Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Utazzon velünk :)

74 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha úgy veszem akkor ma már nem probléma par ezer HUFért nagyon jó árá repulojegyek foglalni es vásárolni. De hát ha még is tudnák pár tanácsot adni hogyan lehet jutni akciós repulojegyhez? :)Két héttel ezelõtt Sky Europe repjegy akcióról olvashattattok. Én magam 8…..
Wizzair - mart most kaphato repjegyek marcius 2009. Minnell korabban veszi meg, vagy foglalja le, annall jobb persze...Nezuk csak, hova visz minket a szel ezzel az ajanlattal:Olcso repulojegy Budapestrol Stockholmba elerheto kb. 16 000 HUF repteri illetekkel egyut!:) ..
Repülőjegy Kóreába 117 500 HUF ( Bécsől ) oda-vissza utazásra szóló ajánlat ! reptéri illetékkel együtt !Finnair repjegyek akcios arakert!            Nálun www.olcsorepulojegyek.blog.hu néhány perc alatt online…..
Repülőjegy - Bombay/Mumbai és Delhibe! 117 500 HUF ( Bécsől ) oda-vissza utazásra szóló ajánlat ! reptéri illetékkel együtt ! Finnair repjegyek akcios arakert!Delhi a világ egyik legrégebb óta folyamatosan lakott városa, történelme során számtalan birodalomnak volt…..
 Repülőjegy Londonba! 49 900 HUFoda-vissza utazásra szóló ajánlat ! reptéri illetékkel együtt !British Arways repjegyek akcios arakert! Repülőjegy New Yourkba!135 700 HUFoda-vissza utazásra szóló ajánlat ! reptéri illetékkel együtt ! AeroSvit…..
Még mindig nem hiszi el hogy repülni olcsóbban is lehet? Ma ismét megpróbálom meggyőzni Önöket - lássuk a mai akciós repjegy árainkat:Repülőjegy AmszterdambaAz MALÉV szüntelenül dolgozik szolgáltatásai fejlesztésén, tökéletesítésén, hogy az utazás a lehető…..
Ma éppen elegem lett ebből a kegyetlen hidegből. Van meg egy pár nap szabadom, akkor nézzük mi a valasztek:Mind a három úticél:  oda-vissza utazásra szóló ajánlat   ! reptéri illetékkel együtt ! Olcsó repülőjegy Bankokba…..
Hát akkor kezgyük :                                  Olcsó repulojegy…..
Repüljön velünk Páriszba - olcsó repulojegy, tokeletes kiszolgalas.Budapest - Párizs  (Franciaország) Légitársaság:Air France - az Air France útvonal hálózatán belül több mint 500 városba foglalhat és vásárolhat online repülőjegyet.Ma az akciós repulójegyét…..
Alitalia - Magyarország - Budapest 1051, Bajcsy - Zsilinszky út 12., VI.em 604., információk: (+36 1) 483 2170 vagy (+36 1) 483 2171, Fax: (+36 1) 484 0307. A mai legolcsóbb akciós repülőjegy…..
Nos, ha azt állítja valaki, hogy Dublin a turistáknak lett kitalálva, nem is lódít olyan nagyot. Minden a te kényelmedet szolgálja. A különféle emeletes, panorámás turistabuszok, a hangulatos éttermek, a híres ír pubok, az üzletekkel teli sétálóutca és a sok-sok látnivaló…..
Ma olcso repulojegy Madridba - a múzeumok városabaVilághírű és kihagyhatatlan a Prado, az itáliai és németalföldi festészet gazdag gyűjteménye, amely sok más múzeummal ellentétben nem zár be délben (szombaton 14 h után féláron látogatható). A Thyssen-Bornemissza…..
Csakis gyorsan, egyszeruen, de főleg olcsoan = repulojegy Koppenhágába Malévell:)Destináció:          Budapest Ferihegy - Koppenhágába Repjegy:                   …..
Ha a legjobb online repülőjegy árat keresi az interneten ránk számíthat :)Itt a lehetőség, ma az Alitalia-val!Az akciós ajánlatait szeretné bemutatni, olcso repulojegy Milanóba:Destináció:          Budapest Ferihegy - MilánóRepjegy:…..
Hasonlítsunk össze egy repülőjegyet, egy repülőjeggyel :)1.) MALEVDestináció:         Budapest Ferihegy - LondonbaRepjegy:                           …..
Stockholmba a Malév menetrendszerinti gépével juthatunk el.Az Malév is szüntelenül dolgozik szolgáltatásai fejlesztésén, tökéletesítésén, hogy az utazás a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen minden utas számára.  Ma, az akciós ajánlatait…..
Van egy kis ideje? Nézzen el Brüsszelbe - sok érdekességgel találkozhat :)Legolcsóbb akciós repülőjegy árak ma Brüsszelbe!Malév az akciós repülőjegy árait szeretné bemutatni:Destináció:          Budapest Ferihegy - Brüsszel -…..
Ha a legjobb online repülőjegy árat keresi az interneten ránk számíthat :)Itt a lehetőség, ma az AIR Lingus/al!Ma, az akciós ajánlatait szeretné bemutatni, olcso repulojegy Dublinba:Destináció:          Budapest Ferihegy - DublinRepjegy:…..
Ha a legjobb online repülőjegy árat keresi az interneten ránk számíthat :)Itt a lehetőség! Mint minyajan jol tudjuk - Sky Europe elhagyta Budapestet... De még mindíg itt az AIR France légitársaság :)Ma, az akciós ajánlatait szeretné bemutatni, olcso repulojegy…..
Air Berlin légitársaság  az akciós ajánlatait szeretné bemutatni: Destináció:          Budapest Ferihegy - Zürich Repjegy:                       …..
A legjobb elérhető és legolcsóbb repülőjegy - ma Bécsből repülünk :)Az Aer Lingus szüntelenül dolgozik szolgáltatásai fejlesztésén, tökéletesítésén, hogy az utazás a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen minden utas számára. Ma, az…..
Az MALÉV szüntelenül dolgozik szolgáltatásai fejlesztésén, tökéletesítésén, hogy az utazás a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen minden utas számára. Legolcsóbb akciós repülőjegy árak ma Milánóba! Malév az akciós repülőjegy árait…..
Nem hiszi ell? Akkor nézuk csak meg , mit ajánluk ma... Ha a legjobb online repülőjegy árat keresi az interneten ránk számíthat :) Itt a lehetőség! Mint minyajan jol tudjuk - Sky Europe elhagyta Budapestet... De még mindíg itt az MALEV légitársaság :) Ma, az akciós ajánlatait…..
Csakis gyorsan, egyszeruen, de főleg olcsoan = online repulojegy helyfoglalás Isztambulba Alitaliaval :) Legolcsóbb akciós repülőjegy árak Valenciába! Alitalia az akciós repülőjegy árait szeretné bemutatni: Destináció:         …..