Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gab X

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon kis elegánsra sikerült a Blitzwolf új, kisméretű külső akksija. A kapacitása sem olyan nagy, de a maga 3350 mAh-jával is bőven kiszolgálhat eszközöket, ha nagyon szükség lenne rá. Sőt, számtalan helyen még jobban is jön, mint egy nagyobb, 10.000 mAh-s darab, és még olcsóbb is...
Az elmúlt 10 évet velünk töltötte. Komoly optikai megjelenésű külföldön is többszörös szépségdíjas demó autó lett eladó. Abszolút egyedi komplett body-kit, ilyen nem jön szembe veled sehol. Csoki barna metál, lakk fekete utas tetővel, pattanós ajtókkal, átalakított…..
Az idióta törvény még a használtautó-piacot is agyonverné. Szerencsére van megoldás, ráadásul pofonegyszerű: írjon ön is igazolást, saját magának. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Az új D-Max nagyobb lett mint az elődje Kit érdekelnek az autók, ha ilyen nőket világítanak be a reflektorok? Mangalányok százai, combok, hasak és derekak terelik el a járművekről a figyelmet. A helyiek ugyan fél szemmel megnézik, mit támaszt a sok nő, de az európai fotósok csak és kizárólag a…..
Bringáznál a buszsávon, netán behajtanál szemben az egyirányúba? Lerohadtál, és vontatjátok a kocsit az autópályán? Ne tedd, tilos, ahogy sok más dolog is. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Egykori kollégám mondása, „hogy csak a káröröm az igazi öröm, mert nincs benne irigység.” Ennek ellenére nem szép dolog, még ha nehéz is önuralmat gyakorolva tárgyilagosan szemlélni azt, hogy valaki Hummerrel megy a balatonakarattyai jégre és az beszakad alatta.  A…..
Gab X 2012.02.07 17:22:00
@Széltoló01: kínjukban röhögtek...ha nem is a pénz miatt
saját magad lejáratni és ennek tudatába lenni, több mint amennyi pénz vész kárba
Gab X 2012.02.07 17:33:23
@Széltoló01: kizárt h még 1x jégre merészkedjen :)
Hogy miért? Nem is tudom, kicsit azért gyanús... (katt a többiért!) ..
Belsőség Köszi, gyökér! 2011.12.16 18:18:00
Ma egy kicsit később értem be a szerkesztőségbe a megszokottnál. Jó mentségem volt: Károly kutyámmal állatorvosnál voltam, ami nincs is annyira messze a lakásunktól és a szerkesztőségtől, de annyira éppen, hogy autóval kelljen menni. Szinte végig a szentendrei úton. Az idő…..
A Lotusok szinte eltörpülnek még a Swift mellett is Sokan álmodnak arról, hogy egyszer híres pilótákká válnak, de az odáig vezető út olyan rögös – és bizony nem olcsó -, hogy hamar feladják álmukat. Pedig van megoldás. Mai cikkünk komentposztja...
Gab X 2011.11.06 18:54:25
@világváros: mondjuk ha nincs mondey egy lotus-ra, akkor maradjon a kis testvére: Opel Speedster :)
Gab X 2011.11.06 19:08:45
@Gab X: ő vazz, már nem is emlékszem, de nem Ártándon volt az...
  Mindig érdemes benézni a Lotushoz, nemcsak azért, mert az angolok a smalltalk mesterei, hanem mindig hoznak valami érdekeset, és nem verik fel előre a port, ahogy a többi gyártó teszi. Tavaly, a Párizsi Autószalonon például öt új autóval dobtak jókora sziklát a pocsolyába,…..
Egészen friss fejlemény: a biztosítóm felhívott, hogy minden vissza: az eredeti szerződésemet helyezik vissza, az újra befizetett, illetve fedezetlenségi díjként megfizetett összegeket pedig átvezetik a régi biztosításra.  Már csak arra lennék kíváncsi, ezt miért nem…..
Hivatalos választ többszöri megkeresésünk ellenére sem kaptunk, de információink szerint az ORFK-nál még nem tudják pontosan, mekkora erőket mozgósítanak az ominózus szigorított jogszabály betartatására.Mai cikkünk blogposztja...
Gab X 2011.09.02 10:26:29
@Vecellio: Nem hiszem h céges tulajdon esetén túl kell bonyolítani a dolgot. Határozott idejű szimpla kölcsönadási szerződés 2 tanúval, 30 napos lejárattal. Jól jöhet ha maradnak az autóban régebbi külföldi tankolási blokkok.
Belsőség A betiltott Hyundai 2011.08.23 10:39:00
A Hyundai sokat vár az új Velostertől, ez kétségtelen. Kemény, direktmarketing-eszközökkel támadják a konkurenciát, hangsúlyozva a minőséget és finoman utalva arra, hogy most aztán igazán számolatlanul tolják a pénzt a fejlesztésbe. Tegyük hozzá halkan, hogy az utóbbi évek…..
Futótűzként terjedt el autós körökben a hír, mely szerint egy apró joghézagot kihasználva akár tízezer forintból megúszható a sok százezres bírság. A trükk lényege, ahogy azt pl. a Stop.hu is lehozta a legális rendszám-másolaton alapszik.Hatalmas baklövést fedezett fel a…..
Gab X 2011.08.09 20:17:06
@prérikutya: csak Szlovákián nem tudják behajtani :) a parkolásit se...
A fejlett Nyugaton tényleg nem sokat ér egy ilyen Mégane. Talán a benne lévő benzin a legnagyobb érték, ha el akarná adni az ember. Feltéve, hogy akad vevő. De nem akad. A fejlett világ ugyanis kitalálta, hogy a régebbi autók fenntartása aránytalanul drága legyen. Ezért aztán a…..
Gab X 2011.08.04 19:58:18
2011. Április 20- Taipei - A világ vezető flash memória gyártója, a Silicon Power bemutatta a BLAZE B10 USB 3.0-ás flash meghajtót, amely a hőmérséklet változását színváltással jelzi gazdájának! A USB 3.0-ás BLAZE flash meghajtó figyelemre méltó 70Mb/S…..
Belsőség Kanyarban halni meg 2011.02.02 06:00:00
Sose tudhatod, mikor és ki jön szemben a kanyarban, de joggal remélheted, hogy nem akar megölni. Elvégre szabály is van rá, hogy mindenki a saját oldalán közlekedjen. A kanyartrollok tojnak erre, szándékosan vagy tudatlanul, de orosz ruletted játszanak. Az életeddel. Vélemények az…..
Belváros, téli hideg, mindenki kabátban, csutkára csavart fűtéssel áll a dugóban. Kivéve egyvalakit. Vladimír nem fázik, Vladimír ugyanis be van tintázva, mint az atom, sőt, akár rá is segíthetett egy-két gyorsítótablettával is. Vladimír egy Hyundai Terracant vezet, ami…..
  Aki érdekes autókról akar olvasni, nyomja ki a jobb felső sarokban az ikszet, és menjen ki az utcára. Bárhol is legyen lakóhelye, biztosra veszem, hogy ezen az átlagos december negyedikén maximum tíz percet kell várnia, hogy valami sokkal autószerűbb, izgalmasabb, kedvesebb…..
Gab X 2010.12.04 18:24:52
@Tetű: :) hétköznap kitaposva a lelkét max 13 litert evett, hétvégén meg családdal amikor nem sietek sehova...nincs értelme nyomni
Gab X 2010.12.04 18:51:03
@Gyurma73: volt 3.0 V6 Alfa GTV -m, azonos teljesítmény mellett 2 literrel többet evett. Ford -nak ez a motorját nagyon eltalálták.
Gab X 2010.12.04 20:53:06
@Gyurma73: :) szerencsére nem városozom...ott értelmetlen is lenne. Nem esztelenül szoktam használni az autókat, de kiforgatom 6000 -ig, előzök amint lehetőségem van rá. Tudom mi az esztelen tiprás, vagy hogy pályára kivinni a vasat. Nyári autóm 870 kg 2.2 szívó benya. Ha esztelenül használom akkor 15 lityit is nyugodtan ki lehet belőle hozni. Sőt, ha csak körbe-körbe driftelnék...effektív távolságot nem is tennék meg vele, mégis csillagos ég lenne a fogyasztás.
Nincs vidámabb dolog, amikor az ember elindul munkába, és ezt látja. Pláne, ha ez a munkába indulás majdnem délben van, mert hajnal négyig írt. Először a Skodát láttam meg, mivel ez egy nálam lévő tesztautó volt. Már csak meg kellett volna csinálni róla a külső fotókat, és…..