Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alpha69

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Unod már a Monopolyt és az Betűtorony sem köt le igazán? Szeretnél valamit, amiben kicsit többet kell stratégiázni, mint Az élet játékában? Ne keress tovább, itt van tíz olyan társasjáték, amik túlmutatnak a monoton kockadobáláson és amiket bárki bátran kipróbálhat!..
Becsapós egy film ez... Azt hinné az egyszeri mozinéző, hogy A kezdő is bele fog illeni azoknak a filmeknek a sorába, amik közt pl.: a Tom Hanks nevével fémjelzett Larry Crowne is ott van. Azaz hogy egy bizonyos generáció azon tagjainak készült, akiknek van okuk a kétségbeesésre…..
Méghozzá olyat, ami kísértetiesen hasonlít egy Volkswagen Bogárra. Na jó, annyira kísértetiesen, hogy tulajdonképpen az is. Igazából csak a karosszéria és a belső burkolat lett lecserélve (plusz a tükrök, ilyesmi), de a motor természetesen továbbra is fém, egyéb fontos…..
alpha69 2014.05.14 21:58:40
Tivadar újabb büntetővámot talált a Telekom számlarészletező apróbetűs részei között. Bő  másfél évvel a Vodafone és a Telenor után a Telekom is kapcsolási díjjal vezeti le az át nem hárítható telekomadót: Telekomos mobilelőfizetéssel rendelkezem, amely egy…..