Regisztráció Blogot indítok
Adatok
samba pa ti

0 bejegyzést írt és 456 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Orbán és a papucs puccs 2012.06.18 04:41:00
Jövendő holtak. Ma vannak még, de holnap már csak voltak. Az utcán járnak, a szobában ülnek. És néha hegedülnek. Írnak, írnak Az egyik oldalára a papírnak. Vesznek, Könyvet keveset, annál többet esznek. Megőrülnek És különféle blokkba tömörülnek. Nekem témák, Mint a…..
Három szerencsétlen idióta könyvet írt arról, hogy Orbán Viktort amerikai alapítványok és az EU intézményei meg akarták buktatni.  A könyv megírásának ötletét az adta, hogy túl sok az arra utaló ok-okozati összefüggés, hogy Magyarország és Orbán Viktor ellen…..
A tengerentúlon is különlegesnek számító ingatlan került piacra néhány napja. A Casa Casuarina nem is a 125 millió dolláros vételára miatt érdekes – persze ekkora összeget ott sem minden nap kérnek egy házért -, hanem egykori tulajdonosa Gianni Versace okán. A Versace márka…..
samba pa ti 2012.06.11 21:17:11
samba pa ti 2012.06.11 21:20:58
@Sotyola:

Az ugye nyílt dolog volt, hogy homoszexuális,a fiatal Cunanan is az volt, valószínűleg féltékenység, vagy valamilyen érzelmi ügy.
Esetleg birtoklási vágy.
samba pa ti 2012.06.12 15:26:44
@SlyZero:

Persze, nincs ezzel semmi gond, csak te írtad, hogy nem nagyon tudják az okát. Nagy valószínűséggel ez volt.
Kövér László a hétvégén ráérzett a vereség ízére. A történtek után nyugodtan teret engedhetnénk a legőszintébb emberi érzésnek, a kárörömnek. Röhöghetnénk Morcos Bajusz izmozásának kudarcán, képletesen megveregetve a vállát: ügyes vagy Laci, szokjad az érzést, lesz…..
samba pa ti 2012.06.11 18:04:00
@Marcangoló Korelnök:

Hol itt a probléma?
Székelyföldön éppen ez történt.
Tudtommal.
Az első két elődöntő után Itt A Nagy Éjszaka (ahogy azt az idei máltai delikvens is süvölti a versenydalában: diszizdönájt), a minket kínzó egyik kérdés, hogy mire jut a Compact Disco, a másik meg, hogy tényleg a mezítlábas-koránkelős svéd Loreen viszi-e el a prímet.…..
samba pa ti 2012.05.29 23:57:43
Magyaroszág Facebook-függő lett. 3,9 millió honfitársunk regisztrált a közösségi oldalon, és ha levonjuk ebből a fake account-ok becsült számát, akkor is a teljes lakosság több mint egyharmada van fenn a Facebook-on, ami hatalmas szám. Zuckerberg médiájának dominanciáját semmi…..
samba pa ti 2012.05.29 13:44:24
@Ica a fekete cica:

Norbikára inkább egy legalább@Kopi3.14: 3 mázsás követ kéne rátenni, a gyerekeknek meg valami más formában gyűjteni.

Kopi3 - hurrá, csak elkezdeni nehéz, leszünk / vagyunk még többen is...
Matolcsy sorozata a Heti Válaszban egyszerűen csodálatos, még mindig nem tudom elhinni, hogy ezt ő írja, nem pedig mondjuk Bödöcs a Showder klubból.A legfrissebb írásából például kiderül, hogy születnek azok az isteni, soha-sehol meg nem írt unortodox ötletek:"Minden új egy…..
samba pa ti 2012.04.17 14:03:57
@cutcopy:
Nem is állampénzen dőzsöl és amúgy megdolgozik érte. Ha úgy tetszik, privát szféra. Mindez a barátaidról nem mondható el.
Besewayo gyűjtése következik:Számtalan könyvben, újságban találkoztam már ezzel a félrefordítással, de ma valamelyik ismeretterjesztő csatornán ütötte meg a fülemet a Cape Town fölé magasodó "Tábla Hegy".A hegy neve angolul ugye Table Mountain, de valójában asztalt…..
samba pa ti 2012.04.11 16:10:39
@ezekiel 2517:
A beküldő Fokvárosra és ugyanarra gondolt, amire Te. Vagyis helyesen Table-mountain.
Nagyon szép a kilátás a tetejéről....
Azért is érdemes Facebook-oldalunkat figyelemmel kísérni (regisztráció nélkül olvasható!), mert remek darabokat szoktak olvasóink beküldeni (meg egyéb érdekességek is előfordulnak). Ez a mostani is onnan való, Eszter találta, miközben az Everwoodot nézte pár napja.Kórházban…..
OBERSOVSZKY MEGSZŰNT ÚJSÁGÍRÓNAK LENNI dr. Schmitt Pál érthetetlen és megmagyarázhatatlan döntése szépen, lassan, de biztosan egyre több embert ránt magával a métely és pokol fekete bugyraiba.  Hogy Schmitt belemegy porig aláztatásába és teljes…..
A brüsszeli bonviván a legszabadabb szájú és szellemű magyar államférfi. Aktív részese volt a Fidesz 1988-as megalakulásának. Rá egy évre Prágában a Vencel téri béketüntetésen letartóztatták a „Virággal jöttünk, nem tankkal” feliratú transzparensük miatt és…..
Álomnőből lett államnő. Örök viszonyítási alap, ha a jónőség intézményét nézzük a parlamenti berkekben. Apja falatozójában kezdte. Üzemgazdász szakon diplomázott, majd újságírói képesítést szerzett, amivel dolgozott is a Budaörsi Városi Televíziónál. Már…..
samba pa ti 2012.03.24 20:08:41
Plazma, a tizenkilenc éves MC hirtelen robbant be a köztudatba. Meglehetősen szélsőséges hangulatú nyilvános megítélése során mindeddig kizárólag a trágársága vetődött fel szempont gyanánt. Senkinek se jutott eszébe értékelni azt, hogy egy olyan közegben, ahol bárkit…..
    Nem szándékosan csempészek politikai felhangokat a receptekbe, de úgy látszik, a sütőmet is átjárta hétvégén a korszellem: ezt a sertésdagadót akárhol vágtuk el, mindenhol a nagy Magyarország térkép formáját adta ki. Mikor a fotózás alkalmával kitettem Milán elé az asztalra, ennyit…..
samba pa ti 2012.03.20 15:44:54
@Intizar:

...vagy a buggyant /ott/ tojás.
Orbán Viktor, március 15 ünnepi beszéd:"164 év múltán is követni érdemes a 48-asok példáját, de melyiket? Az ember fiatalon radikális, mint Petőfi, férfikorban józanul tettre kész, mint Kossuth, később inkább hajlik a fontolva haladásra, mint Széchenyi. A 89-es…..
samba pa ti 2012.03.18 11:40:42
@Dr. Boli Ch.T:
Hajrá Kiribati!
Veled vagyunk!!
samba pa ti 2012.03.18 12:58:50
@Dr. Boli Ch.T:

Azt gondolom, felesleges ezt ragozni, gyakorlatilag mindent elmondtunk már erről. Ez egy ilyen ország...
Mindig is provincia volt, ide az európai gondolkodás nem jutott el soha, vagy csak igen kevesekhez, azokhoz is csak azért, mert ők jártak a nagyvilágban elégszer ahhoz, hogy megtapasztalják, először tegyél, vagy mondj valami jót, aztán hivatkozz arra, hogy honnan jöttél.
A tiszteletet ne azért várd el, mert magyar vagy, hanem azért mert normális ember vagy, aki éppen egy magyar.
Úgy hiszem, szegény Széchenyi is ebbe őrült bele, hogy látta, milyen messze is van ez az ország attól, ahogyan ő elképzelte volna.
Persze, hogy mindenki elvágyik innen, mert sok perspektíva nem maradt itt, legfölejebb Orbán muzsikjaként túrni a földet a kiskertben, ahogy a legújabb gazd.pol. ezt előrevetíti. Csak abban reménykedhetünk, hogy él még Dózsa György emléke....
Más: szegény Kiribati - nemrég lettek függetlenek, oszt máris süllyednek.
Mi meg egyfolytában..
Az indot köszönöm, megnézem, bár elég sokat tudok róluk.
samba pa ti 2012.03.18 13:32:47
@rdos:

Már megmagyarázták. A'la Kövér Laca:
"nemzetbiztonsági érdek".
Oszt erre varrj gombot!
hogyvolt Marslakók - 1 - 6. 2012.03.09 12:30:00
Hát itt van a várva várt, a közpénzbűl gyártott, a Jáksó-féle, a Magyar Királyi Szappanopera. Marslakók, há, én a magam részéről úgy szűk három hónapot jósolok neki, mások úgy fogalmaztak, ez akkora rakás fos, hogy segítek nézni, egyedül elviselhetetlen, köszönöm,…..
samba pa ti 2012.03.10 16:08:35
@tena_lady:
Köszönöm az info-t. Imádom. / Már a leányt/
Snake Spontán Viktor 2012.02.06 05:33:00
Megállt a fing a levegőben az Aszódi úti hajléktalanszállón, ahová vasárnapi aggódás gyanánt személyesen Orbán Viktor kukkantott be, megmelengetve kicsit Volkswagen kisbuszban elgémberedett tagjait. A Blikk szenzációs híre szerint Orbán látogatása teljesen spontánul volt…..
Autóval érkezni Hollandiába Németország felől olyan, mint lassított felvételen végignézni egy filmet. Míg Németországban nincs sebességkorlátozás az autópályán addig Hollandiába érve lelassul az élet. 120 a maximálisan megengedett sebesség és ezt a jóval szűkebb pályán…..
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
Mária néni csúcsfavorit dajcstomi mellett, ha megzápult narancshumorról van szó. Bár utóbbi valóban azt hiszi, hogy vicces, a szelíd öreg hölgy vérkomolyan vérciki. (Nem, most nem fogom tisztelni azért, mert ötvenhatos szereplése miatt 2012-ben IS parlamenti képviselő, s…..
Orbán Viktor Wilfred Martens-szel, az EPP vezetőjévelForrás: belfoldihirek.comKOMMENTÁROrbán Viktor legnagyobb külpolitikai baklövése az, hogy nincs „hátországa” Nyugaton.     Orbán Viktort és kormányát számos jogos kritika érte az utóbbi…..
>>Úristen, én belga vagyok!<</Egy tüchtige budai úriember Hrabal-parafrázisa a magyar Tavasz Hajnala Hasadtán, 2012. január/ vagy vagy vagy,vagy vagy/a szerző verse/ ilyen, hogy belga belföldön [Belgiumban] nincsen, vagy vallon vagy vagy flamand…..
samba pa ti 2012.01.09 17:58:33
samba pa ti 2012.01.09 17:59:35
A jegybankelnök kezdeményezésére péntek reggel 8-kor a miniszterelnök dolgozószobájában fontos megbeszélés kezdődött. Az első hivatalos tájékoztatás szerint Orbán Viktor kormányfő,  Simor András jegybankelnök, Matolcsy György nemzetgazdasági…..
samba pa ti 2012.01.06 16:47:18
@Dekatlon:

Csudajó!!!!

/ Amúgy a mi nappalinkban kettő volt.../