Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Keresztúr Piac

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött az ideje, hogy megújítsuk a népszerű keresztúrpiac.hu honlapot. A régi kinézetet egy - a kerületieknek ismerős megjelenésű arculat váltja fel. A megjelenés váltásra azért volt szükség, mert a régi honlap sok funkciójában már elavult, bizonyos részek pedig javítást,…..
Eltelt egy kis idő amióta nem írtam. Most viszont jó okom van arra hogy írok. Az elmúlt idő óta sok fejlesztésen esett át a kereszturpiac.hu oldal. Na nézzük csak sorba. Új dizájn:Ezzel igazából csak annyi volt a cél, hogy igazodjunk kerületünk hivatalos weboldalához a…..
Hatékony linképítés? Hogyan? Ha valaki próbálkozott már keresőoptimalizálással, és utánna nézett a linképítés mikéntjeinek akkor bizonyára tapasztalt már ellentmondásokat a két témával kapcsolatban. Van aki szerint nem számít, van aki szerint kell linket építeni. De…..
Hatékony apróhirdetés? Hogyan? Kezdeném a klasszikus apróhirdetésekkel amit újságokban adunk fel. Az újság szerkesztője a feladott hirdetésünket elhelyezi  a megfelelő kategóriába, és az valahol a többi között megjelenik. Ugye nem mindegy hanyadik lesz? Amikor a kezedbe fogod…..
A kereszturpiac.hu oldalon már régóta lehet feladni apróhirdetést. Bárki teljesen ingyenesen tehet fel képes apróhirdetést. Ehhez nem kell mást tenni mint a felső menüsor bal oldalán a Piac apró -> Apróhirdetés feladás menüpontra kattintani és a megfelelő adatokat kitölteni.…..
A kereszturpiac.hu oldal újabb díjmentes funkciót tett elérhetővé apróhirdetési felületén. Hirdetései mostantól „lájkolhatóak” és a www.kereszturpiac.hu oldal mellett megjelennek a Facebook hírfolyamában is.Részleteket az új szolgáltatásról itt…..
Látogass el a Keresztúrpiac honlapjára, és játssz Panni nénivel. Kommentekbe várjuk a megfejtéseket. Nem nehéz viszont annál szórakoztatóbb kitalálni, mi is lehet pl. az arábiai lé. A játék megtekintéséhez kattints ide! ..
KeresztúrPiac Fejlesztés 2010.10.04 14:02:00
Honlapunkat folyamatosan fejlesztjük azért, hogy Önnek még jobb szolgáltatásokat tudjunk nyújtani. Legutóbbi fejlesztéseink eredménye:- hirdetése szövegeként már 1500 karakternyi szöveget fogalmazhat meg,- az eddigi 2 kép helyett már 4 képet tölthet fel apróhirdetése…..
Azt hittük, hogy Panni néni, a mi kis házi írónk oda-vissza ismeri a piacot és az oldalt is. Legutóbbi írásából kiderül, hogy ez nem egészen így van. Ami nekünk evidencia, azt ő mástól tudta meg: ingyen adhat fel apróhirdetést a kereszurpiac.hu oldalon.Teljes cikk ->> Panni…..
 Panni nénivel viszonylag új keletű az ismeretségünk, bár találkozhattunk volna korábban is, mert Ő is közel 40 éve Rákoskeresztúron lakik. A szerelem hozta fel Pestre, első férjével költöztek (sokadik állomásként) a panelek egyikébe. Mikor a lakást megvettem, Ő és…..
KeresztúrPiac Olvasta már? 2010.08.02 12:54:00
Olvassa el, vagy olvassa újra a KERESZTÚRPIAC kiadványt. Az újság elektronikusan is elérhető a http://www.kereszturpiac.hu oldalon. A FlippingBook segítségével Ön könnyen és egyszerűen tudja lapozgatni az újságot. Nincs szükség különböző programok telepítésére, vagy webes…..
Számos keresési kifejezésre az első oldalon jelenik meg a Keresztúr Piac honlapja. Ez nem is lenne olyan nagy dolog, ha nem teszük hozzá, hogy ezért a helyért mennyien versenyeznek. A Google kereső közel 50.000 találat közül teszi a Keresztúr Piac…..
Új ingyenes a szolgáltatással bővült oldalunk. A hírek, információk és események olvasgatása mellett már apróhirdetést is adhatsz fel a Keresztúr Piac - Apróhirdetések menüpont alatt. Jó hír, hogy ezen szolgáltatás igénybevételéhez nem kell regisztrációs lapot kitöltened…..
Nagy örömünkre szolgál, hogy honlapunknak immár blog oldala is lett. Ez nagyban különbözik a már meglévő honlapunktól, a http://www.kereszturpiac.hu oldaltól. A blog célja, hogy beszámoljon nektek arról, milyen fejlesztéseket, milyen új szolgáltatásokat kívánunk elindítani a…..