Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nokedlipusztitó

39 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vv Tivy nem tud belenyugodni a kiesésbe. Úgy látszik Tivadar botrányt akar kelteni... hogy miért is? Nos hősünk a következőt posztolta közösségi oldalán. Mivel nekem, és sokan másoknak is sántított a dolog kicsit utána néztünk. A kedves szemtanú nem is annyira szemtanú nem is annyira pártatlan…..
Mai posztom azoknak lehet tanulságos, akiknek két darab ingyenjegy akkora dolgot jelent az életében, hogy ezért nem átall órákon át fáradhatatlanul e-maileket küldözgetni. Továbbá mai posztom azoknak lehet tanulságos, akikbe annyi ész sem szorult, hogy mindezt megpróbálná nem…..
Előadó: Ákos Album címe: 2084 Megjelenés éve: 2012 Ákos albumainak megjelenését mindig nagy várakozás előzi meg. Új dalokat tartalmazó anyaga legutóbb két évvel ezelőtt, 2010. őszén jelent meg, A KATONA IMÁJA címmel (platinalemez, Az Év Hazai Klasszikus Pop-Rock albuma).…..
Mit értünk felfedezetlen tehetség alatt? Személy szerint úgy gondolom valaki vagy azért eladható, mert "van" hangja vagy pedig mert egy bohóc,de a kettő nem fér együtt össze. Jelen esetünkben itt HANG-ról van szó. Nikolett isteni hanggal lett megáldva melyett próbált fejleszteni…..
Ha szeretnéd el olvasni e remek könyvet, itt megteheted! Nem kell letölteni semmit, se regisztrálni semmit. Csak egy kattintás!Szabadságvágy? Vagy inkább valamiféle megzabolázhatatlan, s ezért akár önpusztításra is képes energia. Egy ember, akit leginkább ez az erő irányít.…..
 Hogyan csaljunk egy internetes szavazáson? szereténénk többször szavazni kedvencünkre?(Kökény Attilára?:P) Olvasd végig a következő leirást.1.Szűkségünk lesz a Google Chrome böngészőnkre (itt letöltheted ha nincs neked)2. Ha kész, töltsük le innen ezt a bővitményt a…..
Vajon hány ember hallott már a HAARP mint titkos fegyverről?Hivatalos szakirodalma szerint a kutatást, az Egyesült Államok Haditengerészete (U.S NAVY) és Légiereje (U.S. AIRFORCE) az alaszkai székhelyű Fairbanks Egyetemmel karöltve finanszírozza, illetve a DARPA Defense Advanced…..
nyitott szemmel a világban! A Mars 2011.10.06 05:40:00
Egy érdekes adás, az igazságról amikor tényeket,képeket titkolnak el előlünk holmi olcsó válasszal.Mondhatod egy világhatalmi szervezetnek h már pedig az ég kék ha ők az állítják h piros. De mindig is volt,van,lesz olyan ember aki tudja,észre veszi az igazságot kinyitja a…..
Kedves hölgyek és urak! Ma facebook lázban ég a világ,így persze várható volt ez a "csoda" Facebook telefon. Már Magyarországon is kapható. Sok előnye van, és sokkal olcsóbb is mint akármelyik telefon úgy is mindig facebookozol nem? Hát legyél menő legyen neked is…..
A romák vagy cigányok egy Indiából származó nép, mely a 15. században vándorolt be Európába. Önmagukat romnak, vagyis „embernek”, illetve néha kálonak, „feketének” nevezik. A magyarországi vándorcigányok néhol manusnak, „embernek” is nevezik…..
A Hajógyári szigeten mostanában állandó egy "új vendég" akit csak úgy hivnak KATI másik nevén   Mefedron. A mefedron, vagy más néven a 4-metilmetkatinon (4-MMC), vagy 4-metilefedron egy szintetikus kábítószer-stimuláns, és entaktogén vegyület, ami az amfetaminok…..
Az albumot olyanoknak tettem fel akik nem tudnak hozzá jutni,külföldön élnek vagy más okok miatt.Aki teheti vegye meg!Nem sokáig lesz fent az oldalon, ellenőrizni fogom a letöltések számát...( egy bizonyos letöltés szám után…..
Aki nem tudná ki volt az a Nostradamus olvassa el EZT!Itt van a jóslat!84. /  Az írott szó elhal majd, és egyre szegényebb lesz a beszéd, a nemzetre egy talány hoz bajt, mely elveszi az emberek eszét. Egész nap otthonukban ülnek, bámulnak hazug, mozgó…..
 Vajon elkérheti az ellenőr az irataidat? Mikor van joga leszállítani például a villamosról? Utánajártunk. Biztonsági őr nem büntethetMielőtt rátérnénk az ellenőr jogaira, fontos tisztázni: a biztonsági őrök nem összetévesztendők az ellenőrökkel. Csak utóbbiaknak…..
Folytatom az előző dolgot.Nem csak magyar zenék lesznek!Boney M - More Gold - 1993            Boney M - More Gold MP3 320 Kbps CBR | Electronic, Pop, Disco | 171,78 MB 01. Love For Sale 02. Bahama Mama 03. I See A Boat On The River 04.…..
Ebben a posztban újra szeretném ha felidéznénk a régi emlékeket sok régi régi zenével, amiket le tölthettek! Köztük lesz Fekete vonat,TNT, külön féle válogatások.…..
2011.01.15. Ez a dátum az, melyet egy ország emleget napok óta. Írások jelennek meg, bejegyzések, tweetek, kommentek ezrei. Szemtanúk írásai. Mi most egy lány beszámolóját szeretnénk közzé tenni, aki a saját internetes blogjában mesélte el a megrázó élményt, hisz Ő mondhatni,…..
Ha valaki lenne olyan kedves és igazából öszintén beszélne a történtekről meg köszönném!Elöször is részvétem a hozzátartózoknak!Az ügy kicsit komplikált ami a legjobban érdekel minket mi inditott pánikot a szórakozó helyen? "Állitolag szemtanúk szerint, a zenét le…..
A BBC külön kiadása szerint a neten található képek Justinról mind "korrigált" kép.Viszont hozzá jutottak 2 képhez amely szintén őt ábrázolja titkolt tetoválássával,ami szépen szólva nem tud férfias... A képet bárhol megtalálhatják korrigálva szóval nincs…..
                                                                                  …..
Sajnos a videó angol, de angol tudásuak elönyben,Noss lássuk a videót----->www.youtube.com/watchA lényeg: Egy 51 éves férfi meg műtette a hangszállait,Justin Bieber arcképéröl csinált egy élethű maszkot majd kiadta magát Justinnak fel lépéseket vállalt mint Justin, és…..
SZOBACSATA A Játék! 2010.09.19 00:22:00
 Játék szabályok: A Szobacsata lényege h kiderüljön melyik szoba a "legokossabb".A Játékvezetők: @Szöszi002 és @Mr.GiovanniFeliratkozol náluk pl: Az XXX szoba kiszeretné hívni a YYYY nevezetű szobát.Ekkor mi értesiteni fogjuk a kihívot félt h el-e fogadja a…..
Ha már Varadi felekrült akkor notar mary miert ne?         Letoltes: www.4shared.com/file/8-lk1r2x/Ntr_Mary_-_Rumcsaka_2010.html..
Varadi Roma cafe kedveloinek itt az uj albuma letoltheto:)bocsi az ekezet hianyert.          www.4shared.com/file/DMpte5Rl/Vradi_Roma_Caf_-_Ez_van.html (a zenek win rar-ba vannak csomagolva kibonatasahoz win rar program szukseges)ha tetszik a…..