Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evee

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    A Twin Peaks hálózat tulajdonképpen menőség. Éttermek ezek, nem mások. Igazi amerikai konyhával. És mélyen dekoltáltan kedves felszolgálókkal. Breastaurants-nak hívják mellesleg ezeket. Itt mindig rendben lesz a kiszolgálás, nem találkozol lepattant felszolgálókkal.…..
Kicit Felláli, de ez még csak a 800 forintos kategória Az Ázsia Center mellett működő China Martban volt valami megbeszélni valóm. Az irodák a felső szinten vannak, de természetesen lent is jártam egy kört, hátha veszek egy élethű Glock-utánzat airsoft pisztolyt, amivel húsz…..
evee 2012.05.15 08:25:46
Megfejtés a holnap reggeli Urbanista-posztban! FRISSÍTVE: Íme az ígért poszt. ..
evee 2012.03.17 04:30:51
Már írtam egy hosszabbat a Lahore-i szállásunkról, de azért még röviden megosztanék pár élményt Pakisztán második legnagyobb városából, Lahore-ból. Azoknak, akik lusták elolvasni a cikket, Lahore egy képben: Akárcsak Islamabadban, Lahore-ban se voltunk sokat. Akik régóta…..
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
Versenypályázásra alkalmas futómű, az utóbbi évek egyik legjobb formája, vadállat motor és elfogadható ár. Egy autó, ami újonnan is kéne. Izomautó, az évszázad vétele...
Jackpot Edd halálra magad! 2011.10.08 09:02:00
Hamburger függőség, avagy egy étterem, amely hírből sem ismeri az Update-et!2005-ben Dallasban nyitotta meg első éttermét az Egyesült Államok egyik legvitatottabb gyorsétterem-lánca a Heart Attack Grill. A borzalmasan magas kalóriatartalmú menük nem mellesleg, polgárpukkasztó…..
1461 nap alatt sok minden változott. A színes dobozok mára javarészt színes képkeretek lettek, öregebbek lettünk négy évvel, egy-két gyerekből tini lett, tinédzserekből felnőttek, tovább olvadtak a jéghegyek és Kiszel Tündét kárpótolta Fluor Tomi. Eljött az idő, hogy…..
A világért se spoilereznék, nem mondom meg, itt mi történik Ultragáz filmek alapján napszemüveget választani? Nyilván. A Jason Statham főszereplésével készült Mestergyilkos után kedvet kapni a főszereplő cuccaihoz? Leginkább! Leszarom? Hogyne. Otthon első dolgom volt kinyomozni,…..
Sajnos sokszor kellet már tapasztalnom, hogy szépen lassan felnőtt egy olyan korosztály, akiktől komoly generációs gap választ el. Az igazán fiataloknak a Dallas című sorozat, és annak egy időben minden beszélgetést tematizáló történései (hol van már az, amikor egy ország…..
Mozgalmas időszak közepén van a szerkesztőség.  Egyesek az irodában éjszakáznak, alszanak, mások otthon sem. Gőzerővel dolgozunk, hogy az olvasónak is legalább olyan öröm legyen a szülinapi zsúrunk, mint nekünk. Nem félünk feladatokat felvállalni, egy-egy jó, vagy annak…..
A hétvégi nagy húsvéti közúti ellenőrzésnek – vélhetően a rossz idő miatt – kevés kerékpáros alanya volt. Az ORFK sajtóosztályán egyelőre nem is tudtak az ellenőrzés hálójába futott bringásokról külön adatokat mondani. A csongrádi rendőrök azonban…..
evee 2010.04.06 21:24:14
@orly: Tudom, azért tettem idézőjelbe...szoktam én is bicajozni mostanság kevesebbet ugyan, de régen nagyon is intenzíven. Kb 5 éve letettem arról hogy közlekedjek is vele a városban, pl pont a Duna menti bringaút használhatatlansága miatt, én a kocsik közé ki nem megyek. Inkább marad hobbinak, szerencsés helyen lakom ahol tényleg ki lehet használni egy mtb-t. Közlekedni meg közlekedek kocsival, lehet fikázni emiatt.
Amióta az Apple, Steve Jobs irányítása alatt egy kicsit jobban belehúzott a nagy fogyasztásra szánt és újítónak számító elektronikai termékeinek gyártásába egyre gyakrabban lehet hallani azt a kifejezést, hogy ezek a jövő eszközei. Erre a hangulatra még rá tett egy lapáttal…..
Rengeteg eladó autó hirdetését küldték az olvasók az év vége felé írt, totálkárossá vált Marutimmal kapcsolatos cikkemre, aminek a Totalcar főszerkesztője a 220 ezerért piros autót, valaki? címet adta. A cím kicsit megváltoztatta a várt tartalmukat, hisz eredetileg 300…..
Örök vitatéma a reptér hotel. Kényszerből, vagy kalandvágyból sok lokoszt utazó töltött már minimum egy éjszakát valamelyik fapados repülőtér termináljában a földön, vagy jobb esetben egy karfás széken. Köztük volt Matus is, aki le is írta néhány gondolatát a témában.…..
Belsőség Hőségriadó! 2009.07.27 19:07:00
A hőmérséklet emelkedésével együtt szenved ember és gép. Míg előbbi legkésőbb karácsonyra elfelejti az izzasztó nyári hőséget, addig a tűző napon átforrósodott beltér anyagai gyorsan, időnként helyrehozhatatlanul öregszenek. És bár az átlagmagyarra nem kimondottan…..
PTinfo Monorail a tenger felett 2009.05.15 11:38:00
Április 30-án ünnepélyes esemény zajlott Dubaiban, megnyitották az Arab-félsziget első városi kötöttpályás közlekedési eszközét. Némileg talán szokatlan módon nem vilamosról, vagy metróról beszélhetünk, hanem egy monorailről. A vonal a mindenki által ismert, a tengerbe…..
PTinfo 1 lakhnyi utas 2009.01.30 21:58:00
Azért is érdekes közlekedési híreket olvasni, mert az ember esetenként olyan városnevekkel találkozik, amiket előtte még nem ismert, és olyan információkat meríthet, ami túlmutat közlekedésen. Ilyen város volt a múltkor Xian is Kínában, új név volt számomra, ahogy új név…..
evee 2009.06.03 21:27:53
@mestska: Elnezest a megkesett reagalasert, most mar bebookmarkolom a blogodat :)
Ketszer voltam Gurgaonban, meg tavaly. Ez egy foleg irodahazas resz, amolyan agglomeracio fele mint Budaors. Rengeteg nagy irodahaz epult ide az utobbi evekben, ahol tobb nagy multinacionalis ceg irodaja talalhato, es rengeteg ember jar ide dolgozni. 2x4 savos utak vannak, de a munkaido kezdeten es vegen iszonyu sorok kigyoznak, egy max 10 perces ut is vagy 30-40 perc. (errol van kepem is:)
A metro technikai reszleteirol nem tudok nyilatkozni, reagalni, nem ertek hozza, nem is kaptam helyben sem infot, csak a feluljarojat lattam.
Tomegkozlekedest amugy nem hasznaltam Indiaban, soforrel kozlekedtem foleg, Gurgaonban nem is nagyon van tomegkozelekedes szerintem (esetleg busz jar arrafele). Tuktuk, riksa, motor, kocsi, kerekpar, stb.. ;)
Az Urbanista olvasói a világ legjobb olvasói. Nem csak remek témákat vetnek fel, de ki is dolgozzák azokat! Ezúttal Áginak jár nagy köszönet, aki először az alábbi levelet küldte nekünk:   Helló! Kisebb (és nagyobb) rendszerességgel olvasom az urbanista.blog.hu-t, és a…..
PTinfo Kis-Hongkong Stockholmban 2009.01.30 13:29:00
Ma már nem ritka, hogy egy városban a tömegközlekedési szolgáltatásokat nem egy, a helyi az önkormányzat által üzemeltetett cég végzi, hanem egy piaci alapokon nyugvó magánvállalat megfelelő ellenszolgáltatásért cserébe. A dolog működik: egy anyagiaktól függő, piaci…..
Egy pár napja újabb kis kedvencek költöztek a szekesztőségbe, pontosabban a Cukiság asztalára, két csinos botsáska képében. Jelenleg egy nagy uborkásüvegben laknak, de már készül az új otthonuk, reméljük jövő héten költözhetnek is.   Idekerülésük az…..
evee 2008.03.22 23:06:17