Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagymamika

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, sosem volt véget érni Ferenc küzdelme a Lombarddal. Hitelátvállalt autója Cascóját az aláírt szerződésébe nem számították bele, ezért utólag akartak a havi összegen emelni. Ez akkor annyira nem sikerült, hogy a PSZÁF is megbüntette őket emiatt. Ehhez képest most…..
nagymamika 2013.03.24 19:57:41
@Annyátok:Pont ugyanez van nálam is!!!Hivatkoztak a szerződés módosításra(havi fix)pechükre mindent megőrzök....szó sincs benne ilyenről.Próbálkoznak...bukják.
Nincs lóvé,alig fizet nekik vki,gondolták,majd így.
ML tapasztalata szerint egyes helyeken még az eurót is le bírják kerekíteni. Vagy lehet, hogy csak a buta külföldieknél szokták meg? Nekik úgyis mindegy.Az imént esett meg velem, Aréna pláza Tesco melletti pénzváltó....Litván pénzt váltani, az nem volt, ezért 30.000 ft-ért…..
Vége lett a nyárnak és Dávidnak még mindig nem sikerült pótlencséket szereznie Oakleyjához. Lehet, hogy az üzlet új szemüveg vásárlására próbálja ösztönözni naiv ügyfelet telepatikusan:Nyáron vásároltam egy Oakley napszemüveget Németországban. Az én hibámból…..
József egy sikertelen szoftverfrissítés után elküldte GPS-ét a Hungaro–Flotta Kft-nek, akik azóta is ülnek rajta: A történet egy kedves gesztussal kezdődött, még 2007-ben, mikor az autóvásárlás mellé ajándékként egy MIO C220 típusú GPS-sel kedveskedett a kereskedő.…..
Márciusban futott egy kört a Homáron Ferenc, aki hitelátvállalósan vásárolt autója integrált cascojáért küzd a Lombarddal. Azóta a PSZÁF félmillió forintra büntette a pénzintézetet, amiért tévedésből 37 ezer forintos törlesztőt kalkulált, bár igazából 52 ezret kellett…..