mind a nyugati mainstreamben. Ez teljesen érthető. Bár számomra erősen kérdéses lett volna, hogy elmenjek-e szavazni (ahogy 2016-ban is), valószínűnek tartom,…..
pip25 2020.11.09 20:24:52
@Rorschach: Épp ez az, hogy Trump-ba a támogatói jelentékeny része olyat látott bele, amihez köze nem volt a valóságban. El lehet azon gondolkodni, hogy ez miért történhetett, meg, de egy valamit szerintem biztosan jelent: ezek az emberek nem találtak olyan személyt az amerikai politikai palettán, akivel azonosulni tudtak volna, ezért aztán kikötöttek valakinél, akinek ráfért az arcára minden (is). Ezeknek az embereknek pl. Biden minden konzervativizmusa mellett nem volt alternatíva, sőt az egész, elvileg konzervatív(abb) republikánus párt nem tudott jobb alternatívát felvonultatni. Valahol ez azért szerintem aggasztó.
pip25 2020.11.09 20:51:16
@Alick: Ezt biztos látta már mindenki rajtam kívül, de nekem nagyot ütött. Köszönöm a linket.
Január 18-án ért véget a hosszú tetszhalálból feltámasztott Játék határok nélkül, az a vetélkedő, ami eredeti formájában európai városokat eresztett egymásnak látványos, nagy díszletes sorversenyekben. Mostani verziójában már országok küzdenek egymás ellen, és nemcsak a…..
pip25 2015.01.28 15:47:47
@implode: Az oroszok (és a franciák) viszont nem tartották be a megegyezést, a műsor saját változatát továbbra is az eredeti szabályok alapján adták le - a probléma tulajdonképpen innentől lett látványos. Ez alapján nehéz azt állítani, hogy nincs ügy.
pip25 2015.01.28 15:57:34
@implode: A nézők, azaz mi kívülállók lennénk? Az egész elvileg nekünk, a mi szórakoztatásunkra (is) készült, egyébként közpénzből. Ne már, hogy ehhez semmi közünk nincsen.
pip25 2015.01.28 15:39:00
@sixx: Szerinted én mit mondtam? Pont azt, hogy az egész fal ügyet a kezdés ELŐTT kellett volna rendezni, a készítőknek tudniuk kellett volna erről, nem az adás kellős közepén válságstábot tartani.
Egyébként a foci-hasonlat sántít, a jelenlegi formátum inkább kb. olyan, mintha az olimpián lejátszanának a focit kivéve minden versenyszámot, majd az összesített ponttáblázat alapján meghatároznának egy (elég kicsi) handicap-et a futballmérkőzésekhez, ahol majd a végső győztes nyeri az olimpia egyetlen aranyérmét. Igen, kissé abszurd.
Yepp, sokaknak valószínűleg fel se tűnt, de egy ideje ott díszeleg bájosan babakék blogunk jobb felső sarkában ez az izé, amin keresztül lehet a műsornak pénzadományokat küldeni. Most, hogy jött pár pacsi, és felmerült bennem pár megmagyaráznivaló, úgy döntöttem, kicsit…..
Ákos – 2084(FalconMedia) Az egész úgy kezdődött, hogy egyszer csak azon kaptam magam: azt elmúlt hónapokban határozott kíváncsiság érlelődött bennem Ákos új albuma iránt. Azzal tisztában voltam, hogy 2012-ben éppen tőle várni egy zeneileg igazán izgalmas lemezt meglehetősen…..
December 20-án tartják a Margit hid ünnepélyes átadóját. Az évek óta tolódó protokolláris alkalomra való tekintettel a Magyar Kerékpárosklub elnöke is üzent a városvezetőknek. László János szerint az átadás még a több éves csúszás ellenére is elhamarkodott, mert a…..